Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το 1+1 και είμαι σούπερ ευχαριστημένος.  Γέρασε όμως και άρχισαν τα πλαστικά του να διαλύονται.

Πάμε λοιπόν.

1) Το ποσό που διαθέτουμε:

Μax €300.  Δεν θέλω να δώσω παραπάνω γιατί λόγω της φύσης της δουλειάς μου (τεχνικός πεδίου) κινδυνεύει καθημερινά να χαθεί/βραχεί,χτυπηθεί - και αυτό μεγάλο ποσό μου είναι αλλά έχω σκοπό να το κρατήσω αρκετό καιρό.

Αν είναι εφικτό ίσως κάνω χρήση της δυνατότητας για αγορά χωρίς ΦΠΑ που δίδεται σε εταιρίες.

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):

Όχι facebook ... αλλά τραβάω αρκετές φωτογραφίες σε κοντινές αποστάσεις (π.χ. επισκευές μηχανημάτων). Pdf viewing, browsing, χαζά παιχνιδάκια κατά την μετακίνησή μου π.χ pokemon go, angry birds, εφαρμογές για κάμερες, viber, διάφορα εργαλεία της δουλειάς (telnet, banking apps)

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:

Να χωράει σε τσέπη.  Μέχρι 6 καλά είναι.

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):

Root (magisk)

64Gb+, γιατί κουβαλάω πολλά αρχεία + φώτος ...

Snapdragon

NFC και ασύρματη φόρτιση.

Αν είναι υπαρκτό θα προτιμήσω κάτι με φυσικά πλήκτρα (home, back) και όχι on screen.

Φις ακουστικών

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;

Σε λογικά πλαίσια, τραβάω πάρα πολλές φωτογραφίες κοντινών αποστάσεων σε χαμηλό φωτισμό.  Μια χαρά τα πήγαινα με το 1+1 - βέβαια δεν ήταν ότι καλύτερο.

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;

Όχι ιδιαίτερα.

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;

Αν είναι δυνατόν

8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;

Βέβαια.  Έχω wind ...

9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;

Ότι έχεις καλό είναι ...
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;

Android.
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;

Να βγάζει την μέρα (12ω)
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;

Όπου δεν έχει τελωνείο ...
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);

Nope!
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;

Both directions ...

Προς xiaomi κοιτάω αλλά είναι τόση η ποικιλία που έχω μπερδευτεί.

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για ριξε μια ματια στα νεα Redmi ΝΟΤΕ 5 Pro,  γιατι πιστευω θα σε καλυψουν και ειναι και πιο φθηνα απο το μπατζετ σου..!! 

https://www.skroutz.gr/s/14037868/Xiaomi-Redmi-Note-5-Pro.html

https://www.bestprice.gr/item/2155269906/xiaomi-redmi-note-5-pro-64gb.html

κοιτα μονο να ειναι Global  εκδοσεις, για να εισαι καλυμμενος  με τις μπαντες (B20...κλπ).  

σε λιγο καιρο θα ειναι και Ελλαδα..!! 

Επεξ/σία από cabdik
  • Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, cabdik είπε

για ριξε μια ματια στα νεα Redmi ΝΟΤΕ 5 Pro,  γιατι πιστευω θα σε καλυψουν και ειναι και πιο φθηνα απο το μπατζετ σου..!! 

https://www.skroutz.gr/s/14037868/Xiaomi-Redmi-Note-5-Pro.html

https://www.bestprice.gr/item/2155269906/xiaomi-redmi-note-5-pro-64gb.html

κοιτα μονο να ειναι Global  εκδοσεις, για να εισαι καλυμμενος  με τις μπαντες (B20...κλπ).  

σε λιγο καιρο θα ειναι και Ελλαδα..!! 

Τι συγκεκριμένο δεν έχει Global αλλά ούτε υποστηρίζει την 800αρα(Β20)

• Like 1
Δημοσ.

Για καινουριο δεν μου ερχεται κατι που να εχει ολες τις προδιαγραφες σου!
Δηλαδη να το πω κλτρα δν μου ερχεται κατι που να αξιζει!
Γιατι δν κοιτας σε μεταχειρισμενα καποιο 1+3T που ησουν και φουλ ευχαριστημενος με την 1+??
Πραγματικα εχει οτι θελεις!

Φις ακουστικων ενταξει πεθανα χαχαχα..
ηλεκτρολογος εισαι?

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ βλέπω ότι ζητάει αρκετά που δύσκολα θα βρει με αυτά τα λεφτά και αν υπάρχει τέτοιο κινητό με φυσικά πλήκτρα.....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε καινουριο δν υπαρχει κατι σιγουρα!
Δεν ειδα οτι λεει και σε μεταχειρισμενο οποτε το 1+3Τ ειναι το ιδανικο νμζω αμα θελει να γλιτωσει λεφτα το "απλο" το 3 αλλα εχει λιγο μικροτερη μπαταρια!
Σε καινουριο θα πας στο LG G6 αλλα ξεχνας Root (εκτος αμα θελεις να χασεις εγγυηση ,εχει themes απο μονη της η LG δν χρειαζεσαι Magik) αλλα ανεβαινεις και +50 ευρο

Επεξ/σία από 4four
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, 4four είπε

Σε καινουριο δν υπαρχει κατι σιγουρα!
Δεν ειδα οτι λεει και σε μεταχειρισμενο οποτε το 1+3Τ ειναι το ιδανικο νμζω αμα θελει να γλιτωσει λεφτα το "απλο" το 3 αλλα εχει λιγο μικροτερη μπαταρια!
Σε καινουριο θα πας στο LG G6 αλλα ξεχνας Root (εκτος αμα θελεις να χασεις εγγυηση ,εχει themes απο μονη της η LG δν χρειαζεσαι Magik) αλλα ανεβαινεις και +50 ευρο

Και γω αυτό πιστεύω,ότι άμα πάει σε μεταχειρισμένο 1+3Τ θα τον καλύψει στα περισσότερα.

Και ρουταρισμα να του κάνει και αν κάποια στιγμή θέλει να γυρίσει σε stock rom εγγύηση δεν χάνει.

Με μια γρήγορη ματιά βλέπω 270€-280€ κάπου εκεί.

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις.  Τα €300 είναι λίγα για κάτι σοβαρό;

Το 3Τ είναι καλή επιλογή - θα κοιτάξω προς εκεί μεριά - βέβαια φοβάμαι την αγορά μεταχειρισμένου τηλεφώνου.

Τα φυσικά πλήκτρα τα βρίσκω πολύ εξυπηρετικά αλλά βλέπω τα καταργούν όλοι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, papars είπε

Ευχαριστώ για τις προτάσεις.  Τα €300 είναι λίγα για κάτι σοβαρό;

Το 3Τ είναι καλή επιλογή - θα κοιτάξω προς εκεί μεριά - βέβαια φοβάμαι την αγορά μεταχειρισμένου τηλεφώνου.

Τα φυσικά πλήκτρα τα βρίσκω πολύ εξυπηρετικά αλλά βλέπω τα καταργούν όλοι.

Κοίτα υπάρχουν κινητά με φυσικά πλήκτρα αλλά δεν έχουν αυτά που ζητάς.

Στο μεταχειρισμένο θα κοιτάξεις αυτός που το δίνει να έχει καλές κριτικές ή να είναι αξιόπιστος στο forum.

Δημοσ.

Huaway mate 10 lite η' το honor 7x.ακριβως τα ιδια ειναι μονο που για μενα το honor ειναι πιο ωραιο οπτικα. Δεν το περιμενα να ειναι τοσο καλο για τα λεφτα του. Καλο vfm. 

Δημοσ.

Και με τα honnor ξεχνάει το root όμως έτσι!

Δν υπάρχουν drivers για όλα τα κινητά και ακόμα και να υπάρχουν έχουν 0 υποστήριξη από τους developers!

Σε να έχει εγγύηση το κινητό που θα πάρεις άμα είναι μεταχειρισμένο να το προσέξεις για γρατσουνιές σημάδια (φαίνεται ποιος κακομεταχείριζεται κ ποιο όχι το κινητό) να δεις άμα έχει πάρει υγρασία (water indicators είναι κάτι αυτοκόλλητα άσπρα που άμα βραχούν γίνονται κόκκινα ένα Google search θα καταλάβεις τι εννοώ πριν πας ψάξε στο ίντερνετ που είναι τοποθετημένα στο κινητό συνήθως στην τρυπα του sim tray ) εννοείται να λειτουργούν όλα φωτογραφίες δεδομένα ίντερνετ κλπ!

Τρέξε κάποιο παιχνίδι να δεις άμα ο επεξεργαστής τρέχει καλά (5λεπτα φτάνουν νμζω) και τέλος κατέβασε από το playstore κανένα πρόγραμμα για να δεις άμα έχει dead pixel η οθόνη 

Αυτό είναι το δικό μου τελετουργικό δν έχω πάρει μέχρι τώρα σκάρτο κινητό και έχω αλλάξει ουκο λίγα

Δημοσ.

στα 350 εχει το s7..  στην επομενη προσφαορα θα πεσει και κατω απο 300

με το honor 9 και το XA1 ultra τα αλλα 2 στην κατηγορια....

απο εκει και μετα παμε σε second hand ναυαρχιδες.... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, saruman123 είπε

Τι συγκεκριμένο δεν έχει Global αλλά ούτε υποστηρίζει την 800αρα(Β20)

επειδη ακομα δεν εχει κυκλοφορησει παντου,   θεωρω οτι θα βγει και εκδοση Global,  ΚΑΙ ΜΕ την 800αρα(Β20)......!!!    απλα θα βγει λιγ αργοτερα απο τις 15/3....!! 

απο εκει και περα, αν ψαχνει ακριβως, ολα αυτα τα χαρακτηριστικα, σιγουρα δεν θα βρει ευκολα στα κατω των 300.......!!! 

μονο και μονο,  η ασυρματη φορτιση + NFC + φυσ. πληκτρα ..........το βλεπω ...αδυνατον...!!!  

το  3T  εχει νομιζω, ολα αυτα που θες, αλλα δεν ξερω πλεον σε τι τιμες θα το βρεις.  

Επεξ/σία από cabdik

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...