Προς το περιεχόμενο

i cloud locked

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην ομαδα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση

Ενας φιλος βρηκε πριν ενα χρονο ενα iphone 6 στο ταξι που δουλευει και μου το εδωσε το icloud ειναι κλειδωμενο υπαρχει καποιος τροπος να το ξεκλειδωσω μονος μου η να το παω καπου να μου το ξεκλειδωσουν? Εχω δει και αυτο το site https://iphoneimei.net/unlock-iphone/remove-icloud-account-from-iphone υπαρχει καποια περιπτωση να μπορεσω να το ξεκλειδωσω?

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, siller13 είπε

Καλησπερα στην ομαδα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση

Ενας φιλος βρηκε πριν ενα χρονο ενα iphone 6 στο ταξι που δουλευει και μου το εδωσε το icloud ειναι κλειδωμενο υπαρχει καποιος τροπος να το ξεκλειδωσω μονος μου η να το παω καπου να μου το ξεκλειδωσουν? Εχω δει και αυτο το site https://iphoneimei.net/unlock-iphone/remove-icloud-account-from-iphone υπαρχει καποια περιπτωση να μπορεσω να το ξεκλειδωσω?

Φυσικά,

Απόδειξη αγοράς, κουτί και απάντηση στις ερωτήσεις ασφαλείας που έχουν δωθεί, μετά από την επικοινωνία σου με την AppleGR B)

ΜΦΧ

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, siller13 είπε

καλησπερα φιλε δηλαδη δεν υπαρχει αλλος τροπος? Ουτε αυτο το site που εστειλα θα λειτουργησει?

Ο επόμενος τρόπος είναι να επιστραφεί στον κάτοχο του που το έχει πληρωμένο και σίγουρα το αναζητάει...Επίσης με επικοινωνία με την AppleGR θα βρεθεί B)

ΜΦΧ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, kormos είπε

Ο επόμενος τρόπος είναι να επιστραφεί στον κάτοχο του που το έχει πληρωμένο και σίγουρα το αναζητάει...Επίσης με επικοινωνία με την AppleGR θα βρεθεί B)

ΜΦΧ

Φιλε δυστυχως το κινητο εχει βρεθει απο φιλο που δουλευει ως ταξιτζης στην ολλανδια πριν εναν χρονο οποτε ειναι πολυ δυσκολο 

Επεξ/σία από siller13
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, siller13 είπε

Φιλε δυστυχως το κινητο εχει βρεθει απο φιλο που δουλευει ως ταξιτζης στην ολλανδια πριν εναν χρονο οποτε ειναι πολυ δυσκολο 

Αν ακολουθήσεις αυτό που σου είπα, για την Apple καθόλου δύσκολο. Θα ενημερωθεί από τους ίδιους...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kormos είπε

Αν ακολουθήσεις αυτό που σου είπα, για την Apple καθόλου δύσκολο. Θα ενημερωθεί από τους ίδιους...

Οκ. Αρα το site που σας εστειλα παραπανω δεν θα δουλεψει?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, siller13 είπε

Άρα το επιστρέφεις (αν θα είναι εφικτό) στον ιδιοκτήτη.

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, siller13 είπε

Εχω δει και αυτο το site https://iphoneimei.net/unlock-iphone/remove-icloud-account-from-iphone υπαρχει καποια περιπτωση να μπορεσω να το ξεκλειδωσω?

6 ώρες πριν, siller13 είπε

καλησπερα φιλε δηλαδη δεν υπαρχει αλλος τροπος? Ουτε αυτο το site που εστειλα θα λειτουργησει?

6 ώρες πριν, siller13 είπε

ΟΧΙ

ΟΧΙ

και ΟΧΙ

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί σώσει και ντε κάποιοι θέλετε τον κόπο του άλλου να τον κάνετε δικό σας . Γι αυτό δεν μπορούμε να πάμε μπροστά ποτέ . 100 μνημόνια θέλουμε .

Βρες τον κάτοχο και δώς το . Έτσι έχω κάνει δύο φορές που έπεσαν στα χέρια μου και έτσι θα συνεχίσω γιατί ξέρω πόσο δύσκολο είναι να δίνει κάποιος ένα σκασμό λεφτά και να χάνει το κινητό του .

• Thanks 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, siller13 είπε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...