crossmo Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Καλό μεσημέρι, Επειδή δεν μου έχει ξανατύχει τέτοια περίπτωση θα ήθελα την δική σας άποψη Στις 8/2 ανανέωσα την σύμβαση μου με την COSMOTE και αναβάθμισα σε 50/5 με πολύ καλή τιμή (χωρίς αποστολή εξοπλισμού αφού το Speedport ήταν μια χαρά για την σύνδεση μου) Πράγματι η σύνδεση είναι άψογη, το ρουτερ κλειδώνει στα 51200/5120 με line att 2.1up/1.9down Επειδή όμως είχαμε συμφωνήσει να δούμε αν είναι εφικτή η μετάβαση σε 100/10, μίλησα την περασμένη εβδομάδα με άλλη εκπρόσωπο (η πρώτη ουδέποτε με πήρε τηλέφωνο ενώ της είχα στείλει και emai αλλά και μέσω 13888 της είχα αφήσει μήνυμα) η οποία φυσικά δεν με κάλεσε για το θέμα αυτό αλλά... για να μου δώσει προσφορά για ανανέωση!!! αφού το συμβόλαιο μου είχε λήξει! Αφού την ενημέρωσα πως έχω ήδη ανανεώσει, είδαμε αν είναι εφικτή η μετάβαση σε 100/10 και αφού είμασταν ΟΚ μου είπε πως θα μου έστελναν νέο εξοπλισμό για την αναβάθμιση Τον έλαβα χθες (όπως είχαμε συμφωνήσει) αλλά δεν υπήρχε πουθενά το χαρτί της νέας σύμβαση με την τιμή που μου έδωσαν Φυσικά κάλεσα στο 13888, κανείς δεν ήξερε τίποτε ούτε είδαν κάποια εκκρεμότητα! μου είπαν φυσικά ξανά ότι θα στείλουν μήνυμα στη πωλήτρια να με καλέσει(σιγά μην με καλούσε, όπως και η προηγούμενη) και επίσης στο chat που μίλησα την πρώτη φορά μου είπαν ότι απλά θα μου έρθει η σύμβαση με email και δεν απαιτείται υπογραφή (αν και στην πρώτη ανανέωση τα συμβόλαια ήρθαν άμεσα στο email μου με τα πάντα μέσα και χρειαζόταν υπογραφή) και την δεύτερη φορά που ξαναμίλησα μου είπαν ότι θα το ελέγξουν και ΘΑ... με καλέσουν.... φυσικά ακόμη περιμένω! Τελικά τι ισχύει? Να πω την αλήθεια πιο πολύ με στενοχωρεί η διαπίστωση πως η εξυπηρέτηση πελατών της COSMOTE έχει γίνει ένα μπάχαλο και κανείς δεν έχει την κατάλληλη εκπαίδευση να εξυπηρετήσει σοβαρά τον πελάτη. Και εγώ σε εταιρία με σερβις εργάζομαι και όταν λεμε στον πελάτη θα σας καλέσουμε, τον καλούμε πάντα και εντός της ημέρας Α... και το γελοίο της υπόθεσης, μετά το τηλεφώνημα της περασμένης εβδομάδας, με ξαναπήραν την Δευτέρα να μου δώσουν προσφορά για την ανανέωση του συμβολαίου μου αφού είχε λήξει!!!! 2 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ αφού είχα ανανεώσει!!!
jkoukos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Μέχρι σήμερα, σε ανανεώσεις συμβάσεων δεν υπήρχε απαιτούμενο να αποστέλλεται η νέα σύμβαση και ίσχυε κανονικά ότι συναποφασίσθηκε κατά την τηλεφωνική επικοινωνία. Εξάλλου αυτή πρέπει να ηχογραφείται (για να είναι έγκυρη η σύμβαση) και σε περίπτωση διαφωνίας μπορεί κανείς να αιτηθεί την απομαγνητοφώνησή της. Με πρόσφατο νόμο τροποποίησης του Κανονισμού Γενικών Αδειών (ΦΕΚ B.4262 - 06.12.2017), αλλάζει η διαδικασία και πλέον στο άρθρο 2.1.15 προβλέπεται ότι και στην περίπτωση ανανέωσης της σύμβασης (ακόμη και τηλεφωνικώς) θα αποστέλλεται αντίγραφό της με όλες τις σχετικές πληροφορίες (τιμές, τέλη, υποχρεώσεις κλπ). Όμως αυτό θα ισχύσει 6 μήνες μετά την έκδοση του ΦΕΚ, δηλαδή από τον Ιούνη φέτος. Μέχρι τότε ισχύουν αυτά που αναφέρω στην πρώτη παράγραφο. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από jkoukos
crossmo Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Σε ευχαριστώ θερμότατα φίλε jkoukos, τελικά μου έστειλαν ενα λινκ και ενα pin με sms όπου κατέβασα το συμβόλαιο με τα συμφωνημένα και ήδη παίζω με τα παρακάτω! Τεστ με κατέβασμα αρχείων από torrents βγήκε στα 11Mbit/s Speedtest 95 up 9.4 down 12ms ping Date / time 2018-03-02 19:41:36 Downstream 102397 kBit/s Upstream 10239 kBit/s
jkoukos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Άρα ο ΟΤΕ ξεκίνησε ήδη τη νέα διαδικασία. Όλα καλά λοιπόν και καλά κατεβάσματα.
crossmo Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Σε ευχαριστώ αν και βασικά τα ανεβάσματα με ενδιαφέρουν! Ευτυχώς όπως είχες πει και σε άλλο ερώτημα μου το 724 είναι γιγαβιτ και ολα κομπλε! Ξέρεις αν το παλιό speedport πρέπει να το επιστρέψω στον ΟΤΕ? Βασικά κανένα από τα ρουτερς μετά την λήξη των συμβολαίων μου δεν τα έχω επιστρέψει, αλλά για αυτό δεν είμαι βέβαιος αν χρειάζεται
jkoukos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Εδώ και 2 περίπου χρόνια, ο ΟΤΕ δίνει και αυτός τις συσκευές του με χρησιδάνειο, οπότε πρέπει να επιστραφούν. Αν το έχεις από παλαιότερα ή δεν αναφέρει κάτι σχετικό το συμβόλαιό σου, δεν θα έχεις πρόβλημα. Μπορείς ωστόσο να θέσεις σχετικό ερώτημα στο 13888 ή σε ένα κατάστημα.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Αν έχεις παλιό speedport ή oxygen και πήρες καινούργιο, ναι πρέπει να το επιστρέψεις. Αν έχεις κάποιο παλαιότερο των δύο προαναφερθέντων, δεν χρειάζεται τυπικά.
crossmo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Thanks ! Μίλησα και με την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι πρέπει να το επιστρέψω, ενημερωτικά αν αποφασίσω να το κρατήσω η χρέωση είναι 53,30 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα