Yojoe7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, vastegial_74 είπε Τι εννοείς σου έμεινε στα χέρια; μιλάμε για το Mate φίλε μου. Καθαρά σύμπτωση αν σου συνέβη κάτι τέτοιο. Πας και βάζεις στο ίδιο τσουβάλι note, iPhone, mate με xiaomi; εντάξει είπαμε vfm στις μικρές κατηγορίες αλλά μέχρι έχει, μην τα ισοπεδώνουμε όλα..... Ναι mate , άπατο . Έχεις προσπαθήσει να κάνεις ποτέ rendering με mate ? Φούρνος και ταχύτητα μηδενική . Απλά άθλιο για πολύ extreme use .
bilspa Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 22 ώρες πριν, Yojoe7 είπε Και πως θα είναι κοντά σε Apple και Samsung αν δεν βγάζει 12 συσκευές τον χρόνο για να πουλάει ? Αν τις μειώσει θα την περάσει και η Xiaomi (όχι ότι δεν θα το κάνει αλλά με λίγο μεγαλύτερη καθυστέρηση). Σαπίλα marketing φίλε μου . Εγώ Huawei μέχρι το Mate 9 Pro δοκίμασα , μου έμεινε κι αυτό στα χέρια , θες να ήταν τυχαίο ? Θες να είμαι εγώ πολύ hardcore user για ένα smartphone ? Πάντως ούτε με iPhone ούτε με Note ούτε με Xiaomi και με Oneplus έχω πάθει κάτι τέτοιο . φιλε δε βγαζει 6 συσκευες βασικα δε ξερω ποσες χασαμε το μετρημα...σαν ποιοτητα εχεις αδικο ειναι κινητα αριστα...κ αυτο σου το λει ενας που εχει αγοrασει παρα πολλα κινητα απο εποχη προ iphone....htc toutch ,palm ,htc diamond samsung omnia..κ μετα note, iphone, galaxy, lg...ακυρωνει τα ακριβα κινητα τις μονη της....νομιζω ενα μαρκετινκ σαν την toyota που βγαζει τα lexus κ ενω την θεωρουν μαρκα του λαου ενω τα lexus για φραγκατους θα ηταν προτιμοτερο.....δλδ σκαω 700αρι για το mate και μου βγαζει παραπλησια κινητα με 200αρι δε το δεχομαι ..προσωπικη αποψη..οπως δε δεχομαι αυτο που γινεται 15 καμερες 12 gb ram...σαν να ειμαστε αφρικανοι στις αρχες του περασμενου αιωνα...με τα καθρεφτακια(καμερες ραμ) μας θαμπωνουν κ δινουνε χρυσο(μαρουλι)
vagmaniac Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Όντας κάτοχος του Mate 10 pro περίπου 10 μέρες, έχω να πω πως με βαριά καρδιά μπαίνω πλέον να διαβάσω τα νέα οποιασδήποτε εταιρίας. Προερχόμενος από το P9 το οποίο πριν 2 χρόνια θεωρούνταν ναυαρχίδα της εταιρίας, έχω να πω πως αν κάποιος πάρει την απόφαση να δώσει τόσα χρήματα όσο απαιτούνται για να αποκτήσει ένα υψηλής κατηγορίας κινητό (mate 10 pro), είναι κατά 99% βέβαιο πως όλα τα υπόλοιπα θα του φαίνονται αστεία. Μιλάμε για ένα κινητό "γίγαντα"....το οποίο είμαι βέβαιος πως θα μου κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον για τουλάχιστον 2 χρόνια, αν και εφόσον ενημερώνεται έγκαιρα στα νέα λογισμικά και εξακολοθεί να τρέχει και να "καταπίνει" ότι εφαρμογή ή game του δώσεις.
dali13gr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Delete Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από dali13gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα