Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μία Samsung Smart TV και είχε ήδη προεγκατεστημένο το Netflix το οποίο είναι στα Αγγλικά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μου βγάζει σαν επιλογή τους Ελληνικούς υπότιτλους ενώ στον υπολογιστή και στο κινητό μπορώ να βλέπω με ελληνικούς υπότιτλους. Στην τηλεόραση όλα είναι στα ελληνικά και στις ρυθμίσεις του Netflix στην τηλεόραση μου βγάζει χώρα Ελλάδα και γλώσσα αγγλικά αλλά δεν μου δινει την επιλογή να τα αλλάξω και δεν έχω σαν επιλογή να διαγράψω το Netflix και να το ξανά εγκαταστήσω. Από το site στο Netflix έχω επιλέξει Ελλάδα και ελληνικά.  Υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξω τη γλώσσα του Netflix στην τηλεόραση; 

Δημοσ.

Αυτό το πρόβλημα το είχα και εγω !Μετά από επικοινωνία με την SAMSUNG ειπε οτι είναι δεσμευμένοι απο την Netflix για μοντέλο smart tv απο το 16 και πισω υπάρχει αυτό το πρόβλημα είπαν λοιπόν και οι δυο η λάπτοπ η Tv box και λύσαμε το πρόβλημα ! Κοστίζει 30  40 € !

• Thanks 1
Δημοσ.

Δεν είναι θέμα "δέσμευσης". Αυτά είναι μπούρδες!! Εφόσον πουλάνε ένα προιόν σε μια συγκεκριμένη αγορά, είναι υποχρεωμένοι να την δίνουν πλήρως εναρμονισμένη με τις προδιαγραφές της αγοράς αυτής. Το εν λόγω θέμα το έχει πολύς κόσμος με διάφορες παλαιότερες συσκευές της Samsung αλλά ΟΧΙ με όλες άρα η δέσμευση είναι μια ανοησία. 

Το θέμα είναι ότι δεν ασχολούνται με τις αναβαθμίσεις λογισμικού παλαιότερων συσκευών. Εγώ που έχω μια 48JS9000 μια χαρά παίζει Ελληνικά πλέον, και είναι μοντέλο 2015

Δημοσ.

Αυτο ακριβως. απλα δεν ασχολουνται με updates με τα παλια "φθηνα" μοντελα. Η js9000 ηταν κορυφαιο μοντελο του 2015 οπως και η δικη μου η sony γι αυτο υποστηριζονται κανονικα απο τις εταιριες τους.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...