Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οταν θες να πας το κινητο σου σε αντιπροσωπεια της samsung να το τσεκαρουν και εχω την εγγυηση που ισχυει ακομα αλλα το πηρα απο καταστημα (οχι της samsung)..θα πληρωσω κανα ποσο η οχι λογω εγγυησης

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, graig123 είπε

οταν θες να πας το κινητο σου σε αντιπροσωπεια της samsung να το τσεκαρουν και εχω την εγγυηση που ισχυει ακομα αλλα το πηρα απο καταστημα (οχι της samsung)..θα πληρωσω κανα ποσο η οχι λογω εγγυησης

Εξαρτάται, αν είναι υπαιτιότητα δική σου ναι. Αν όχι δεν θα επιβαρυνθεις. 

Λίγο ποιό συγκεκριμένα όσον αφορά τη βλάβη...; 

ΜΦΧ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν ξερω αν ειναι βλαβη απλα ψιλοκολαει δεν κυλαει ομαλα που και που,μηπως ειναι η καρτα γρσφικων?μου τα δειχνει μια χαρα ολα απλα οταν ανοιγω googgleplay δεν ανοιγει μπαμ αλλα θελει κανα 2 sec. να ναι η ιδεα μου?αν παω σε αντιπροσωπεια και τους πω να το τσεκαρουν απλα και αν δεν με συμφερει η τιμη να το παρω πισω χωρις να δωσω κατι....γινετσι συτο?

Επεξ/σία από graig123
Δημοσ.

Για ποιο Samsung μιλάμε ?

Το έχεις φόρτωση με εφαρμογές ?

Τα 2 sec δεν είναι δα και τόση μεγάλη διαφορά....

Δημοσ.

ειναι το samsung galaxy J5(2016) 16gb.εχω εφαρμογες δεν ξερω αν ειναι πολλες εχω ραμ 2gb και οι εφαρμογες πιανουν χωρο 1gb.λες να ναι οι εφαρμογες?

Δημοσ.

Οπότε τα 2gb ram που έχεις τα καθαρά σου είναι 1.5 ή 1 και κάτι....κάπου εκεί.

Οπότε λογικό είναι γιατί είσαι στο όριο του νορμάλ κινητού.

Μην ξεχνάμε ότι στο background τρέχουν και οι εφαρμογές.

Υπάρχουν και άλλα που επηρεάζουν το κινητό ,οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει θέμα να το πας στο service.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, graig123 είπε

δεν ξερω αν ειναι βλαβη απλα ψιλοκολαει δεν κυλαει ομαλα που και που,μηπως ειναι η καρτα γρσφικων?μου τα δειχνει μια χαρα ολα απλα οταν ανοιγω googgleplay δεν ανοιγει μπαμ αλλα θελει κανα 2 sec. να ναι η ιδεα μου?αν παω σε αντιπροσωπεια και τους πω να το τσεκαρουν απλα και αν δεν με συμφερει η τιμη να το παρω πισω χωρις να δωσω κατι....γινετσι συτο?

Με βάση και τα όσα ανέφερε και ο @saruman123 αντιλαμβάνεσαι πως γενικώς (πλέον) τα χαρακτηριστικά 16gb, 2gb memory (δυστυχώς) δεν έχουν και αρκετές δυνατότητες.

Πέρα των άλλων αν δεν υπάρχει αρκετός χώρος στη συσκευή <600mb είναι λογικό να καθυστερεί. Απο εκεί και πέρα, με ένα καθαρισμό (απο περιττά αρχεία) και μια επανεκκίνηση (αν είναι εφικτό 1 φορά) μέσα στην ημέρα θα αρχίσει να ζωντανεύει.

Θα πρέπει να αντιληφθείς επίσης πως μιλάμε για ένα κινητό τηλέφωνο και πως ενδέχεται η καθυστέρηση να προέρχεται και απο πιθανή καθυστέρηση του δικτύου σου (εκείνη τη στιγμή)

ΜΦΧ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...