Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, εχω ενα imac late 2009 (mac os high sierra), ολο το σπιτι εχει δικυτο και εχω το tv box A5max 4gb, 7.1 android, ολα ειναι στο ιδιο δικτυο με ethernet. Υπαρχει τροπος να εχω ενα φακελο στον υπολογιστη οπου θα εχω ταινιες κλπ και να μπορω να τον ανοιγω απο το tv box?  Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.
21 ώρες πριν, sixlibixlis είπε

Plex Media Server

https://www.plex.tv/how-it-works/

Το χρησιμοποιώ στο δικό μου iMac (late 2009) και συνεργάζεται άψογα με το MiBox που έχω.

Εβαλα το plex  παρα πολυ καλο, απλα σε ταινιες μεγαλους μεγεθους ανω των 10gb αδυνατει να τις παιξει, αντιμετωπιζεις τιποτα παρομοιο? επισης γνωριζεις μηπως εαν το προγραμμα κανει stream γιατι προσπαθω να βρω αν το τρχει μεσω δικτυου η απο ιντερνετ και ζοριζομαι πολυ να το βρω. Στις πιο μικρες ταινιες τρεχει τελεια.

Ευχαριστω παρα πολυ

Δημοσ.
Στις 3/3/2018 στις 10:38 ΜΜ, alexsalonica είπε

Εβαλα το plex  παρα πολυ καλο, απλα σε ταινιες μεγαλους μεγεθους ανω των 10gb αδυνατει να τις παιξει, αντιμετωπιζεις τιποτα παρομοιο? επισης γνωριζεις μηπως εαν το προγραμμα κανει stream γιατι προσπαθω να βρω αν το τρχει μεσω δικτυου η απο ιντερνετ και ζοριζομαι πολυ να το βρω. Στις πιο μικρες ταινιες τρεχει τελεια.

Ευχαριστω παρα πολυ

Το τρέχει μέσω τοπικού δικτύου, αν και υπάρχει και επιλογή να παίξει μέσω ίντερνετ, αν θες πχ να δεις ταινία από τον υπολογιστή σου εκτός σπιτιού. Τώρα για ταινίες άνω 10gb, δεν έτυχε να δοκιμάσω για να σου πω αν παίζουν. Μέχρι 3-4gb που δοκίμασα όλα καλά!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...