mpermpatis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Γιατί νομίζω ότι πλέον όλα τα κινητά είναι τα ίδια απλά αλλάζει το brand;;;;; Θα αγοράσω το NOKIA 3310 γιατί βαρέθηκα τις αντιγραφές και αυτή τη παπαριά το notch. Καμιά προτωτυπια. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από mpermpatis 1
dpolal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, Suzumebachi είπε το οτι βγαζει πολλες συσκευες σε κανει να θες να πας σε αλλη εταιρια ? Γιατι, εφοσον 1 αντε 2 κινητα χρειαζεσαι....δε το καταλαβαινω, αν θελεις εξηγησε Αυτό που εννοεί μάλλον είναι ότι με τον ρυθμό που βγαίνουν οι νέες συσκευές χάνουν την μεταπωλητική τους αξία οι παλιές. Έτσι όταν πας να πουλήσεις κινητό ηλικίας 1,5 ή 2 ετών δεν βγάζεις τα χρήματα που θα έπερνες από κάποιο αντίστοιχης ηλικίας μήλο.
GiwrgosP- Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Πανέμορφο! Το notch μου άρεσε και στο essential και στο iPhone x.. Δίνει άλλον αέρα κατ εμέ. Να αξίζει άραγε να αλλάξω το s6 edge μου με αυτό; Τι λέτε;
Expecto Patronum Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δεν ξερω τι λένε κάποιοι αναλυτές εδώ μέσα...αλλά εγώ σκέφτομαι απο αύριο να κυκλοφορώ κάπως έτσι. Την αγάπη μας στην εταιρεία και τις αντιγραφές της πρέπει να τις εκδηλώνουμε έμπρακτα. Ή είσαι ή δεν είσαι...
mpermpatis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 20 λεπτά πριν, Expecto Patronum είπε Δεν ξερω τι λένε κάποιοι αναλυτές εδώ μέσα...αλλά εγώ σκέφτομαι απο αύριο να κυκλοφορώ κάπως έτσι. Την αγάπη μας στην εταιρεία και τις αντιγραφές της πρέπει να τις εκδηλώνουμε έμπρακτα. Ή είσαι ή δεν είσαι... Μπουαχαχχαχαχα χα χα κλαίω. Πραγματικά πόσο μα πόσο καμένο fan boy. Το φαντάζεσαι να το δεις να κυκλοφορεί κάποιος έτσι; αχαχχαχαχαχαχαχχαχ
marcus Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Πλέον. Full screen οθόνες ,κοντινός σχεδιασμός με άλλες εταιρίες , έτσι για να εκνευρίζουν τους fun ! Σε τι διαφέρουν ; Οθόνη amoled ποιότητα κάμερας ποιότητα επεξεργαστή ταχύτητα χρονισμού και να δούμε τι θα επικρατήσει στο πίσω μέρος ενός smartphone : πλαστικό ,γυαλί , μέταλλο ...... Αυτά ! 1
mpermpatis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, marcus είπε Πλέον. Full screen οθόνες ,κοντινός σχεδιασμός με άλλες εταιρίες , έτσι για να εκνευρίζουν τους fun ! Σε τι διαφέρουν ; Οθόνη amoled ποιότητα κάμερας ποιότητα επεξεργαστή ταχύτητα χρονισμού και να δούμε τι θα επικρατήσει στο πίσω μέρος ενός smartphone : πλαστικό ,γυαλί , μέταλλο ...... Αυτά ! Στα λόγια μ έρχεσαι.
Expecto Patronum Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 10 λεπτά πριν, marcus είπε Πλέον. Full screen οθόνες ,κοντινός σχεδιασμός με άλλες εταιρίες , έτσι για να εκνευρίζουν τους fun ! Σε τι διαφέρουν ; Οθόνη amoled ποιότητα κάμερας ποιότητα επεξεργαστή ταχύτητα χρονισμού και να δούμε τι θα επικρατήσει στο πίσω μέρος ενός smartphone : πλαστικό ,γυαλί , μέταλλο ...... Αυτά ! Ακριβώς για αυτόν τον λόγο παρέμεινα σε κινητό 3ετίας. Όταν η μόδα γυρίσει ξανά στο παλιό, θα το αλλάξω. Το κινητό πρέπει να είναι ανθεκτικό και όχι barbie...κινητό είναι. 2
marcus Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Όλα σχετικά είναι ,άλλοι το θέλουν ανθεκτικό γιατί θέλουν να το κρατήσουν χρόνια και δεν έχουν το ψώνιο ή την οικονομική άνεση να το αλλάξουν άλλοι το θέλουν λεπτό και {εύθραυστο } για να το καμαρώνουν μέχρι να βγει σε λιγότερο από έξι μήνες το επόμενο για να το αγοράσουν. Η αγορά και ο ανταγωνισμός εθίζει , γιαυτο δουλεύουν οι εταιρείες με αντιγραφή ή καινοτομία .
Expecto Patronum Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, marcus είπε την οικονομική άνεση να το αλλάξουν άλλοι το θέλουν λεπτό και {εύθραυστο } για να το καμαρώνουν μέχρι να βγει σε λιγότερο από έξι μήνες το επόμενο για να το αγοράσουν. Η αγορά και ο ανταγωνισμός εθίζει
necd Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Ποιος θα παρει android με notch?! Γιατι να κανει καποιος κατι τετοιο στον ευατό του?!
christos4 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση η τιμή; η σειρά Px lite είναι υποτίθεται η midrange έκδοση των Px. Το p8 lite ξεκίνησε στα 260-270, το p9 lite 290-300, το p10 lite 340-350 και τώρα 370 το p20? Σε λίγο καιρό θα σου ζητάνε 800 ευρώ για την midrange έκδοση "ναυαρχίδας"... 1
vastegial_74 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 13 ώρες πριν, Yojoe7 είπε Και πως θα είναι κοντά σε Apple και Samsung αν δεν βγάζει 12 συσκευές τον χρόνο για να πουλάει ? Αν τις μειώσει θα την περάσει και η Xiaomi (όχι ότι δεν θα το κάνει αλλά με λίγο μεγαλύτερη καθυστέρηση). Σαπίλα marketing φίλε μου . Εγώ Huawei μέχρι το Mate 9 Pro δοκίμασα , μου έμεινε κι αυτό στα χέρια , θες να ήταν τυχαίο ? Θες να είμαι εγώ πολύ hardcore user για ένα smartphone ? Πάντως ούτε με iPhone ούτε με Note ούτε με Xiaomi και με Oneplus έχω πάθει κάτι τέτοιο . Τι εννοείς σου έμεινε στα χέρια; μιλάμε για το Mate φίλε μου. Καθαρά σύμπτωση αν σου συνέβη κάτι τέτοιο. Πας και βάζεις στο ίδιο τσουβάλι note, iPhone, mate με xiaomi; εντάξει είπαμε vfm στις μικρές κατηγορίες αλλά μέχρι έχει, μην τα ισοπεδώνουμε όλα.....
konakis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) S7 edge και για φέτος! Τουλάχιστον γράφει μπροστά Samsung έχει την "μπίλια " του κάτω κρατάει κι ένα σχέδιο που σε παραπέμπει στα παλιότερα Samsung με ποιοτικά υλικά και χαρακτηριστικά... άνετα και σήμερα θα ανταπεξέλθει σε κάθε διεργασία κρατά και το 16:9 aspect ratio της οθόνης. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από konakis 1
ikaruga24 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, christos4 είπε Μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση η τιμή; η σειρά Px lite είναι υποτίθεται η midrange έκδοση των Px. Το p8 lite ξεκίνησε στα 260-270, το p9 lite 290-300, το p10 lite 340-350 και τώρα 370 το p20? Σε λίγο καιρό θα σου ζητάνε 800 ευρώ για την midrange έκδοση "ναυαρχίδας"... Μα ήδη τα mid range κινητά είναι στα 400-500 με επίσημες τιμές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα