Green Dragon Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Σήμερα μου παρουσιάσθηκε στα ξαφνικά, στο laptop. Ενώ του δίνω "τερματισμός λειτουργίας" κλείνει και μετά από λίγα δευτερόλεπτα μου κάνει επανεκίνηση. Δεν καταφέρνω με τίποτα να το κάνω shut down. Λειτουργικό Win 10 .... Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από Green Dragon
asmilon Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Θα προτεινα να δοκιμασεις να απενεργοποιησεις την "Γρηγορη εκκινηση" επειδη εχω δει παρομοια συμπεριφορα, ειδικα σε παλαιοτερα laptop, που λυθηκε ετσι. Στο παρακατω link μπορεις να βρεις σχετικες οδηγιες (ειναι για Windows 8, αλλα ειναι ακριβως το ιδιο και στα 10): 1
Green Dragon Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστώ! Δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω. Είχα το laptop στη δουλειά και στη μπαταρία, όταν το παρατήρησα αυτό και μάλιστα αρκετές συνεχόμενες φορές που το δοκίμασα. Το μάζεψα για να γυρίσω σπίτι και να το ξαναδώ. Μόλις γύρισα σπίτι το βρήκα κλειστό, αφού είχε εξαντληθεί η μπαταρία εν τω μεταξύ. Το έβαλα στο ρεύμα και τώρα δεν το κάνει πλέον. Κάνει shut down κανονικά, χωρίς να χρειαστεί να πειράξω τίποτα στις ρυθμίσεις. Το αφήνω έτσι και έχω το νου μου αν το ξανακάνει. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από Green Dragon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα