Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 hours ago, Πανος999 said:

Ειχα το αρχικο που εδινε η κοσμοτε.. 25.90 το μηνα κ τρ ειμαι στα 18.50 ευρω.. 

Οι τιμες δν κολλανε πουθενα.. Εμενα μου κανανε τοσα, του αλλου 20,του αλλου 15..

Οι τιμές κολλάνε....Για να έχει μέσο σύγκρισης. Αν σε εσένα δίνουν το Α πρόγραμμα στα 17 και σε εμένα το ίδιο στα 24, κάποιος είναι χαμένος. Από εκει και πέρα έχει σχέση και το πόσο το παζαρευει ο άλλος :)

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτοχος adsl Vodafone στα 17 ευρώ με 300 σταθερά και 180 κινητά το έψαξα για να κάνω το επόμενο διετές συμβόλαιο μου.

Έτσι πληροφοριακά η Cosmote μου δίνει το fiber 30 με επιπλέον του προγράμματος δύο ώρες σε κινητά άρα συνολικά 250 λεπτά σταθερά και 150 λεπτά σε κινητά στα 29,90 ευρώ από όσο θυμάμαι χωρίς επιπλέον έξοδα εφάπαξ.

Η wind δίνει το adsl κάπου στα 21 ευρώ.

Η Vodafone εμμένει στα 33,49 αλλά με καλύτερες παροχές δωρεάν λεπτών αυτές που έχει στο πρόγραμμα στον ιστότοπο της στο 50 vdsl, δεν δίνει το μικρότερο vdsl καθόλου. Επίσης σε adsl προσφέρει με 24,96 ευρώ απεριόριστα σταθερά και 300 κινητά.

Λογικά για παρακάτω μόνο αν δει αίτηση αλλαγής παρόχου.

Μπορεί  κάτι να παίξει και με συνδυαστικά προγράμματα με TV που ίσως βγουν προς το Πάσχα και να προσγειωθούν τα υπόλοιπα 

Εγώ έχω ένα μήνα ακόμα και έτσι θα περιμένω.

Επεξ/σία από thepoint
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τελικά μένω Vodafone με €17,90 και

24mbps  adsl

5 ώρες σε σταθερά ή κινητά 

3 ώρες κινητά δώρο

είναι με 45% έκπτωση αν το θυμάμαι καλά.

24 μήνες συμβόλαιο.

Το σκεπτικό μου είναι μιας και λείπω τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου γιατί να πληρώνω παραπάνω τουλάχιστον 10 ευρώ κάθε μήνα για vdsl και με βολεύει να μείνω στην ίδια εταιρεία διαδικαστικά και λοιπά...

Πάντως ένα μήνα πριν μου έδινε η Vodafone όπως έγραψα σε προηγούμενο post  μόνο το vdsl 50mbps στα €33,50 τώρα δεν μου έδινε καθόλου vdsl.

Από όσο έχω καταλάβει είναι η Cosmote στη περιοχή μου.

Αυτά πληροφοριακά.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, αν και είμαι σε wind.

Τι ισχύει πλέον με συμβόλαια που λήγουν (Ιούλιο του 2018);

Αν κάνω αίτηση μεταφοράς σε άλλον πάροχο, θα προλάβουν να μου κάνουν αντιπροσφορά από wind για να με κρατήσουν;

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το τεχνικό κομμάτι, απλά πιστεύω ότι θα ξεφύγουμε στην τιμή (λόγω VDSL).

Δημοσ.

Αυτό θυμόμουν κι εγώ. Αλλά τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση.

Αν κάνω αίτηση φορητότητας, απλά πάω στον άλλον πάροχο και τέλος;

Δημοσ.

Σύμφωνα με την νέα διαδικασία, όταν κάνεις αίτημα φορητότητας δεν γίνεται άμεσα αλλά την κρατά για 14 ημερολογιακές ημέρες ο νέος πάροχος ώστε να έχεις το δικαίωμα υπαναχώρησης. Την 15η μέρα στέλνει το αίτημα στον παλαιό πάροχο που εκείνη την στιγμή το μαθαίνει και ξεκινά η διαδικασία. Μπορείς στο ενδιάμεσο να  του πεις ότι έχεις κάνει σχετικό αίτημα και αν έχει κάποια αντιπροσφορά να σου δώσει.

Η άλλη λύση (αλλά με μικρό χρονικό περιθώριο) είναι μαζί με το αίτημα στον νέο πάροχο να ζητήσεις να γίνει νωρίτερα (πριν το 14ήμερο). Στην περίπτωση αυτή παραιτείσαι του δικαιώματος της υπαναχώρησης και η διαδικασία ξεκινά άμεσα οπότε το μαθαίνει ο παλαιός πάροχος. Τώρα έχεις δικαίωμα ακύρωσης της φορητότητας εντός της προθεσμίας των 14 ημερών αλλά πριν ολοκληρωθεί αυτή. Με απλά λόγια μπορεί να γίνει παιχνίδι αντιπροσφορών αλλά καθώς δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα ολοκληρωθεί η φορητότητα πρέπει όλα να γίνουν τάχιστα. Υπόψη ότι στον ΟΤΕ η φορητότητα μπορεί να ολοκληρωθεί σε πολύ σύντομο διάστημα (2-3 μέρες).

Και με την προηγούμενη κατάσταση και με την σημερινή, κανείς δεν είναι εξασφαλισμένος ότι ο παλαιός πάροχος θα κάνει αντιπροσφορά. Υπάρχουν εκατοντάδες περιπτώσεις που δεν ασχολήθηκαν καθόλου.

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ μια απ' τα ίδια.. Αύριο (13/6) λήγει το πρόγραμμα μου στον ΟΤΕ με 27,50 και 250' σε σταθερά και 30' σε κινητά (24mbps, τα λεπτά τα θεωρώ περιττά, δε ξοδέυουμε σχεδόν καθόλου). Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το τεχνικό κομμάτι, εδώ και 2 χρόνια ζήτημα να έχει πέσει 1-2 ώρες η σύνδεση. 

Και ιδού το δίλημμα.
1) Ανανέωση για 2 χρόνια ακόμα στο ίδιο πρόγραμμα ; Τα 27,5 τα θεωρώ πολλά, αλλά...
2) Να το αφήσω αορίστου χρόνου στα 34,50 μέχρι να βρουν οι πάροχοι παραθυράκι για να κάνουν αντιπροσφορές όταν ζητάς φορητότητα ;
3) Να φύγω για άλλο πάροχο με τον κίνδυνο να σιχτιρίζω κάθε βδομάδα ;

τι μου προτείνετε γαμώτο ; 😕

Δημοσ.

Προσωπικά έστειλα μήνυμα στη wind και με κάλεσαν. Για πρώτη φορά (μετά από 8 χρόνια) έληξε το θέμα "αναίμακτα" μιας και η προσφορά που μου έδωσαν ήταν ίδια με το ποσό που δίνω και τώρα, άρα θα συνεχίσω χωρίς "κολπάκια" με φορητότητες κτλ.

@jkoukos ευχαριστώ πολύ όπως και να έχει για το σχόλιο σου.

Δημοσ.

Και σε μένα η Cosmote αρχές Μάρτη που κάναμε την ανανέωση, μου έδωσε αμέσως στην ίδια τιμή της υπηρεσίες που είχα πριν. Η δε προσφορά για μετάβαση σε 30άρι πακέτο (από αστικό κέντρο) ήταν 2-3€ χαμηλότερη της επίσημης online, αλλά δεν μ' ενδιέφερε καθώς έχω καλό συγχρονισμό (22/1).

• Like 1
Δημοσ.

KenJix στη Νοva 2play απεριοριστα σταθερα,απεριοριστα κινητα ολων των εταιρειων κ απεριοριστο ιντερνετ προσφορα μονο με 19.90€ τελικη τιμη..Επισης εδω κ 2 χρονια που η Νοva εξαγορασε τη forthnet εχουν αναβαθμιστει οι γραμμες με οπτικη ινα αρα μιλαμε κ για καλη αποδοση στο θεμα "ιντερνετ"

Δημοσ.

Πως δηλαδή αναβαθμίσθηκαν οι γραμμές με οπτική; Βρε μην διαβάζεται τέτοιες ανακοινώσεις για οπτικές και πράσινα άλογα.

Δημοσ.

Γιατί η nova που πατάει 

Η wind και η vodafone αθηνα και σε άλλες περιοχές έχουν βάλει δικά τους καφάο 

όσο για της οπτικές ίνες εκτος του οτε οι υπόλοιπο το 24 το δίνουν απο αστικό κέντρο το 50 ,100,200 απο καφαο και το 30 50/50 είναι απο που θα πάρεις 

Δημοσ.

Αν βαλεις 50αρα στη nova θα πιανεις 49.999.μετρημενο.vdsl vpu λεγεται και μετατρεπεται το καφαο της γραμμης σε αστικο κεντρο.Για την adsl γραμμη δεν ειμαι τεχνικος να γνωριζω την αλλαγγη αλλα οποιον κ αν ρωτησεις αν με wind,vodafone πιανουν π.χ 12 στη nova πιανουν 16-17..αυτη ειναι η διαφορα,οχι οτι η nova θα πιανει 23 ή 24..αυτη ειναι η αληθεια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...