Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω εδώ και 2 χρόνια στο σπίτι στο χωριό Vodafone έχω ίντερνετ, απεριόριστα σταθερά και 60' προς κινητά. Το πακέτο τώρα λήγει και μου είπαν οτι για να έχω την ίδια τιμή 26€ πρέπει να κάνω ανανέωση με συμβόλαιο 24 μήνες. 

Η απορία μου είναι αξίζει να το συνεχίσω ή να πάω σε καμια cosmote? Γενικά πλέον στο συγκεκριμένο σπίτι μένουμε κανα 15ήμερο ανα 2 μήνες, αντίστοιχο πακέτο απο Cosmote πάει στα 31€, πάλι για 24 μήνες. Γενικά απο Vodafone κανένα παράπονο τόσο καιρό... Για πείτε γνώμες

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν δεν είχες μέχρι σήμερα πρόβλημα, αν σε καλύπτει το πακέτο κι εφόσον είναι οικονομικότερο από άλλον παρόχου, δεν βλέπω τον λόγο να αλλάξεις την παρούσα σύνδεση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ζήτα να σε βάλουν σε πίο οικονομικό πακέτο 

Στο σιτε τους έχει με 22,95 24 ιντερνετ με απ.σταθ η απ.σταθ+300κινητα+24 ιντερνετ με 23,95 

Ζήτα να σε βάλουν σε καλύτερη προσφορά αλλίως αν είσαι οκ γτ να φύγεις 

Επεξ/σία από bill2015
  • Like 2
Δημοσ.

Άμα έχει λήξει το συμβόλαιο σου κάνε φορητότητα. Βρες που αλλού θες να πας , πόσα θες να δώσεις.. Μπορεί να σε πάρουν για προσφορά πίσω..  

Δημοσ.

Ειχα το ιδιο πακετο και μου εκαναν και εμενα ιδια προσφορα ανανεωσης. Εκανα αιτημα φορητοτητας στην forthnet και τελικα που εδωσε η vodafone απεριοριστα σταθερα, 300' κινητα με 17 ευρω.

Δημοσ.

Με φορητότητα θα πετύχεις κατά πάσα πιθανότητα καλύτερη τιμή. Δεν είσαι υποχρεωμένος να δεχτείς 24 μηνο συμβόλαιο, απλά από την στιγμή που δεν τους πιέζει κάτι(αποχώρησή σου δηλαδή) αυτοί κάνουν κουμάντο. Αν δουν φορητότητα υπάρχει το ενδεχόμενο καλύτερης τιμής έστω και με 24μηνο.

Δημοσ.

Λέτε να κάνω πρώτα αίτηση και θα με ενοχλήσουν αυτοί ή να πάρω τηλ να τους πω ξέρεις ψηλέ μου έχω βρεί την τάδε προσφορά. Κάνε μου καμια έκπτωση και κάθομαι 

Δημοσ.
19 hours ago, logokrimenos said:

Λέτε να κάνω πρώτα αίτηση και θα με ενοχλήσουν αυτοί ή να πάρω τηλ να τους πω ξέρεις ψηλέ μου έχω βρεί την τάδε προσφορά. Κάνε μου καμια έκπτωση και κάθομαι 

Θεωρώ δύσκολο να πετυχεις κάτι έτσι. Αλλά μπορείς να δοκιμάσεις. Έχει μια προσφορά η Wind στα 20.99 για ίδιο πρόγραμμα σχεδόν με το δικό σου. Είναι μια καλή αρχή για παζάρεμα και αν δεν στο κάνουν χτυπάς φπρητότητα. Και μετά θα μπορέσουν να σου κάνουν καλή τιμή. Δεν τους ενδιαφέρει να κρατήσουν τον πελάτη όσο τον έχουν, παρά μόνο οταν τον βλέπουν να φεύγει.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, logokrimenos είπε

Θα σου πω κ εγω εν συντομια την ιστορια μου κ αν θες μ ακους..Ειναι παρα πολλα τα λεφτα κ ειδικα γι αυτα που σου δινει!

Ημουν Cosmote,τελειωνει το συμβολαιο μου κ με παιρνουν τηλ να μου προσφερουν το ιδιο συμβολαιο κ τους ειπα οτι θα αλλαξω παροχο..

Εκανα αιτηση στη Vodafone κ την επομενη μερα με πηραν για αντιπροσφορα απο Cosmote..Δεχτηκα κ μου ξανακαναν νεα προσφορα απο Vodafone κ δεχτηκα κ εμεινα..

Αν δν κανεις αιτηση σε αλλο παροχο,δεν θα πετυχεις ποτε προσφορα..

Για μενα,κανε αιτηση σε αλλο παροχο που σου κανει κ αν σε παρουν απο Vodafone δεξου..

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Πανος999 said:

Θα σου πω κ εγω εν συντομια την ιστορια μου κ αν θες μ ακους..Ειναι παρα πολλα τα λεφτα κ ειδικα γι αυτα που σου δινει!

Ημουν Cosmote,τελειωνει το συμβολαιο μου κ με παιρνουν τηλ να μου προσφερουν το ιδιο συμβολαιο κ τους ειπα οτι θα αλλαξω παροχο..

Εκανα αιτηση στη Vodafone κ την επομενη μερα με πηραν για αντιπροσφορα απο Cosmote..Δεχτηκα κ μου ξανακαναν νεα προσφορα απο Vodafone κ δεχτηκα κ εμεινα..

Αν δν κανεις αιτηση σε αλλο παροχο,δεν θα πετυχεις ποτε προσφορα..

Για μενα,κανε αιτηση σε αλλο παροχο που σου κανει κ αν σε παρουν απο Vodafone δεξου..

Πες ομως και τις τιμές για να ξέρει και ο TS και οι υπόλοιποι που κυμαινονται

Δημοσ.

Ειχα το αρχικο που εδινε η κοσμοτε.. 25.90 το μηνα κ τρ ειμαι στα 18.50 ευρω.. 

Οι τιμες δν κολλανε πουθενα.. Εμενα μου κανανε τοσα, του αλλου 20,του αλλου 15..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδινα 34 ευρώ για 50 vdsl στην vodafone, απεριόριστα σταθερά και υπεραστικά, 360 λεπτά προς κινητά και σταθερά εξωτερικού. Εληξε η διετία, δεν δέχθηκαν να κάνουν κάτι καλύτερο σε τιμή και τράβηξα για ΟΤΕ μεριά με φορητότητα. Την επομένη με πήραν τηλέφωνο και μου προσέφεραν το ίδιο πακέτο με 26,04 ευρώ!!! τελική τιμή με ΦΠΑ φόρους κτλ και ένα πάγιο δώρο. Βέβαια, και ΟΤΕ να πήγαινα, θα ήμουν και πάλι λίγο καλύτερα σε τιμή 32,50 με σχεδόν ίδιο πρόγραμμα και δώρο πάγιο, πάντα σε σχέση με το προηγούμενο ποσό που πλήρωνα. Απλά δεν μπορούσαν από ΟΤΕ να μου κάνουν την φορητότητα δώρο, γιαυτό μου έκαναν ένα πάγιο δώρο.

Επεξ/σία από dr_papas
Δημοσ.

Θα κάνω το ίδιο παιδιά και θα ενημερώσω. Θα πάρω κανα τηλ για να κάνω φορητότητα σε Cosmote, αν δεν γίνει τίποτα απο Vodafone θα το αφήσω Cosmote αφού η τιμή θα είναι σχεδόν ίδια.

Δημοσ.

cosmote δεν θα το πρότεινα επειδή οι γραμμές είναι δικές της μπορεί ενω θα στείλεις την ακύρωση να μην προλάβει να πάει στα συνεργεία και να έχεις ενεργοποιηθει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...