razorblade334 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 γειαα σε ολους! αγορασα τον νοεμβριο ενα s απο τα public .απο την πρωτη μερα η ψυκτρα κροταλιζε χαρακτηριστικα.απ οτι εψαξα στο ιντερνετ ειδα πως λεγανε πως δεν προκαλει λειτουργικα προβληματα και το αφησα ως εχει. τον τελευταιο καιρο μου κανει κατι κουλα σε παιχνιδια οπως το dishonored 2 .πεφτουν πολυ τα καρε και το παιχνιδι γινεται unplayable, η τα σωματα οταν τα πεταω εξαφανιζονται, αεφει να φοτωσει το παιχνιδι αλλα και μες την πιστα τα textures αργουν να εμφανιστουν οπου κοιταω.πολυ.συνηθως ειναι τερμα θολα και αν κοιταξω στο ιδιο σημειο πολυ ωρα τοτε στρωνουν. ξερει κανεις που εχει microsoft store για να το παω?
mikele13- Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Η microsoft είναι Γερμανία. Παρτους τηλέφωνο, σου στέλνουν στο email το ticket αποστολής, και έρχεται ups και την παραλαμβάνει. 1
Damachi Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Γιατι γερμανια ; Microsoft εδω δε σηκωνει τα τηλεφωνα ; Εμενα κανει ενα περιεργο βζζζ το χειρηστηριο απο κατω στις μπαταριες αποσυνδεεται και κολλαει
Mr_Terror Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 microsoft ελλας θα μιλησεις. Τηλεφωνο 211 1206500 ωρες λειτουργιας 10:00-18:00 4
postfire Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 αρκετα περιστατικα παντως με το s και θεμα του ανεμιστηρα 2
Damachi Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Η ποιοτητα κατασκευης ειναι σ¨΄τα και δε βαζουν ουτε ενα ανεμιστηρι / παστα της προκοπης .... Η το κανουν επιτηδες για να υπερθερμαινονται και να χαλανε εκτος εγγυησης οπως τα παλια . Επισης τραγικο και το failrate των δισκων 2 φορες μου τοχουν αλλαξει στο πρωτο με χρηση 1 φορα το μηνα Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από Damachi 1
razorblade334 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 12 ώρες πριν, Mr_Terror είπε microsoft ελλας θα μιλησεις. Τηλεφωνο 211 1206500 ωρες λειτουργιας 10:00-18:00 ευχαριστω πολυ αδερφε!παντως οντως ειναι αισχος η ποιοτητα κατασλευης ολων σχεδον των κονσολων.για να μαζεφτει το κοστος τις αλλαζουνε σαν τα πουκαμισα 11 ώρες πριν, postfire είπε αρκετα περιστατικα παντως με το s και θεμα του ανεμιστηρα οντως ναι εχω δει παρα πολλα στο youtube.ευτυχως η ms τα αλλαζει
mikele13- Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 20 ώρες πριν, Damachi είπε Γιατι γερμανια ; Microsoft εδω δε σηκωνει τα τηλεφωνα ; Εμενα κανει ενα περιεργο βζζζ το χειρηστηριο απο κατω στις μπαταριες αποσυνδεεται και κολλαει με microsoft hellas θα μιλησεις,ΑΛΛΑ θα σταλει Γερμανια,δεν φτιαχνουν εδω Ελλαδα.
Mr_Terror Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Η ms εχει φοβερο support.Προχθες το xboxone του φιλου μου καηκε το τροφοδοτικο.Ευτυχως ειναι ακομα εντος εγγυησης και θα το καλυψει η ms. 2
razorblade334 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) δεν θα σταλει καν γερμανια.θα αλλαχτει επι τοπου. εχω βρει εκατονταδες περιπτωσεις εδω ελλαδα με το ιδιο προβλημα στην ψυκτρα και ειναι γνωστο απο την πλευρα της ms, σε ολες τις περιπτωσεις εγινε επι τοπου αντικατασταση. Αυτο που δεν ηξερα ειναι το που να το παω η ποιο τηλ να παρω, αλλα με φωτισε ο συμφορουμιτης στα προηγουμενα μηνυματα. 4 μηνες το χω και το κανει απ την πρωτη φορα που το ανοιξα. Το ιδιο προβλημα εχουν παρα πολλοι. Απλα δεν το θεωρησα σημαντικο γιατι απ οτι ειχα δει και απο αλλου κι απο μενα δεν δημηουργουσε καποιο προβλημα με θερμοκρασιες π.χ. σε βαθος χρονου ομως μαλλον δεν ηταν ετσι.... Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από razorblade334
Mr_Terror Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 παντως το dishonored 2 που αναφερεις στο πρωτο ποστ εχει αρκετα προβληματα.δεν φταιει η κονσολα σου.Το επαιξα στο ps4 και συναντησα τα ιδια προβληματα με σενα.Εμενα μου εκατσε και ενα bug στο τελος του παιχνιδιου και δεν μπορουσα να το τερματισω.Εχει βγει path που διορθωνει τα προβληματα.
razorblade334 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 8/3/2018 στις 12:58 ΜΜ, Mr_Terror είπε παντως το dishonored 2 που αναφερεις στο πρωτο ποστ εχει αρκετα προβληματα.δεν φταιει η κονσολα σου.Το επαιξα στο ps4 και συναντησα τα ιδια προβληματα με σενα.Εμενα μου εκατσε και ενα bug στο τελος του παιχνιδιου και δεν μπορουσα να το τερματισω.Εχει βγει path που διορθωνει τα προβληματα. το ξερω βρε γαμωτο...αλλα ειμαι με ογκοχρεωση και δεν μπορω να βαλω το patch γιατι ειναι 16gb. παντως το προβλημα του ανεμιστηρα και το κροταλισμα του δεν εχει να κανει με το dishonored σιγουρα...αν και ξερω πως ειναι τιγκα στα bugs το παιχνιδι σε ολες τις πλατφορμες...bethesda βλεπεις!!! και ζεστενεται και πεφτουν λιγο τα καρε μετα...μαλλον το boost της καρτας κανει κρατει αν αναιβει η θερμοκρασια . Και μου χει κανει κολληματα και σε αλλα παιχνιδια και μαλιστα κατεβασμενα οπως το Metro last light redux οπου καθονταν ακινητοι και τους εριχνες , ακουγες φωνη πως πεθαινουν αλλα στεκονταν κλαρινο!!!! θα περιμενω να μπει το κανονικο ιντερνετι και θα το παω γιατι ετσι οπως εχει το πραμα τι να κατεβασω με 30 gb το μηνα που διαθετω.... ευχαριστω ολους για την ανταποκριση!!! Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από razorblade334
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα