ευδο Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Γεια σας παιδιά, θέλω να δω αν υπάρχει κάποιος ο οποιος εχει δουλεψει στα ubuntu linux το ROS, γιατί έχω ξεκινήσει τα το δουλέυω αυτες τις μερες κι μπορει να χρειαστω καμια βοηθεια η κανενα tip. Ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 απορία..πρέπει να το έχουμε δουλέψει μονο στο ubuntu και όχι στο debian ? το ROS απο ότι βλέπω είναι και για debian , ubuntu και πειρματικά στο osx και gentoo. υπάρχουν ορισμένα robots ( δεν υποστηρίζετε η GLaDOS ) απλά πρέπει να έχεις ήδη το robot που θέλεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ευδο Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Στις 2/3/2018 στις 5:57 ΜΜ, ευδο είπε Γεια σας παιδιά, θέλω να δω αν υπάρχει κάποιος ο οποιος εχει δουλεψει στα ubuntu linux το ROS, γιατί έχω ξεκινήσει τα το δουλέυω αυτες τις μερες κι μπορει να χρειαστω καμια βοηθεια η κανενα tip. Ευχαριστω πολυ! Απ ' οσα γνωρίζω εως τωρα μόνο τα ubuntu τρέχουν το ROS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα