saruman123 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, cabdik είπε επειδη ακομα δεν εχει κυκλοφορησει παντου, θεωρω οτι θα βγει και εκδοση Global, ΚΑΙ ΜΕ την 800αρα(Β20)......!!! απλα θα βγει λιγ αργοτερα απο τις 15/3....!! Μιλάμε όμως για τώρα όχι για πότε και αν......
cabdik Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, saruman123 είπε Μιλάμε όμως για τώρα όχι για πότε και αν...... δεν ειδα να εχει δωσει αυστηρο χρονοδιαγραμμα...!! μηπως ειπε οτι θελει μεσα στην επομενη βδομαδα να εχει αγορασει κινητο? δεν διαβασα κατι..!! αν ειναι ετσι, τοτε θα πρεπει να ψαχτει με ο,τι υπαρχει ΑΜΕΣΑ διαθεσιμο..!!
mp123 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Και χωρις την 800 στο honor με δικτυο wind που εχω μια χαρα σημα εχω δεν εχω θεμα. Υγ εχω και το s8. Αν υπολογισεις οτι το s8 μου κοστισε 500 ευρω παραπανω μαζι με την εγγυηση για σπασιμο το honor 7x αξιζει τα λεφτα του. Τα λεω εγω που επαιρνα μονο samsung και τα θεωρουσα κινεζιες. Πανε οι κινεζοι που ξεραμε. Αυτο καταλαβα εγω. Ποτε ξανα σε υπερεκτιμημενα κινητα. Το επoμενο κινητο θα ειναι xiaomi η παλι honor. Η αν υπαρχουν λεφτα σε oneplus.
papars Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Ευχαριστώ για τις προσπάθειες. Δεν βιάζομαι - δουλεύει ακόμα το 1+1 άριστα. Απλά το κρατάει για να μην διαλυθεί η θήκη. Έχει φάει πολύ - μα πάρα πολύ ζόρι και πάει άψογα. Αν βγάλουμε από τις προτιμήσεις το wireless charging. Βελτιώνεται η κατάσταση; Απλά μου κάνει εντύπωση που €300 δεν είναι αρκετά για ένα σχετικά μέσο όρο προδιαγραφών. Χωρίς Β20 και wind έχω θέματα σε αρκετές περιοχές. Ίσως είναι και το μόνο αρνητικό που είχα όλα τα χρόνια με το 1+1. Δεν θέλω να ανέβω σε budget γιατί έπεσαν πολλά μαζί (έσπασε και η κόρη μου την κεραία του redmi3 της και βρήκαν την ώρα τα μόνιτόρ μου να κάνουν κάθετες γραμμές)
ikaruga24 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Χωρίς την ασύρματη φόρτιση το πλάνο ανοίγει περισσότερο. Η περισσότερο οικονομική και συνάμα όσο πιο πλήρης γίνεται πρόταση βάση των θέλω σου είναι το moto G5S plus και το Xiaomi Mi A1. Και τα δυο εξαιρετικές προτάσεις και μάλιστα αρκετά χαμηλότερα του ορίου σου εκτός και αν τα πάρεις από κάποια μεγάλη αλυσίδα που είναι στα όρια σου. Η ασύρματη φόρτιση είναι κατά κύριο λόγο πολυτέλεια στις σημερινές συσκευές. 2
georgerapp Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 samsung galaxy s7 edge μεταχειρισμενο λιγο πανω απο τα 300 απο αγγελιες εδω αφου υπαρχει η πολυτελεια του χρονου. καμερα ακομα και για πολυ καιρο ακομα top-επιδοσεις-οθονη-το καλυτερο σερβις στην ελλαδα (μακρια απο μας)-φοβερη υποστηριξη απο dev. δε μπορω να σκεφθω γιατι να μη κοινηθεις σε κατι σταθερο και χιλιοπουλημενο στην χωρα μας. 1
papars Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 32Gb δεν είναι το S7 edge; Φοβάμαι ότι με το πρώτο πέσιμο θα γίνει θρύψαλα λόγω edge ... Για το ZTE Axon 7 τι λέτε; Βέβαια η γυναίκα μου έχει το axon elite (από προσφορά gearbest νομίζω) και δεν έχει καθόλου υποστήριξη. (ούτε θήκη δεν βρίσκω εύκολα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα