maklovin1979 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 καλημερα στην παρεα,εχω αυτο το full tower..http://www.coolermaster.com/case/full-tower/haf-932/.. λογο που ειχα πολυ σκονη,αφαιρεσα τον πλαινο ανεμιστηρα,θα εχω θεμα στην ροη του αερα? 230mm εμπρος βαζει. 230mm επανω βγαζει. 140mm πισω βγαζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) βοηθάει πολύ ο πλαϊνός ειδικά αν έχεις ζεστή gpu,και ψυχει καλύτερα τα components της μητρικής. Δεν θα έχεις θέμα όμως χωρίς αυτόν γενικά Πάντως με 2 για out και έναν για in θα έχεις περισσότερη σκόνη. Με αυτό το κουτί δεν γλυτώνεις από σκόνη Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από mcrae13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maklovin1979 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 καλησπερα,οχι δεν εχω θεματα με θερμοκρασιες,ειναι ολοκαινουργιο το μηχανημα,απλα εβγαλα τον πλαινο ανεμιστηρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα