Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τη νέα φωτογραφική μηχανή mirrorless A7 III ανακοίνωσε η Sony, η οποία περιλαμβάνει πολλά νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις που τη φέρνει πιο κοντά στα κορυφαία μοντέλα της, όπως στις A7R III και A9.

Καταρχήν, η νέα Sony A7 III διαθέτει ένα νέο CMOS full-frame και backside illuminated αισθητήρα Exmor R στα 24,2 Megapixels (14-bit RAW output) που συνεπικουρείται από τον επεξεργαστή εικόνας BIONZ X που έρχεται αναβαθμισμένος επίσης.

Το εύρος του ISO κυμαίνεται μεταξύ 100 και 51200 (επεκτάσιμο σε ISO 50-204.800) ενώ το δυναμικό εύρος έχει επεκταθεί στα 15-stop (για φωτογραφίες) και 14-stop για video.

Η κάμερα μπορεί και τραβάει φωτογραφίες σε πλήρη ανάλυση με 10 καρέ το δευτερόλεπτο (10fps) με continuous AF/ AE και για έως και 177 αρχεία JPEG, 80 συμπιεσμένα RAW ή 40 ασυμπίεστα RAW. Στον εξοπλισμό της επιπλέον περιλαμβάνεται in-body σταθεροποίηση εικόνας για σταθεροποίηση 5-αξόνων όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με φακούς που διαθέτουν επίσης σταθεροποίηση εικόνας.

5a98c6609fdba_A7III_1.jpg.086c31aee7ee40d11863efbd16ecc175.jpg

Το σύστημα εστίασης έχει και αυτό βελτιωθεί, με contrast-based σύστημα αυτόματης εστίασης 425-σημείων και phase-detection σύστημα αυτόματης εστίασης 693-σημείων (93% frame coverage) ενώ οι ταχύτητες focusing και tracking έχουν βελτιωθεί έως και 2x σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο της Sony, περιλαμβάνοντας μάλιστα το χαρακτηριστικό Eye-AF της Sony.

Οι δυνατότητες βίντεο έχουν επίσης βελτιωθεί, με in-body εγγραφή βίντεο 4K με full frame readout χωρίς pixel binning. Υποστηρίζονται HGL, S-Log2 και S-Log3 ενώ ο χρήστης μπορεί να εγγράψει βίντεο 1080p με 120fps.

Η a7 III επίσης περιλαμβάνει χαρακτηριστικά που βρίσκουμε σε άλλες, πιο ακριβές κάμερες της Ιαπωνικής εταιρείας όπως dual SD card slots και μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία (Z Battery για 710 λήψεις) για μεγάλη αυτονομία ενώ δεν απουσιάζουν τα WiFi και USB Type-C όσον αφορά στη συνδεσιμότητα. Η κάμερα θα είναι διαθέσιμη από τον Απρίλιο με τιμή $1999 για το σώμα και $2199 σε kit με τον φακό FE 28-70mm F3.5-5.6.

GSMArena

Δείτε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

Στον εξοπλισμό της επιπλέον περιλαμβάνεται in-body σταθεροποίηση εικόνας για σταθεροποίηση 5-αξόνων όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με φακούς που διαθέτουν επίσης σταθεροποίηση εικόνας.

Λίγο ασαφές αυτό. Μήπως εννοείτε ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα το in-body is με το ois του φακού;

EDIT: Μου το εξήγησε ένα άλλος χρήστης!

5 λεπτά πριν, unicore30 είπε

καλησπέρα,

το ίδιο με την a7 II .

χρησιμοποιεί τα 5axis μονο αν ο φακος εχει OSS , σε συνδυασμό με φακο απλό χρησιμοποιεί 3axis.

Αν δεν κάνω τραγικό λάθος!

Επεξ/σία από Retromaniac
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Sony φακους θελουμε.

Έχει πάρα πολλους πλέον. Ειδικά με τους sigma art που ανακοινώθηκαν για Fe mount κιόλας προχθές

Εκτός αν εννοείς apsc που πάσχει

• Like 2
Δημοσ.

Άντε να γίνουν λίγο πιο προσιτές οι μεταχειρισμένες α7 ΙΙ s. Αλλά με τις τιμές των Zeiss φακών, είναι μονόδρομος το ανταπτοράκι και third-party lenses..

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, neogeo1982 είπε

με kit φακό λέει μόνο 2200...!!! τζάμπα πράμα δλδ. 

Σωστα έπρεπε να την δίνουν κάπου στα 300 ευρώ λίγο πιο πάνω από nikon coolpix. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πωπω θεε μου.

Για τον ερασιτέχνη ειναι οτι πρεπει. Ολα σ'ενα. FF, βιντεο, IS παντού, 10 FPS και πάει λέγοντας.

Πολύ ακριβοί φακοί όμως.

Παντως-δε ξερω γιατι- αρκετός κοσμάκης επαγγελματίς, ενω ειχε πουλήσει συστημα κανον για σονυ, επέστρεψαν παλι στη κανον.

Υ.Γ. 2200 για τη συγκεκριμμένη ΔΕΝ ειναι πολλά λεφτα. Είναι απλά πολλά για την εποχή-άλλη κουβέντα αυτή-

Επεξ/σία από kanesaxo
  • Like 4
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ZahosDoganos είπε

Σωστα έπρεπε να την δίνουν κάπου στα 300 ευρώ λίγο πιο πάνω από nikon coolpix. 

εδώ έχουν καταφέρει και πουλάνε smartphones με 1000 και 1200 ευρώ στην κάμερα θα κολλήσουν

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, neogeo1982 είπε

εδώ έχουν καταφέρει και πουλάνε smartphones με 1000 και 1200 ευρώ στην κάμερα θα κολλήσουν

Αλήτες!!! Έλα ντε, και είναι κ μόνο 24mp ούτε καν 40 σαν το Lumia 1020. Αισχος 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, neogeo1982 είπε

Χώμα τα πήγανε. :P

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, kanesaxo είπε

πωπω θεε μου.

Για τον ερασιτέχνη ειναι οτι πρεπει. Ολα σ'ενα. FF, βιντεο, IS παντού, 10 FPS και πάει λέγοντας.

Πολύ ακριβοί φακοί όμως.

Παντως-δε ξερω γιατι- αρκετός κοσμάκης επαγγελματίς, ενω ειχε πουλήσει συστημα κανον για σονυ, επέστρεψαν παλι στη κανον.

Υ.Γ. 2200 για τη συγκεκριμμένη ΔΕΝ ειναι πολλά λεφτα. Είναι απλά πολλά για την εποχή-άλλη κουβέντα αυτή-

εγω βλεπω μια κινηση γενικα απο και προς Canon - Sony. Ειναι το πως θα σου κατσει η μηχανη. Εχω χρησιμοποιησει και Canon και Sony. Ισως η Canon να με βολευε για διαφορετικου τύπου φωτογράφιση, το ιδιο και η Sony. Όμως το μέγεθος παιζει σημαντικο ρόλο και η Sony με το πολυ καλο πακετο που έχει εγω είμαι ευχαριστημενος. Εχω την Sony A7rII με έναν ZEISS 55mm 1.8. Στην αρχή είχα τον 85mm GM 1.4 και δεν με βολεψε καθολου. Και η Canon και η Sony καθως και η Nikon, έχουν τρομερες μηχανες και φακους πια. 

Το αποτέλεσμα θα είναι το ιδιο στα χέρια ενός που το παιζει φωτογραφος και κάποιου που πραγματικά και με ένα κινητό καταλαβαίνει το κάδρο. 

• Like 3
Δημοσ.

μάλλον δεν κατάλαβες τι θέλω να πω αλλά θεωρώ τις φωτογραφικές μηχανές πολύ πιο ανώτερες συνολικά από ένα smartphone. αλλά οι τιμές όπως και να το κάνουμε είναι στον Θεό είτε πρόκειται για κινητό είτε για φωτογραφική μηχανή εκτός και αν πας αποκλειστικά για επαγγελματική χρήση οπότε εκεί θα τα βγάλεις τα λεφτά σου σε ένα 4μηνο το πολύ. δεν γίνετε να λες του ερασιτέχνη δώσε μου 2000 ευρώ για να κάνεις την κ@@λα σου. και με μια Nikon d3400 που έχω και εγώ άνετα κάνεις την δουλειά σου. έχει αρχίσει τώρα τα τελευταία χρόνια και πάει το παπατζιλίκη φουλ και οι περισσότεροι ούτε που ξέρουν τι δυνατότητες έχει αυτό που αγοράζουν. Απλά γουστάρουν να λένε ότι έχουν ότι πιο High End κυκλοφορεί   

Δημοσ.

Αγαπημενη μου sony(camera studio only) καλησπερα. Θελω πολυ την νεα καμερα που παρουσιασες,σαν τρελος θα ελεγα,αλλα δυστυχώς δεν μου εχει μεινει αλλο νεφρο να πουλήσω για να την κανω δικια μου καθως το iphone X(10) αλλα και το surface pro μου πηραν ηδη τα 2 που εχω.ισως με ενα πνευμονι και κατι ψιλά θα συμβιβαζοσουν?ε?αγαμημενη και μοναδικη μου sony?

just kidding

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, neogeo1982 είπε

μάλλον δεν κατάλαβες τι θέλω να πω αλλά θεωρώ τις φωτογραφικές μηχανές πολύ πιο ανώτερες συνολικά από ένα smartphone. αλλά οι τιμές όπως και να το κάνουμε είναι στον Θεό είτε πρόκειται για κινητό είτε για φωτογραφική μηχανή εκτός και αν πας αποκλειστικά για επαγγελματική χρήση οπότε εκεί θα τα βγάλεις τα λεφτά σου σε ένα 4μηνο το πολύ. δεν γίνετε να λες του ερασιτέχνη δώσε μου 2000 ευρώ για να κάνεις την κ@@λα σου. και με μια Nikon d3400 που έχω και εγώ άνετα κάνεις την δουλειά σου. έχει αρχίσει τώρα τα τελευταία χρόνια και πάει το παπατζιλίκη φουλ και οι περισσότεροι ούτε που ξέρουν τι δυνατότητες έχει αυτό που αγοράζουν. Απλά γουστάρουν να λένε ότι έχουν ότι πιο High End κυκλοφορεί   

Μα εκεί είναι το θέμα ότι είναι για επαγγελματική χρήση η κάμερα αυτή. Δεν μπορείς να την λες ακριβή  με βάση στο μυαλό έναν ερασιτέχνη, αυτός αν θέλει το high end, ε ας το πληρώσει δεν τον ανάγκασε κανένας, έχει πόσες επιλογές με 400-600 ευρώ  που ειναι υπεραρκετες. Στην συγκεκριμένη κάμερα κιόλας η τιμή για αυτά που προσφέρει είναι πάρα πολύ καλή.

• Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...