Προς το περιεχόμενο

Αγορά ip wireless camera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Ψάχνω για 2 ασύρματες κάμερες για το σπίτι , ή μια θα μπεί έξω απο την εσωτερική πόρτα του σπιτιού μεσα στην πολυκατοικία και η αλλη στην αλλη είσοδο που έχω και πάλι σε εσωτερικό χώρο , δεν θέλω κατι ακριβό και σκοπός μου ειναι να βλέπω live οταν λείπω απο το σπίτι τι γίνεται σε αυτους τους χώρους διότι πρόσφατα μπήκαν στο απο κάτω διαμέρισμα και πρέπει να πάρουμε ορισμένα βασικά μέτρα.

Θέλω να το δοκιμάσω πρώτα σε εμένα και αν ειναι καλά τα αποτελέσματα πιθανόν να βάλουν και οι αλλοι ιδιοκτήτες , πάντα μιλάω για ασύρματες κάμερες καθώς δεν θέλω να μπλέξουμε με καλώδια κτλπ και εκτός αυτου υπάρχει παντού internet με καλή εμβέλεια

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, SPANK είπε

Καλησπέρα

Ψάχνω για 2 ασύρματες κάμερες για το σπίτι , ή μια θα μπεί έξω απο την εσωτερική πόρτα του σπιτιού μεσα στην πολυκατοικία και η αλλη στην αλλη είσοδο που έχω και πάλι σε εσωτερικό χώρο , δεν θέλω κατι ακριβό και σκοπός μου ειναι να βλέπω live οταν λείπω απο το σπίτι τι γίνεται σε αυτους τους χώρους διότι πρόσφατα μπήκαν στο απο κάτω διαμέρισμα και πρέπει να πάρουμε ορισμένα βασικά μέτρα.

Θέλω να το δοκιμάσω πρώτα σε εμένα και αν ειναι καλά τα αποτελέσματα πιθανόν να βάλουν και οι αλλοι ιδιοκτήτες , πάντα μιλάω για ασύρματες κάμερες καθώς δεν θέλω να μπλέξουμε με καλώδια κτλπ και εκτός αυτου υπάρχει παντού internet με καλή εμβέλεια

Ευχαριστώ

Θα σ προτείνω τα κλασικά και αξιόπιστα σε νορμάλ προς τσάμπα τιμή για αυτά που προσφέρουν.

Sricam sp012,escam QF001 και vstarcam

Eχω και από τις 3 και είναι 1000% vfm. Επισεις έχουν πολύ καλά app για διαχείριση από το κινητό από απόσταση. Πολύ καλή ανάλυση και γενικώς πολλές δυνατές για τα  περίπου 25-30€ ανά τεμάχιο.

Επεξ/σία από stelios18120

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...