Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Donalhioy είπε

οπως θα ελεγε και ο αρκας...  χωρις λογια

Φίλε μου, πάει και συγκρινει το score από antutu 7 με το score από antutu 6. Και του λέω βρες και το άλλο ποσό έχει σε 7 για να συγκρίνεις. Που είναι το πρόβλημα;

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Cell_7 είπε

Διότι για μία στιγμή πίστεψαν ότι είναι καλύτερο σε κάτι το android και τους χαλάς τα όνειρα. Κακέ.

Ναι ... αυτοι και εμεις, εσεις και οι αλλοι. Μη χαλιεσαι δεν σας πήραμε την δοξα και την τιμή . Τουλάχιστον υπάρχει χώρος και σε μας με τα Android να ζήσουμε; 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, nhzt είπε

Ναι ... αυτοι και εμεις, εσεις και οι αλλοι. Μη χαλιεσαι δεν σας πήραμε την δοξα και την τιμή . Τουλάχιστον υπάρχει χώρος και σε μας με τα Android να ζήσουμε; 

Και εγώ android χρησιμοποιώ οπότε νομίζω πως υπάρχει χώρος να ζήσουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ android έχω ρε παιδιά και μάλιστα xiaomi. Μεγάλο θέμα έγινε. Απλά ειπα ότι το σκορ δεν είναι συγκρίσιμα γιατί είναι από διαφορετικές εκδόσεις. :P

Επεξ/σία από Retromaniac
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλά δε καταλάβατε μάλλον οι προηγούμενοι ότι ο άλλος τρολλάριζε, ή πήγατε κι εσείς να τρολλάρετε κι αυτοτρολλαριστήκατε ένα πράγμα. :)))

Ξαναλέω, φανταστικό μηχάνημα το Xiaomi, όπως και κάθε Xiaomi που έχω δεί κι έχω δουλέψει, δυστυχώς δεν είμαι ακόμη ούτε κάτοχος Xiaomi, ούτε έχω μετοχές στην εταιρία.

(Όποτε λήξει η εγγύηση από το Vibe P1 Pro που έχω, ευχαρίστως και η επόμενη αγορά μου να είναι κάποιο reasonably priced Xiaomi. Για την ώρα αυτό που έχω, κάνει αξιοπρεπέστατα τη δουλειά του, που είναι κλήσεις, SMS, email, internet, navigation και καμια ταινιούλα στο δρόμο, όπως και σχεδόν κάθε άλλο κινητό).

Αυτά.

Επεξ/σία από plpapadopoulos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...