Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, minakos90 είπε

Αν βαλεις 50αρα στη nova θα πιανεις 49.999.μετρημενο.vdsl vpu λεγεται και μετατρεπεται το καφαο της γραμμης σε αστικο κεντρο.Για την adsl γραμμη δεν ειμαι τεχνικος να γνωριζω την αλλαγγη αλλα οποιον κ αν ρωτησεις αν με wind,vodafone πιανουν π.χ 12 στη nova πιανουν 16-17..αυτη ειναι η διαφορα,οχι οτι η nova θα πιανει 23 ή 24..αυτη ειναι η αληθεια..

VDSL VPU σημαίνει ότι η Nova νοικιάζει το VDSL από την καμπίνα άλλου παρόχου για να δώσει σε σένα την πρόσβαση στο διαδίκτυο. Μάλιστα είτε βάλεις Nova είτε οποιονδήποτε άλλον πάροχο, θα έχεις ακριβώς τον ίδιο συγχρονισμό).

Καμπίνες δικές τους δεν έχουν μόνο Cyta και Nova, οπότε αυτά περί οπτικής ίνας , μεγαλύτερες ταχύτητες κλπ, μόνο ως πράσινα άλογα τα εκλαμβάνω.

Τέλος όσον αφορά τον συγχρονισμό σε ADSL, όλοι έχουν δικό τους εξοπλισμό σε κάθε αστικό κέντρο και από αυτό μας δίνουν υπηρεσίες. Κανονικά στην ίδια γραμμή, όποιον πάροχο κι αν βάλεις θα έχεις παραπλήσια ταχύτητα. Αυτό που την διαφοροποιεί είναι το χαμηλότερο SNR που η Nova εξαρχής το έχει στο 6, ενώ οι άλλοι λίγο ψηλότερα, όμως στους περισσότερους με ένα απλό τηλεφώνημα στο κατεβάζουν

Επεξ/σία από jkoukos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εν αναμονή και εγώ προσφοράς από τη Wind λόγω λήξης του συμβολαίου μου σε αυτή, δε βλέπω φως και με βλέπω να πηγαίνω Nova 2play με απεριοριστα σταθερά κινητα κλπ κλπ. με κόστος 19 και κάτι ευρώ. Μετά από ερώτηση μου με τι κόστος μπορώ να αναβαθμιστώ σε VDSL 50 μου ελέχθει ότι έχει ένα penalty αλλαγής γραμμής 20 ευρώ, συν 5 ευρώ και κατι το μήνα, άρα σύνολο 25,35 περίπου κόστος όλα απεριόριστα συν VDSL 50 στη ΝΟΒΑ. Δεν έχω βρει κάτι φτηνότερο μέχρι σήμερα. η wind για την ίδια προσφορά όχι απλό vdsl και καλά αλλά Fiber MONO για μένα 33 ευρώ. 

Επεξ/σία από aret1
Δημοσ.

@aret1 στη wind κατάφερα και έβγαλα άκρη μόνο όταν έστειλα μήνυμα στο fb. Με κάλεσαν την ίδια ημέρα. Βοηθάει πάρα πολύ τελικά αυτό το σύστημα

Δημοσ.
Στις 4/3/2018 στις 5:56 ΜΜ, dr_papas είπε

Εδινα 34 ευρώ για 50 vdsl στην vodafone, απεριόριστα σταθερά και υπεραστικά, 360 λεπτά προς κινητά και σταθερά εξωτερικού. Εληξε η διετία, δεν δέχθηκαν να κάνουν κάτι καλύτερο σε τιμή και τράβηξα για ΟΤΕ μεριά με φορητότητα. Την επομένη με πήραν τηλέφωνο και μου προσέφεραν το ίδιο πακέτο με 26,04 ευρώ!!! τελική τιμή με ΦΠΑ φόρους κτλ και ένα πάγιο δώρο. Βέβαια, και ΟΤΕ να πήγαινα, θα ήμουν και πάλι λίγο καλύτερα σε τιμή 32,50 με σχεδόν ίδιο πρόγραμμα και δώρο πάγιο, πάντα σε σχέση με το προηγούμενο ποσό που πλήρωνα. Απλά δεν μπορούσαν από ΟΤΕ να μου κάνουν την φορητότητα δώρο, γιαυτό μου έκαναν ένα πάγιο δώρο.

Καλά αυτοί χρέωσαν και σακούλα σε υπηρεσία...

Δημοσ.
15 ώρες πριν, thodoris1985 είπε

@aret1 στη wind κατάφερα και έβγαλα άκρη μόνο όταν έστειλα μήνυμα στο fb. Με κάλεσαν την ίδια ημέρα. Βοηθάει πάρα πολύ τελικά αυτό το σύστημα

Ευχαριστώ, το δοκιμάζω τώρα

Δημοσ.

Το δίνει από αστικό κέντρο. Σε κάποιες περιπτώσεις (τελευταία όλο και συχνότερα) μεταφέρει το ADSL στις δικές του νέες καμπίνες και μόνο δικούς του πελάτες, αλλά ταυτόχρονα αλλάζει και η τηλεφωνία σε VoIP. Μπορείς να τους ρωτήσεις διότι δεν το κάνε παντού και πάντα.

Δημοσ.
Στις 13/6/2018 στις 6:10 ΜΜ, Greek είπε

Γνωριζει κανεις αν ο οτε το adsl  24 το δινει πλεον απο καμπινα η μονο απο αστικο ?

Οπου υπάρχει διαθεσιμότητα για καμπίνα σε χώνει εκεί μέσα πλέον ο οτε με την προϋπόθεση να σε βάλει σε voip. Συνήθως σε καλούν για να σε ενημερώσουν για την αλλαγή της γραμμής και του ρούτερ αν χρειαστεί ενώ ταυτόχρονα σου κάνουν και πρόταση για αναβάθμιση σε vdsl με νέα ανανέωση. Αν είσαι ήδη σε voip ως πελάτης οτε και το ρούτερ σου είναι συμβατό δεν σε καλούν καν, σε χώνουν αυτόματα στην καμπίνα όταν υπάρξει διαθεσιμότητα.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...