poulinos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 On 18/05/2018 at 17:02, Gkostas2007 said: Είναι εύκολο να ζητήσω αλλαγή ζευγαριού; Ξέρεις αν το κανουν εύκολα οι πάροχοι; Επίσης, αν αλλάξω πάροχο σε ποια περίπτωση μπορεί να αλλάξει και ζευγάρι; Αν kάνω διακοπή της γραμμής και πάω αλλού με νέο νούμερο; Update: Αφού χθες και σήμερα μου έσπασε τα νεύρα στις αποσυνδέσεις, τους ξαναπήρα τηλ και αυτή την φορά παραδέχτηκαν ότι 2 τεχνικοί τους δεν είχαν πάει καν στο Αστικο Κέντρο (ενώ τόσο καιρό μου έλεγαν ότι πήγαν) και ότι θα πάει τώρα, ο 3ος τεχνικός και ίσως μου αλλάξει κάρτα ή ζευγάρι εκεί. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα πάνε ούτε τωρα. Θα συγχρονίσουν την γραμμή σε μια πολύ χαμηλή ταχύτητα ή θα το αφήσουν να αποσυνδέεται και θα φύγουν. Όπως μου έχουν κάνει τις 2 προηγούμενες φορές που ήρθε τεχνικός τους. Όταν πήρα και το εμπορικό τμήμα να ζητήσω να φύγω, μου είπαν ότι πρέπει να πληρώσω και 65 ευρώ απο πάνω, γιατί θα φύγω πριν λήξει το συμβόλαιο. Είναι πραγματικά ο,τι χειρότερο έχω συνεργαστεί σε εταιρεία. Έχουν βλάβη, δεν την φτιάχνουν ή δεν μπορούν να την φτιάξουν, δεν το παραδέχονται για να μπορέσω να φύγω χωρίς να πληρώσω επιπλέον ποινή, με κρατάνε εγκλωβισμένο και χωρίς ιντερνετ εδώ και 2 μήνες και έχοντας πάρει προπληρωμένα τα λεφτά όλου του συμβολαίου (μεγάλο λάθος μου εδώ) και το μόνο που κάνουν είναι απλά να μου στέλνουν τεχνικούς κάθε τρεις και λίγο για να μου πουν ότι η γραμμή στο διαμέρισμα και στην πολυκατοικία είναι εντάξει. Δεν πάνε καν στο Αστικό Κέντρο ως οφείλουν. Πραγματικά ντροπή τους και μακριά απο τέτοιες εταιρείες. Μακάρι να κλείσει να τελειώνουμε. αν και παλιο θεμα τα αναφερω για να υπαρχουυν. α.ζευγαρι δεν αλλαζει ο παροχος αλλα το ζηταει απο τον οτε και το πληρωνει.οποτε ο παροχος αποφευγει να ζηταει αλλαγες ζευγαριων ετσι απλα.επισης οτι ο οτε θα αλλαξει ζευγαρι δεν σημαινει οτι θα ειναι καλυτερο. δεν θα μετρησει συγχρονισμο ο οτε αλλα θα μετρησει τα ηλεκτρικα χαρακτηριστικα της γραμμης.αν αυτα βγουν μια χαρα και ας μην παιζεις σωστα για τον οτε δεν θεωρειται προβλημα. β.ζευγαρι αλλαζει οταν ζητησεις νεα γραμμη.οταν αλλαξεις παροχο αλλαζει απλα το ζευκτικο και αλλα 5-10 μετρα απο την καρτα στο dslam μεχρι το οριο. ολο το αλλο παραμενει ιδιο αν δεν ειναι νεα γραμμη .στο αστικο κεντρο γενικως ναι μπορει να εχει θεμα κατι αλλα συνηθως ειναι πολυ μικρο το ποσοστο να φταιει κατι εκει μεσα. ττα περισσοτερα προβληματα μεσα στο αστικο κεντρο ειναι ευκολο να τα δεις και απο μακρυα.οχι ολα αλλα τα περισσοτερα.δηλαδη να ξερεις απο πριν οτι κατι φταιει στο dslam. 1
Gkostas2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Στις 27/8/2018 στις 10:23 ΠΜ, poulinos είπε αν και παλιο θεμα τα αναφερω για να υπαρχουυν. α.ζευγαρι δεν αλλαζει ο παροχος αλλα το ζηταει απο τον οτε και το πληρωνει.οποτε ο παροχος αποφευγει να ζηταει αλλαγες ζευγαριων ετσι απλα.επισης οτι ο οτε θα αλλαξει ζευγαρι δεν σημαινει οτι θα ειναι καλυτερο. δεν θα μετρησει συγχρονισμο ο οτε αλλα θα μετρησει τα ηλεκτρικα χαρακτηριστικα της γραμμης.αν αυτα βγουν μια χαρα και ας μην παιζεις σωστα για τον οτε δεν θεωρειται προβλημα. β.ζευγαρι αλλαζει οταν ζητησεις νεα γραμμη.οταν αλλαξεις παροχο αλλαζει απλα το ζευκτικο και αλλα 5-10 μετρα απο την καρτα στο dslam μεχρι το οριο. ολο το αλλο παραμενει ιδιο αν δεν ειναι νεα γραμμη .στο αστικο κεντρο γενικως ναι μπορει να εχει θεμα κατι αλλα συνηθως ειναι πολυ μικρο το ποσοστο να φταιει κατι εκει μεσα. ττα περισσοτερα προβληματα μεσα στο αστικο κεντρο ειναι ευκολο να τα δεις και απο μακρυα.οχι ολα αλλα τα περισσοτερα.δηλαδη να ξερεις απο πριν οτι κατι φταιει στο dslam. Ευχαριστώ για την απάντηση. Όπως ανέφερα και σε άλλο thread, τελικά η Nova μου είπε ότι πήγε τεχνικός ΟΤΕ στο ΚΑΦΑΟ και είπε ότι έφταιγε το ζευγάρι και δεν υπήρχε άλλο διαθέσιμο. Έτσι με άφησαν να φύγω σαν μη επιλύσιμη βλάβη. Πήγα ΟΤΕ και οι τεχνικοί με το που έγινε η σύνδεση, με ενημέρωσαν ότι έφταιγε η κάθετη καλωδίωση της πολυκατοικίας (όταν 3 τεχνικοί Nova, μου έλεγαν ότι τα καλώδια ήταν οκ). Τελικά να πετάξω καλώδιο απο το κουτί δεν μπορώ, γιατί πρέπει να ανοίξω τρύπες σε κοινόχρηστους και οι υπόλοιποι ένοικοι δεν αφήνουν. Αλλά μου έχουν ανεβάσει το profile στο 8 και κλειδώνω σταθερά στο 11 αντί για 14, με περίπου 2 αποσυνδέσεις τον μήνα όταν μαζεύονται πολλά errors (σε σχέση με τις καθημερινές αποσυνδέσεις στην nova και την ταχύτητα να πηγαίνει πάνω κάτω ολη την ώρα). Απο κει και πέρα ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Προσωπικά αμφιβάλλω αν η nova κάλεσε ποτέ τον ΟΤΕ. Λογικά με άφησαν να φύγω, για να μην τους πρήζω μέρα παρά μέρα. Νομίζω τα έξοδα για τεχνικούς κλπ απο τις βλάβες που δήλωνα παίζει να ήταν πιο πολλά απο όσα θα έβαζαν στην τσέπη τελικά.
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 On 28/08/2018 at 14:06, Gkostas2007 said: Ευχαριστώ για την απάντηση. Όπως ανέφερα και σε άλλο thread, τελικά η Nova μου είπε ότι πήγε τεχνικός ΟΤΕ στο ΚΑΦΑΟ και είπε ότι έφταιγε το ζευγάρι και δεν υπήρχε άλλο διαθέσιμο. Έτσι με άφησαν να φύγω σαν μη επιλύσιμη βλάβη. Πήγα ΟΤΕ και οι τεχνικοί με το που έγινε η σύνδεση, με ενημέρωσαν ότι έφταιγε η κάθετη καλωδίωση της πολυκατοικίας (όταν 3 τεχνικοί Nova, μου έλεγαν ότι τα καλώδια ήταν οκ). Τελικά να πετάξω καλώδιο απο το κουτί δεν μπορώ, γιατί πρέπει να ανοίξω τρύπες σε κοινόχρηστους και οι υπόλοιποι ένοικοι δεν αφήνουν. Αλλά μου έχουν ανεβάσει το profile στο 8 και κλειδώνω σταθερά στο 11 αντί για 14, με περίπου 2 αποσυνδέσεις τον μήνα όταν μαζεύονται πολλά errors (σε σχέση με τις καθημερινές αποσυνδέσεις στην nova και την ταχύτητα να πηγαίνει πάνω κάτω ολη την ώρα). Απο κει και πέρα ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Προσωπικά αμφιβάλλω αν η nova κάλεσε ποτέ τον ΟΤΕ. Λογικά με άφησαν να φύγω, για να μην τους πρήζω μέρα παρά μέρα. Νομίζω τα έξοδα για τεχνικούς κλπ απο τις βλάβες που δήλωνα παίζει να ήταν πιο πολλά απο όσα θα έβαζαν στην τσέπη τελικά. γενικως το τι μπορει να εχει συμβει στην πραξη ειναι μεγαλη ιστορια.θα αναφερω μερικα πραγματα ετσι για οποιονδηποτε το διαβασει. η λογικη ειναι οτι οταν μια γραμμη εχει θεμα πας στον πελατη και δοκιμαζεις κατανεμητη. αν εκει βγει μια χαρα και πανω δεν παιζει τοτε φταιει ο πελατης.αν και κατω δεν παιζει πας αστικο κεντρο και βλεπεις αν παιζει το οριο σου.αν εκει εισαι οκ αλλα στον κατανεμητη δεν εισαι εκει παει βλαβη στον οτε για να δει τι γινεται.ο οτε δεν ειναι υποχρεωμενος να σου δωσει ενα super duper ζευγαρι.δεν θα μετρησει συγχρονισμο αλλα θα μετρησει το καλωδιο σαν καλωδιο.αν τα ηλεκτρικα χαρακτηριστικα του ειναι οκ τοτε δεν θεωρειται βλαβη.εκει ο παροχος μπορει να το δωσει για υποχρεωτικη αλλαγη ζευγους.αν δεν υπαρχει ζευγαρι οπως ειπε ο οτε απλα τον πινεις.τωρα στην πραξη αν δεν υπαρχει ή αν ειναι ολα με προβλημα κτλ και θα φτιαχτουν δεν ειναι ευκολο να ττο ξερεις.επισης μπορει να μην υπαρχει ζευγαρι σημερα και αυριο καποιος να διακοψει και να βρεθει ζευγαρι.οπως υπαρχουν περιπτωσεις που ο παροχος ζηταγε νεα γραμμη ο οτε ελεγε δεν υπαρχει ζευγαρι αλλα οταν ο πελατης πηγαινε στον οτε δια μαγειας βρισκοταν ζευγαρι.οποτε ολα ειναι σχετικα.επισης στο σπιτι στην καθετη καλωδιωση μπορει να υπαρχει και αναπληρωματικο ζευγαρι.το προβλημα εν τω μεταξυ μπορει να ειναι και/η στην οριζοντια καλωδιωση αλλα οι τεχνικοι δεν τα πολυτσεκαρουν και το κλασικο φωναξε ηλεκτρολογο.οταν πηγες στον οτε κανεις δεν μπορει να ξερει αν σου αλλαξαν ζευγαρι και σου εδωσαν αλλο και ουτε μπορεις να το μαθεις .στο profile τωρα η forthnet δινει 6 Margin απο default ενω ο οτε δινει 9.απλα στην forthnet αν εχεις προβλημα με το 6 δηλαδη αποσυνδεσεις απλα ζητας μεγαλυτερο πχ 8,11,15.ο οτε ξεκιναει απο 9 και πανω. τωρα αν εσυ δεν αλλαξες καθετη καλωδιωση και ξαφνικα σταματησαν οι αποσυνδεσεις το πιο πιθανο αλλαξε κατι ο οτε απεξω.δυσκολο εως απιθανο να μην εδωσαν βλαβη στον οτε για τον λογο οτι αμα εσυ κανεις καταγγελια eett ο παροχος πρεπει να πει τι εγινε.οποτε δεν μπορει να πει οτι ναι στειλαμε τεχνικο διοτι μετα που θα πρεπει να απαντησει ο οτε θα πει οτι δεν πηγε ποτε τεχνικος γιατι δεν εχει μπει βλαβη.οποτε δεν το κανουν.επισης μαζι με την βλαβη ερχονται και μυνηματα ενηεμρωτικα στο κινητο. επισης οχι καμια εταιρεια δεν αφηνει τον πελατη ετσι απλα να φυγει επειδη τους πρηζει. αλλωστε αν βγει οτι φταιει ο οτε ο παροχος δεν πληρωνει τις βλαβες.γενικα ανοιξες μεγαλο κεφαλαιο. 1
Gkostas2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, poulinos είπε γενικως το τι μπορει να εχει συμβει στην πραξη ειναι μεγαλη ιστορια.θα αναφερω μερικα πραγματα ετσι για οποιονδηποτε το διαβασει. η λογικη ειναι οτι οταν μια γραμμη εχει θεμα πας στον πελατη και δοκιμαζεις κατανεμητη. αν εκει βγει μια χαρα και πανω δεν παιζει τοτε φταιει ο πελατης.αν και κατω δεν παιζει πας αστικο κεντρο και βλεπεις αν παιζει το οριο σου.αν εκει εισαι οκ αλλα στον κατανεμητη δεν εισαι εκει παει βλαβη στον οτε για να δει τι γινεται.ο οτε δεν ειναι υποχρεωμενος να σου δωσει ενα super duper ζευγαρι.δεν θα μετρησει συγχρονισμο αλλα θα μετρησει το καλωδιο σαν καλωδιο.αν τα ηλεκτρικα χαρακτηριστικα του ειναι οκ τοτε δεν θεωρειται βλαβη.εκει ο παροχος μπορει να το δωσει για υποχρεωτικη αλλαγη ζευγους.αν δεν υπαρχει ζευγαρι οπως ειπε ο οτε απλα τον πινεις.τωρα στην πραξη αν δεν υπαρχει ή αν ειναι ολα με προβλημα κτλ και θα φτιαχτουν δεν ειναι ευκολο να ττο ξερεις.επισης μπορει να μην υπαρχει ζευγαρι σημερα και αυριο καποιος να διακοψει και να βρεθει ζευγαρι.οπως υπαρχουν περιπτωσεις που ο παροχος ζηταγε νεα γραμμη ο οτε ελεγε δεν υπαρχει ζευγαρι αλλα οταν ο πελατης πηγαινε στον οτε δια μαγειας βρισκοταν ζευγαρι.οποτε ολα ειναι σχετικα.επισης στο σπιτι στην καθετη καλωδιωση μπορει να υπαρχει και αναπληρωματικο ζευγαρι.το προβλημα εν τω μεταξυ μπορει να ειναι και/η στην οριζοντια καλωδιωση αλλα οι τεχνικοι δεν τα πολυτσεκαρουν και το κλασικο φωναξε ηλεκτρολογο.οταν πηγες στον οτε κανεις δεν μπορει να ξερει αν σου αλλαξαν ζευγαρι και σου εδωσαν αλλο και ουτε μπορεις να το μαθεις .στο profile τωρα η forthnet δινει 6 Margin απο default ενω ο οτε δινει 9.απλα στην forthnet αν εχεις προβλημα με το 6 δηλαδη αποσυνδεσεις απλα ζητας μεγαλυτερο πχ 8,11,15.ο οτε ξεκιναει απο 9 και πανω. τωρα αν εσυ δεν αλλαξες καθετη καλωδιωση και ξαφνικα σταματησαν οι αποσυνδεσεις το πιο πιθανο αλλαξε κατι ο οτε απεξω.δυσκολο εως απιθανο να μην εδωσαν βλαβη στον οτε για τον λογο οτι αμα εσυ κανεις καταγγελια eett ο παροχος πρεπει να πει τι εγινε.οποτε δεν μπορει να πει οτι ναι στειλαμε τεχνικο διοτι μετα που θα πρεπει να απαντησει ο οτε θα πει οτι δεν πηγε ποτε τεχνικος γιατι δεν εχει μπει βλαβη.οποτε δεν το κανουν.επισης μαζι με την βλαβη ερχονται και μυνηματα ενηεμρωτικα στο κινητο. επισης οχι καμια εταιρεια δεν αφηνει τον πελατη ετσι απλα να φυγει επειδη τους πρηζει. αλλωστε αν βγει οτι φταιει ο οτε ο παροχος δεν πληρωνει τις βλαβες.γενικα ανοιξες μεγαλο κεφαλαιο. Οπότε λες να είχε θέμα και το ζευγάρι και το καλώδιο στην πολυκατοικία και με τον ΟΤΕ να λύθηκε τουλάχιστον το 1ο θέμα; Η αλήθεια ειναι οτι οι αποσυνδέσεις εδώ και 2 μήνες ήταν 1-2 μονο, όταν με nova είχα καμια 10αρια την ημέρα. Απλά μαζεύω κοντά στα 1000 CRC σε 2 βδομάδες (μου φαίνεται μεγάλος αριθμος), όταν με nova μάζευα 10.000 σε 1 ώρα (εκεί ήταν ξεκάθαρο οτι υπάρχει θέμα). Επίσης, με κλειδωσαν στο 8 και εχω 11Mbps σταθερά, όταν με nova ενώ μου ειχαν προφιλ 8 η ταχυτητα πηγαινε πανω κατω. Αυτο που μου είπαν στον ΟΤΕ ειναι οτι τα ζευγαρια νοικιάζονται και κρατάνε γι' αυτους καβάτζες, οποτε ισως γι' αυτο ο εναλλακτικος να μην βρίσκει ζευγάρι, αλλά να βρίσκει ο ΟΤΕ.
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 16 hours ago, Gkostas2007 said: Οπότε λες να είχε θέμα και το ζευγάρι και το καλώδιο στην πολυκατοικία και με τον ΟΤΕ να λύθηκε τουλάχιστον το 1ο θέμα; Η αλήθεια ειναι οτι οι αποσυνδέσεις εδώ και 2 μήνες ήταν 1-2 μονο, όταν με nova είχα καμια 10αρια την ημέρα. Απλά μαζεύω κοντά στα 1000 CRC σε 2 βδομάδες (μου φαίνεται μεγάλος αριθμος), όταν με nova μάζευα 10.000 σε 1 ώρα (εκεί ήταν ξεκάθαρο οτι υπάρχει θέμα). Επίσης, με κλειδωσαν στο 8 και εχω 11Mbps σταθερά, όταν με nova ενώ μου ειχαν προφιλ 8 η ταχυτητα πηγαινε πανω κατω. Αυτο που μου είπαν στον ΟΤΕ ειναι οτι τα ζευγαρια νοικιάζονται και κρατάνε γι' αυτους καβάτζες, οποτε ισως γι' αυτο ο εναλλακτικος να μην βρίσκει ζευγάρι, αλλά να βρίσκει ο ΟΤΕ. ολα ειναι υποθεσεις και δεν μπορει να αποδειξει καποιος τι εγινε στην περιπτωση σου. θα μπορουσε να ηταν και καποιο θεμα στο ζευκτικο καλωδιο αλλα και αυτο ευθυνης οτε ειναι .γενικα το τελευταιο που εγραψες δεν θα επρεπε να ισχυει αλλα στην πραξη οπως εγραψα εχει τυχει ατομα να πηγαινουν σε εναλλακτικο και να το κλεινει ο οτε με ελλειψη ακραιου και ξαφνικα οταν πηγαινουν στον οτε να βρισκει ζευγαρι. κάποιος θα μπορουσε να πει οτι δεν ισχυει.αλλα λογω δουλειας και επειδη εχω δει πολλα παραξενα με τον οτε πλεον δεν αμφιβαλω για τιποτα.... 2
Gkostas2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 16 ώρες πριν, poulinos είπε ολα ειναι υποθεσεις και δεν μπορει να αποδειξει καποιος τι εγινε στην περιπτωση σου. θα μπορουσε να ηταν και καποιο θεμα στο ζευκτικο καλωδιο αλλα και αυτο ευθυνης οτε ειναι .γενικα το τελευταιο που εγραψες δεν θα επρεπε να ισχυει αλλα στην πραξη οπως εγραψα εχει τυχει ατομα να πηγαινουν σε εναλλακτικο και να το κλεινει ο οτε με ελλειψη ακραιου και ξαφνικα οταν πηγαινουν στον οτε να βρισκει ζευγαρι. κάποιος θα μπορουσε να πει οτι δεν ισχυει.αλλα λογω δουλειας και επειδη εχω δει πολλα παραξενα με τον οτε πλεον δεν αμφιβαλω για τιποτα.... Με 500 CRC σε 2 βδομάδες και χωρίς καμία αποσύνδεση αυτό το διάστημα, λες να το ψάξω κι άλλο ή να το αφήσω ως έχει και να μην ασχοληθώ; Όπως έγραψα και πιο πανω, πρόβλημα στο καλώδιο μου είπαν στον ΟΤΕ, απλά δεν μπορώ να πετάξω νέο λόγω κοινοχρηστων χώρων κλπ. ΥΓ Για nova, έβγαλε ανακοίνωση ότι αυξάνει τις τιμές στην χρονοχρέωση. Οπότε όποιος θέλει φεύγει χωρίς ποινή!
gantemis13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Ενδιαφέρουσα η πληροφορία.ξερεις κάνεις πόσο χρόνο έχεις για να φύγεις μετά την ανακοίνωση;
Gkostas2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, gantemis13 είπε Ενδιαφέρουσα η πληροφορία.ξερεις κάνεις πόσο χρόνο έχεις για να φύγεις μετά την ανακοίνωση; 1 μήνα νομιζω, αλλά καλού κακου ρώτα και στο τηλεφωνικό τους. Εδώ και η ανακοίνωση... http://www.forthnet.gr/News.aspx?a_id=8491#sthash.AtjLPXBd.5EWPywVM.dpbs
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 On 02/09/2018 at 03:13, Gkostas2007 said: Με 500 CRC σε 2 βδομάδες και χωρίς καμία αποσύνδεση αυτό το διάστημα, λες να το ψάξω κι άλλο ή να το αφήσω ως έχει και να μην ασχοληθώ; Όπως έγραψα και πιο πανω, πρόβλημα στο καλώδιο μου είπαν στον ΟΤΕ, απλά δεν μπορώ να πετάξω νέο λόγω κοινοχρηστων χώρων κλπ. ΥΓ Για nova, έβγαλε ανακοίνωση ότι αυξάνει τις τιμές στην χρονοχρέωση. Οπότε όποιος θέλει φεύγει χωρίς ποινή! 500 crc σε 2 εβδομαδες δεν ειναι τιποτα.οταν λεμε τιποτα εννοουμε τιποτα.αμα εχεις πολλα errors θα το καταλαβεις ευκολα.α.corrupted downloads,αποσυνδεσεις (το πιο βασικο).margin να ανεβοκατεβαινει με μεγαλες αποκλισεις,πολλα Crc,πολλα fec,μειωμενη ταχυτητα download. b.μπορει να εχεις αναπληρωματικο καλωδιο.β.το προβλημα μπορει να ειναι στην οριζοντια και οχι στην καθετη.θελει δοκιμες.αν ο τεχνικος δοκιμασε την καθετη μαζι με την οριζοντια και λεει οτι εχει προβλημα τοτε το προβλημα μπορει να ειναι στην οριζοντια.πρεπει να απομονωσεις την οριζοντια απο την καθετη για να δεις τι φταιει.επισης ειτε adsl ειτε vdslγια να παρουμε τα μεγιστα ειδικα στο vdsl καλο ειναι να γινεται αυτο https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf ωστε να μην υπαρχουν bridge taps. 10 hours ago, gantemis13 said: Ενδιαφέρουσα η πληροφορία.ξερεις κάνεις πόσο χρόνο έχεις για να φύγεις μετά την ανακοίνωση; νομιζω κανα μηνα δινουν.βεβαια αυτο ισχυει σε οσους εχουν πακετο με χρονοχρεωση που δεν ειναι τοσοι πολλοι αφου οι πιο πολλοι γενικοτερα σε ολους τους παροχους βαζουν απεριοριστα.αυτοι που δεν βαζουν ειναι ατομα που σηνηθως δεν κανουν τηλεφωνα καν και παιζει να μην εχουν καν τηλεφωνο. 1
gantemis13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Άρα για εμένα που έχω στο triple play απεριόριστα σταθερά και κινητά δεν ισχύει
Gkostas2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, gantemis13 είπε Άρα για εμένα που έχω στο triple play απεριόριστα σταθερά και κινητά δεν ισχύει Παίζει να υπάρχει το παραθυράκι της "Ορθής Χρήσης". Με άλλα λόγια, τα απεριόριστα, δεν ειναι ακριβως απεριόριστα, αλλά Χ λεπτά κάθε μήνα (συνηθως πααααααααααρα πολλά), πέραν των οποίων χρεώνεσαι. Οπότε καλού κακού, πάρε κανά τηλ στην Εξυπηρέτηση Πελατών για να εισαι σίγουρος.
poulinos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 18 hours ago, gantemis13 said: Άρα για εμένα που έχω στο triple play απεριόριστα σταθερά και κινητά δεν ισχύει οχι για εσενα δεν ισχυει εκτος αν ξεπερασεις τα ορια που μπορει να υπαρχουν πισω απο την λεξη απεριοριστα.και εφοσον δεν πιανει εσενα εννοειται οτι δεν μπορεις να σπασεις το συμβολαιο χωρις ποινη. καλο ειναι σε ολους τους παροχους ειτε στον ηλεκτρονικο λογαριασμο ειτε στον "χαρτινο" λογαριασμο να κοιταμε τι γραφουν διοτι ολες οι αλλαγες πρεπει να γραφονται εκει εστω και με μικρα γραμματα.πολλα μπορει να αλλαξουν και καλο θα ειναι να μην την πατησει κανεις επειδη δεν διαβασε ποτε τα μικρα γραμματα.γιατι μεχρι να το καταλαβεις και παραπανω χρηματα θα πληρωσεις σε λογαριασμο και παιζει να εχει τελειωσει η διορια για να κανεις καταγγελια συμβασης. 14 hours ago, Gkostas2007 said: Παίζει να υπάρχει το παραθυράκι της "Ορθής Χρήσης". Με άλλα λόγια, τα απεριόριστα, δεν ειναι ακριβως απεριόριστα, αλλά Χ λεπτά κάθε μήνα (συνηθως πααααααααααρα πολλά), πέραν των οποίων χρεώνεσαι. Οπότε καλού κακού, πάρε κανά τηλ στην Εξυπηρέτηση Πελατών για να εισαι σίγουρος. Ναι σε πολλες εταιρειες παιζει το παραθυρακι αυτο .και στην κινητη επισης παιζει.οποτε θελει λιγο προσοχη.συνηθως ειναι μεγαλα τα ορια αλλα εχουν γινει και μεγαλες αλλαγες ειδικα προς καποιες χωρες και απο τα απεριοριστα ξαφνικα σε εριχναν στα 800 λεπτα το μηνα που καποιοι τα ξεπερνουσαν ειδικα οταν μιλαμε για κληση σε σταθερο αλλης χωρας. σκοπος ειναι βεβαια να μην τα περναει καποιος αυτα τα ορια ειτε τωρα με την αυξηση ειτε πριν γιατι οι χρεωσεις εκει πολλες φορες πονανε. η ανακοινωση επισης λεει ποια προγραμματα επηρεαζει.πιστευω οτι αυτο γινεται για να σπρωξουν τον κοσμο στα απεριοριστα σταθερα προς ολους κτλ. 1
Gkostas2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 3/9/2018 στις 10:22 ΠΜ, poulinos είπε 500 crc σε 2 εβδομαδες δεν ειναι τιποτα.οταν λεμε τιποτα εννοουμε τιποτα.αμα εχεις πολλα errors θα το καταλαβεις ευκολα.α.corrupted downloads,αποσυνδεσεις (το πιο βασικο).margin να ανεβοκατεβαινει με μεγαλες αποκλισεις,πολλα Crc,πολλα fec,μειωμενη ταχυτητα download. b.μπορει να εχεις αναπληρωματικο καλωδιο.β.το προβλημα μπορει να ειναι στην οριζοντια και οχι στην καθετη.θελει δοκιμες.αν ο τεχνικος δοκιμασε την καθετη μαζι με την οριζοντια και λεει οτι εχει προβλημα τοτε το προβλημα μπορει να ειναι στην οριζοντια.πρεπει να απομονωσεις την οριζοντια απο την καθετη για να δεις τι φταιει.επισης ειτε adsl ειτε vdslγια να παρουμε τα μεγιστα ειδικα στο vdsl καλο ειναι να γινεται αυτο https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf ωστε να μην υπαρχουν bridge taps Τελικά μαζεύω 500 CRC σε 1 βδομάδα και όχι σε 2 όπως σου είπα. Ελπίζω και αυτό να μην είναι κανά τρελό νούμερο.
poulinos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 12 hours ago, Gkostas2007 said: Τελικά μαζεύω 500 CRC σε 1 βδομάδα και όχι σε 2 όπως σου είπα. Ελπίζω και αυτό να μην είναι κανά τρελό νούμερο. οταν φτασεις να μαζευεις μερικες χιλιαδες σε καμια μερα τοτε ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ να το συζηταμε.τονιζω την λεξη αρχιζουμε.θα ανησυχησουμε οταν με καθε refresh θα βλεπεις πχ τα fec, να ειναι και τιποτα 10000 πανω. 1
Gkostas2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 11 hours ago, poulinos said: οταν φτασεις να μαζευεις μερικες χιλιαδες σε καμια μερα τοτε ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ να το συζηταμε.τονιζω την λεξη αρχιζουμε.θα ανησυχησουμε οταν με καθε refresh θα βλεπεις πχ τα fec, να ειναι και τιποτα 10000 πανω. Τα FEC μου εχουν πει να μην τα κοιτάω. Aπο αυτά μαζεύω γύρω στα 200Κ την ημέρα στο down, κοντά στο 1.5Μ την βδομάδα. Btw, αν ο φίλος μιλησε με nova, ας μας πει τι παίζει με τα απεριόριστα και την ορθή χρήση. Κυρίως για να δούμε αν η αύξηση στην χρονοχρέωση, σου δίνει την δυνατότητα να σπάσει το συμβόλαιο και κάποιος που έχει απεριόριστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα