cromhania Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 παιδια καλησπερα... προσφατα εβαλα τα 10ρια στο pc μου και δεν παιζει ο ηχος..κατω δεξια δεν μου εχει την ενδειξη speakers αλλα μου γραφει "ψηφιακος ηχος'' ..εψαξα παντου για το αλλαξο αλλα τα ηχεια πουθενα.. ευχαριστω εκ των πρωτερων
micos000 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Κατέβασε του drivers από το site της μητρικής ή του λάπτοπ. Εκτός αν θελήσεις να μοιραστείς μαζί μας τα χαρακτηριστικά του pc, ιδίως της μητρικής ή αν είναι λάπτοπ το μοντέλο του
cromhania Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 η μητρικη ειναι λιγο παλια...ειναι ASUS m4a87td usb3
micos000 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δοκίμασε να κατεβάσεις το παρακάτω αρχείο, αποσυμπίεσε το και κάνε manual εγκατάσταση από τη διαχείριση υλικού στην κάρτα ήχου. http://download3.dvd-driver.cz/via/sound/hdaudio/v1400-win7-win8.zip
cromhania Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 o ηχος εφτιαξε αλλα οποτε κανω restart μου βγαζει αυτο εδω
micos000 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Πως πέρασες τους drivers; Μέσα στο zip βλέπω ότι έχει και 32 και 64 bit έκδοση του vdeck (στον φάκελο VIAHDAud/Present/VDeck64). Μπορείς πάντως να απενεργοποιήσεις το deck της via (Δεξί κλικ στην taskbar->Ιδιότητες->Εκκίνηση) και να τελειώνεις. 1
cromhania Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 τους εβαλα ετσι οπως μου ειπες..αλλα μαλλον κατι δεν θα πηγε και τοσο καλα... τεσπα...αν μπορουσες να με βοηθησεις στο να ξτιαξω και τα headphones θα σου ημουν υποχρεος...ουτε αυτα τα αναγνωριζει...τα συνδεω στην μροστινη μερια του pc μου
micos000 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δοκίμασες να τρέξεις το setup.exe που έχει μέσα το zip; Τα ακουστικά μπορεί να μη δουλεύουν επειδή δε δουλεύει ο vdeck. Δοκίμασε να τρέξεις το εκτελέσιμο από τον φάκελο VIAHDAud/Present/VDeck64/vdeck.exe 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα