deoxyribose Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Γεια σας συμφορουμίτες. Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός καινούργιου S7 (όχι edge). Η τιμή του είναι ήδη χαμηλή σε σχέση με την αρχική. Πιστεύετε ότι μπορεί να πέσει κι άλλο δεδομένης της κυκλοφορίας του S9 σε λίγες μέρες; Αξίζει να περιμένω κι άλλο;
kormos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 35 λεπτά πριν, deoxyribose είπε Γεια σας συμφορουμίτες. Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός καινούργιου S7 (όχι edge). Η τιμή του είναι ήδη χαμηλή σε σχέση με την αρχική. Πιστεύετε ότι μπορεί να πέσει κι άλλο δεδομένης της κυκλοφορίας του S9 σε λίγες μέρες; Αξίζει να περιμένω κι άλλο; Άγνωστο και ανούσιο να πας σε αγορά του S7 όταν θα είναι ήδη σε κυκλοφορία το S9. Μην αγοράζεις με γνώμονα την τιμή, καλό είναι να βλέπουμε και τη χρονολογία... Έχουμε 2018 και σκέφτεσαι αγορά (νέας) συσκευής χρονολογίας 2016? ΜΦΧ
deoxyribose Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, kormos είπε Άγνωστο και ανούσιο να πας σε αγορά του S7 όταν θα είναι ήδη σε κυκλοφορία το S9. Μην αγοράζεις με γνώμονα την τιμή, καλό είναι να βλέπουμε και τη χρονολογία... Έχουμε 2018 και σκέφτεσαι αγορά (νέας) συσκευής χρονολογίας 2016? ΜΦΧ Αγοράζω με γνώμονα το vfm και σίγουρα όχι με τη χρονολογία. Θεωρώ ότι το S7 είναι εκπληκτικό για τη χρήση που το θέλω σε αυτά τα χρήματα. Αν θέλεις γράψε μου τις προτάσεις σου στα ίδια χρήματα (350).
kormos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, deoxyribose είπε Αγοράζω με γνώμονα το vfm και σίγουρα όχι με τη χρονολογία. Θεωρώ ότι το S7 είναι εκπληκτικό για τη χρήση που το θέλω σε αυτά τα χρήματα. Αν θέλεις γράψε μου τις προτάσεις σου στα ίδια χρήματα (350). Σου γράφω την πραγματικότητα όπως ακριβώς είναι. (είμαι κάτοχος ενός S6 edge). Ποτέ όμως δεν θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία που αναφέρεις. Δες καλύτερα στην κατηγορία των αγγελιών κάποιο καλό deal να πάρεις ένα used και να σου μείνουν και "ρέστα" από το budget που διαθέτεις. *άσχετο με το παρόν μοντέλο, αλλά πρόσφατα γνωστός μου έκανε ένα καλό deal μέσα από τις αγγελίες ένα S8 στα ~400€ ΜΦΧ Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από kormos
deoxyribose Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, kormos είπε Σου γράφω την πραγματικότητα όπως ακριβώς είναι. (είμαι κάτοχος ενός S6 edge). Ποτέ όμως δεν θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία που αναφέρεις. Δες καλύτερα στην κατηγορία των αγγελιών κάποιο καλό deal να πάρεις ένα used και να σου μείνουν και "ρέστα" από το budget που διαθέτεις. *άσχετο με το παρόν μοντέλο, αλλά πρόσφατα γνωστός μου έκανε ένα καλό deal μέσα από τις αγγελίες ένα S8 στα ~400€ ΜΦΧ Για ειδικούς λόγους δε θέλω να πάω σε μτχ Το έχω σκεφτεί όμως.
kormos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, deoxyribose είπε Για ειδικούς λόγους δε θέλω να πάω σε μτχ Το έχω σκεφτεί όμως. Πάω πάσο Θα έκανα τότε λίγο υπομονή ακόμα και θα επέλεγα ένα μοντέλο νεότερο. S8 (μήπως αυτό έχει κάποια πτώση τιμής, παρά το S7) ΜΦΧ 1
deoxyribose Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, kormos είπε Πάω πάσο Θα έκανα τότε λίγο υπομονή ακόμα και θα επέλεγα ένα μοντέλο νεότερο. S8 (μήπως αυτό έχει κάποια πτώση τιμής, παρά το S7) ΜΦΧ Λογικά θα έχει. Γι' αυτό ρώτησα εδώ, φαντάζομαι θα υπάρχουν άτομα που έχουν παρακολουθήσει πώς κινούνται οι τιμές μετά από μια νέα κυκλοφορία μοντέλου. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από deoxyribose
kormos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, deoxyribose είπε Λογικά θα έχει. Γι' αυτό ρώτησα εδώ, φαντάζομαι θα υπάρχουν άτομα που έχουν παρακολουθήσει πώς κινούνται οι τιμές μετά από μια νέα κυκλοφορία μοντέλου. Δύσκολα πέφτουν σε τέτοιες συσκευές οι τιμές τόσο εύκολα... Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από kormos
eidikos33 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Ηδη εχει πεσει αρκετα στα 350 ευρω και εγω το s7 θα επαιρνα παντως αλλιως θα κοιταζα σε g6 η htc u ultra στα 280-290 ευρω Ομως το s7 ειναι το καλυτερο απο τα παραπανω για μενα ειδικα σε καμερα 1
saruman123 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Σαν συνολική συσκευή είναι μια από τις καλύτερες,αλλά δεν μας έχει πει και τι χρήση που θα κάνει. Αν θέλει μόνο για φωτογραφίες και καθημερινή χρήση μπορεί να κοιτάξει και το mi note 3 στα 260€ από banggood και τελειώνει εκεί το θέμα. Μια τυπική σύγκριση με το S7 μόνο στην φωτογραφία. S7 Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας 9.4 Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών 8.7 Ποιότητα των φωτογραφιών selfie 8.5 Διαθέτει ισχυρό φλας; 8.6 Mi note 3 Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας 9.9 Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών 8.8 Ποιότητα των φωτογραφιών selfie 9.3 Διαθέτει ισχυρό φλας; 9.2 Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από saruman123
sentenced13 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Βρισκομαι στο ιδιο διλλημα εχω το a5 2016 πολυ καλο αλλα θελω κατι ποιο compact βαρεθηκα. υγ. εχει ακουστει κατι για s9 mini.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα