Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

'Oταν η κανονική τιμή γίνετε προσφορά :ph34r: 

ρε που φτασαμεεεεεε

Επεξ/σία από vaggos88
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, aris1964 είπε

229 βγάζει στο site

Ζγνώμ' λάθος κτλ κτλ

24 λεπτά πριν, marsele είπε

Με τις τιμές των gpu να έχουν φτάσει στα ύψη νομίζω ότι είναι καλή περίπτωση!!!

https://www.skroutz.gr/s/10297419/EVGA-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-Gaming-04G-P4-6251-KR.html?from=account_notifications_price_drop

Στο site τους μπήκες όταν το postαρες; Υπήρχε αυτή η τιμή στη σελίδα τους;

Ή απλά το είδες στο σκρουτζ μόνο;

Δημοσ.

Κάντε αναφορά στο σκρουτζ. Αν μπεις και βγεις απο το λινκ του μαγαζιού σε ρωτάει αν υπήρξε πρόβλημα.

Δημοσ.

Παιδιά όταν το postαρα το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάω στο site για να το επιβεβαιώσω. Φυσικά η τιμή ήταν τα 168,64€ που έγραφα στον τίτλο της προσφοράς. Προφανώς αλλάξαν την τιμή......

Την αλλάξαν την τιμή και στο skroutz φυσικά γιατί το πήραν μυρωδιά...  

Δημοσ.

Η πλάκα είναι ότι και εγώ τους πήρα τηλέφωνο για χάρη συναδέλφου, τους ρώτησα , ΣΊΓΟΥΡΑ ΕΊΝΑΙ ΣΩΣΤΗ Η ΤΙΜΗ ??

ΝΑΙ απλά θα αργήσει να έρθει όπως γράφει και στο σαιτ, οκ λέω προχωράω σε αγορά .....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά η προσφορά ίσχυε κανονικά και έκανα παραγγελία στα 168€

Όπως μου είπαν απο το κατάστημα ήταν προσφορά που ίσχυε μόνο για 5 τεμάχια (άρα ένας εγώ, ένας ο Rmacobra, ένας ο bill987 μας λείπουν οι άλλοι δύο :D)

Μετά απο 30 λεπτά απο την παραγγελία μου είχε αλλάξει η τιμή στο site στα 229€ και μετά απο 5 λεπτά και στο skroutz.

Συγκεκριμένα έκανα κατά τύχη sort τις 1050 ti ανά τιμή πριν κάν το δω στο insomnia στις 12:20 και την πήρα στις 12:30. Μου λέει ενάς συνάδελφος στην δουλιά πάρε και τις υπόλοιπες να τις πουλήσεις .......... (και τότε κατάλαβα τις λογικές αυτών που βλέπουμε στις αγγελίες μεταχειρισμένου).

Και μόλις πριν απο 1 λεπτό με πήραν απο το κατάστημα και μου ακυρώσαν την παραγγελία :angry::angry::angry::angry::angry:

Μπορώ να κάνω κάτι (έχω το mail της επιβεβαίωσης τους) ?

Επεξ/σία από panospeter
Δημοσ.

Δεν την πήρα τελικά, απλά μετά ενημέρωσα τον συνάδελφο και μου είπε να περιμένουμε!

Έγραψα  μόνο για να σας πω ότι πήρα τηλέφωνο για να δω αν είναι πραγματική προσφορά !

Δημοσ.

Και καλα εκανες με τηλεφωνο  . Το ιδιο ειχε κανει και ο κοτσο πριν 1 μηνα  . 199- 20κουπονι 179  υποτιθεται 229 με περιμενε στο καταστημα . Με κουριερ θα ειχε ερθει κανονικα στην τιμη τη στιγμη της αγορας φανταζομαι  .... Στην τελικη και τοσα δε αξιζει

Δημοσ.

Και πληρωμή να έκανα επιτόπου το site γράφει στα ψιλά γράμματα:

3. Περιορισμός Ευθύνης:

3.1. Η Εταιρεία δεν μπορεί να εγγυηθεί για τη διαθεσιμότητα των προβαλλόμενων προϊόντων. Ωστόσο, δεσμεύεται για την έγκαιρη ενημέρωση των καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητάς τους.

Πράγμα που σημαίνει ότι αν τους έκανα καταγγελία για παραπλάνηση, το πολύ να μου επιστρέφαν τα χρηματά μου πίσω. Σωστά ?

Παρεπιπτόντως πλέον έχουν βγάλει τελείως το προιόν απο το site (ούτε με 229€ υπάρχει).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...