GOTHARON Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα θέλω να αγοράσω τον AMD Ryzen 5 2400G box και να τον βάλω πάνω σε μια Asrock AB350M Pro4 , διαβάζω όμως ότι σχεδόν όλες οι μητρικές δεν υποστηρίζουν αυτόν τον επεξεργαστή και θέλουν αναβάθμιση στο bios toyw .Εγώ δεν έχω όμως άλλον ryzen για να κάνω την αναβάθμιση ... Ξέρει κανείς ποια μητρική μπορώ να πάρω που να έχει από πριν το bios και να είμαι οκ χωρίς να αντιμετωπίσω τέτοια προβλήματα και να μην είναι και πολύ ακριβή .
Undertaker25 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι, είναι από το bios 4.5 της AB350M Pro4 και ύστερα. Δεν ξέρω ποια έκδοση το έχει αλλά μπορείς να ζητήσεις να σου το κάνει το κατάστημα που θα την αγοράσεις. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από Undertaker25
adtakhs Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 16 ώρες πριν, GOTHARON είπε Καλησπέρα θέλω να αγοράσω τον AMD Ryzen 5 2400G box και να τον βάλω πάνω σε μια Asrock AB350M Pro4 , διαβάζω όμως ότι σχεδόν όλες οι μητρικές δεν υποστηρίζουν αυτόν τον επεξεργαστή και θέλουν αναβάθμιση στο bios toyw .Εγώ δεν έχω όμως άλλον ryzen για να κάνω την αναβάθμιση ... Ξέρει κανείς ποια μητρική μπορώ να πάρω που να έχει από πριν το bios και να είμαι οκ χωρίς να αντιμετωπίσω τέτοια προβλήματα και να μην είναι και πολύ ακριβή . GIGABYTE AX370M DS3H R1.X GIGABYTE AX370M GAMING 3 R1.X Αλλά αν αγοράσεις επεξεργαστή και μητρική μαζί, μπορεις να ζητήσεις από το κατάστημα να σου κάνει δωρεάν bios update. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα