Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα είδαμε να διαρρέουν φωτογραφίες και χαρακτηριστικά για τα P20, P20 Pro και P20 Lite που αναμένεται να ανακοινώσει η Huawei στις 27 Μαρτίου σε εκδήλωση/ συνέντευξη τύπου καθώς και τον Evan Blass (@evleaks) να διαρρέει φωτογραφία του P20 (ένα πρωτότυπο με “πειραγμένα” διακριτικά που βλέπετε στη κεντρική φωτογραφία).

Τώρα, έρχεται η Vodafone Ισπανίας να διαρρέει τα χαρακτηριστικά του Huawei P20 Lite μέσω του επίσημου καταλόγου με τις διαθέσιμες συσκευές της.

Έτσι, μαθαίνουμε ότι η συσκευή που θα τρέχει Android 8.0 Oreo διαθέτει οθόνη 5,84 ιντσών ανάλυσης FHD+ (2160 x 1080 pixels, 18:9) και θα βασίζεται σε SoC με οκταπύρηνο επεξεργαστή που θα συνοδεύεται από 4GB RAM και από 64GB αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3000mAh.

P20-Lite-vodafone-folleto-1.jpg.008d4779615be178a8014a0f9b1cdf63.jpg

Το Huawei P20 Lite επίσης εξοπλίζεται με εμπρόσθια κάμερα 16 Megapixels και από διπλή κύρια κάμερα 16 Megapixels και 2,0 Megapixels. Στο εξοπλισμό του επίσης θα περιλαμβάνεται αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Θα κυκλοφορήσει σε μαύρο και μπλε με τιμή €369.

P20 και P20 Pro

P20.jpg.45f218329d15bd1775445d3c5ee95970.jpg.5d80c41004e0b224fcd79357a4352bcf.jpg

Engadget

Δείτε ολόκληρο το άρθρο

• Like 1
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Kαι notch και κάθετη διάταξη καμερών. Δε θα έχουν άδικο τα apple fanboys αν μιλησουν για αντιγραφή. Κατά τ'άλλα, επαρκής mid range συσκευή.

• Like 3
  • Sad 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, djdidi είπε

Kαι notch και κάθετη διάταξη καμερών. Δε θα έχουν άδικο τα apple fanboys αν μιλησουν για αντιγραφή. Κατά τ'άλλα, επαρκής mid range συσκευή.

Ανέκαθεν οι μαθητές αντέγραφαν τους δασκάλους . 

• Like 2
Δημοσ.

εχει καταντησει αηδια 100 συσκευες η καθε εταιρια ελεος...οθονες 5.1 5.2 5.65...5.85 κλαιν μαιν...τουλαχιστον σε αυτο μπραβο στο μηλο ..κριμα εχω δυο huawei  αυτη τη στιγμη  κ αυτο που κανει με εχει βαλει σε σκεψεις να γυρισω  στο μηλο  ....

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, bilspa είπε

εχει καταντησει αηδια 100 συσκευες η καθε εταιρια ελεος...οθονες 5.1 5.2 5.65...5.85 κλαιν μαιν...τουλαχιστον σε αυτο μπραβο στο μηλο ..κριμα εχω δυο huawei  αυτη τη στιγμη  κ αυτο που κανει με εχει βαλει σε σκεψεις να γυρισω  στο μηλο  ....

το οτι βγαζει πολλες συσκευες σε κανει να θες να πας σε αλλη εταιρια ? Γιατι, εφοσον 1 αντε 2 κινητα χρειαζεσαι....δε το καταλαβαινω, αν θελεις εξηγησε :)

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, bilspa είπε

Δεν βλέπω το πρόβλημα σε αυτό. Τον κάθε άνθρωπο τον βολεύει διαφορετικό μέγεθος οθόνης, έχει διαφορετικές απαιτήσεις από την συσκευή του και φυσικά διαφορετική οικονομική δυνατότητα. Η ποικιλία προσφέρει την δυνατότητα να βρουν οι περισσότεροι κάτι που να τους ταιριάζει.

Σχεδιαστικά πάντος το P20 lite καθαρή κόπια. 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμφανισιακά δεν είναι κακό.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, djdidi είπε

κανεις λαθος το  notch το εβαλε πρωτο το essential και το αντεγραψε η apple..

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, bilspa είπε

Πέρασα στο στρατόπεδο του μήλου πριν 1 χρόνο κ από τότε δε κοίταξα ξανά πίσω. 

Παρακαλουθω τα νέα Android αλλά μέχρι εκεί. 

Το όμορφο το κοιτάς κ το θαυμάζεις. (Android συσκευές)

Το απλό το προτιμάς. (iPhone)

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν το P20 Pro εχει force touch ειναι υποψήφιο για αμεση αγορά. 

Δημοσ.

Πάντως είναι αρκετά όμορφο κινητό. Αυτό είναι αλήθεια. Τώρα γιατί όλοι κάνουν το ίδιο πράγμα με το notch δεν μπορώ να καταλάβω. Λες και είναι marketing point αυτό. Κάτι πιο original ρε παιδιά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bilspa είπε

Και πως θα είναι κοντά σε Apple και Samsung αν δεν βγάζει 12 συσκευές τον χρόνο για να πουλάει ? Αν τις μειώσει θα την περάσει και η Xiaomi (όχι ότι δεν θα το κάνει αλλά με λίγο μεγαλύτερη καθυστέρηση). Σαπίλα marketing φίλε μου . Εγώ Huawei μέχρι το Mate 9 Pro δοκίμασα , μου έμεινε κι αυτό στα χέρια , θες να ήταν τυχαίο ? Θες να είμαι εγώ πολύ hardcore user για ένα smartphone ? Πάντως ούτε με iPhone ούτε με Note ούτε με Xiaomi και με Oneplus έχω πάθει κάτι τέτοιο .

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Yojoe7 είπε

Ανέκαθεν οι μαθητές αντέγραφαν τους δασκάλους . 

Γι'αυτό χάλασε η κοινωνία μας...οι δάσκαλοι φταίνε.

1 ώρα πριν, kevin13 είπε

κανεις λαθος το  notch το εβαλε πρωτο το essential και το αντεγραψε η apple..

Σωστά.

Πάντως αξιοπρεπέστατο κινητό και σε λίγο καιρό με 280 μην το πείτε πουθενά. Η huawei αντεπίθεται.

Αυτό το ανόητο notch να μην είχε μόνο.

Επεξ/σία από Expecto Patronum

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...