Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παραγγειλα τις rip Jaws... 

Τώρα βλέπουμε... Δεν ξέρω... Έχω κάνει τα πάντα 

1 hour ago, micos000 said:

Δεν είναι θέμα συχνότητας. Τις υποστηρίζει τις 2133 η asrock. Βλέπω όμως στο memory suppport ότι θέλει f4-2133c15d chip, δηλαδή από gskil τις σειρές aegis, ripjaws 4 και V, flare x και fortis. Οι ares είναι f3-2133c9 και c11 και δεν τις βλεπω στη λίστα με τις μνήμες που υποστηρίζει η μητρική.

Οι aegis   συγνώμη δικό μου λάθος αυτές εχω

10 hours ago, micos000 said:

Αν δεν έχει dvi η οθόνη σου πως την σύνδεσες για να δεις αν έχει εικόνα; Με αντάπτορα; Το dvi της onboard έχει στην μια μεριά μια παύλα ή μια παύλα και τέσσερις τρυπίτσες;

DVI-I-vs-DVI-D.png

Το monitor σου είναι αναλογικό και έχει μόνο d-sub. Αν η ενσωματωμένη έχει dvi-d δεν μπορείς να την συνδέσεις στο monitor με απλό αντάπτορα και θέλει μετατροπέα diigital-to-analog. Αν η onboard έχει dvi-i, μπορείς με αντάπτορα να την συνδέσεις, αφαίρεσε όμως πρώτα την vga για να μην μπλέκει.

Τι εννοείς ότι χειροτερεύει; Όταν μπουτάρει δείχνει καθόλου εικόνα ή τίποτα; Αν δε γίνεται τίποτα θα έλεγα να το φορτώσεις και να το πας στο μαγαζί που το πήρες.

DVI-D είναι η on board συνδέω ανταπτορα και περνάω το vga γιατί δεν έχει η οθόνη μου DVI-D 

10 hours ago, micos000 said:

Αν δεν έχει dvi η οθόνη σου πως την σύνδεσες για να δεις αν έχει εικόνα; Με αντάπτορα; Το dvi της onboard έχει στην μια μεριά μια παύλα ή μια παύλα και τέσσερις τρυπίτσες;

DVI-I-vs-DVI-D.png

Το monitor σου είναι αναλογικό και έχει μόνο d-sub. Αν η ενσωματωμένη έχει dvi-d δεν μπορείς να την συνδέσεις στο monitor με απλό αντάπτορα και θέλει μετατροπέα diigital-to-analog. Αν η onboard έχει dvi-i, μπορείς με αντάπτορα να την συνδέσεις, αφαίρεσε όμως πρώτα την vga για να μην μπλέκει.

Τι εννοείς ότι χειροτερεύει; Όταν μπουτάρει δείχνει καθόλου εικόνα ή τίποτα; Αν δε γίνεται τίποτα θα έλεγα να το φορτώσεις και να το πας στο μαγαζί που το πήρες.

Έχω εικόνα αλλά freezari μετά από κάνα 10αλεπτο στα Windows 

Για αυτό θέλει να δω εικόνα από την ενσωμάτομενη να δω τι γίνετε... 

Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια, έχω την εντύπωση ότι δεν δουλεύει με απλό αντάπτορα από dvi-d σε vga αλλά θέλει d-a converter που κοστίζουν πάνω από 20€.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΡΕ ρωτάει κάποια πράγματα ο micos αλλά δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Σύμφωνα ακόμα και με αυτά που έχεις γράψει θεωρώ απίθανο να φταίνε τα windows ή κάποιο update.

Όταν λες μπουτάρει αλλά δεν έχει εικόνα τι εννοείς? Απλά ακούς το pc που ξεκινά αλλά δεν έχει εικόνα ή κάτι άλλο? Γίνε πιο συγκεκριμένος. Όταν δεν είμαστε μπροστά στο pc σου πως μπορούμε να δούμε τι συμβαίνει?

Τι μνήμες τις είχες ή τις πήρες τώρα. Είναι διαφορετικές. Μπορεί να υπάρχει και ασυμβατότητα μεταξύ τους.

Παίζεις παιχνίδια?

Επεξ/σία από BlueBlood7
Δημοσ.

Θα τα πάω από την αρχή... Όταν έχω συνδεδεμένη την ανεξάρτητη κάρτα γραφικών μπουταρι μπαίνει windows και μετά από κάνα 10λεπτο παγώνει και σβήνει η οθόνη... Η όταν πάω να βάλω drivers το κάνει αυτό αναρωτιόμουν αν φταίνε οι ράμ έχω μια hyperx 2133 4 giga και μια G.Skill 4 giga 2133 παλι ... 

Εμένα ο επεξεργαστής έχεις ενσωμάτομενη κάρτα γραφικών... Και βάζω DVI-D ανταπτορα και βάζω το vga στην οθόνη μου και δεν έχω εικόνα... 

Θέλω να δω εικόνα από την ενσωμάτομενη να δω αν φτάει η κάρτα γραφικών η όχι... 

Με τις μνήμες... Διάβασα ότι την hyperx δεν πολυσυνβαδιζει σε αυτήν την συχνότητα... Και θα πάρω G skill ripjaws στα 3000 συχνότητα 

Δημοσ.

Θα πρέπει να το δοκιμάσεις σε οθόνη με dvi-d για την ενσωματωμένη κάρτα γιατί όπως είπα, νομίζω ότι δεν δουλεύουν οι αντάπτορες dvi-d to dsub.

Δημοσ.

Προς το παρόν θα μείνεις με τα ενσωματωμένα γραφικά. Και η μητρική και η οθόνη έχουν υποδοχή vga. Βρες ένα καλώδιο vga. Αν έχεις κρατήσει τα παρελκόμενα της οθόνης θα πρέπει σίγουρα να έχει vga καλώδιο.

Δημοσ.

δοκιμασα μια αλλη καρτα γραφικων,,, το ιδιο ΚΑΝΕΙ... λετε να θελει απενεργοποιηση η ενσωματομενη καρτα γραφικωβ καπου μεσα στο bios?

2 minutes ago, BlueBlood7 said:

Προς το παρόν θα μείνεις με τα ενσωματωμένα γραφικά. Και η μητρική και η οθόνη έχουν υποδοχή vga. Βρες ένα καλώδιο vga. Αν έχεις κρατήσει τα παρελκόμενα της οθόνης θα πρέπει σίγουρα να έχει vga καλώδιο.

με την εσωματομενη δεν εχω εικονα... δεν περνει vga,,,,,dvi-d περνει...η οθονη μου μονο vga

πχ τωρα εχει κολλησει στο loading screen των windows

δοκιμασα και την αλλη καρτα γραφικων...τα ιδια κανει...οποτε καρτα γραφικων δεν ειναι....η μητρικη η μνημες η επεξεργαστης... ισως

Δημοσ.

Αδερφέ δεν συνεννοούμαστε με τίποτε. Και η μητρική σου και η οθόνη έχουν και D-Sub και DVI-D υποδοχή. Επομένως δέχονται και dvi καλώδιο και vga αντίστοιχα. Βρες λοιπόν ένα καλώδιο είτε dvi είτε vga να συνδέσεις μητρική και οθόνη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραία. Τότε δοκίμασε (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) να αφήσεις πάνω μόνο την μία μνήμη στην μητρική. Αν δεν πάρεις εικόνα, βγάλτην και βάλε την 2η. Παίρνεις τώρα εικόνα?

Έπειτα δοκίμασε και τις δύο στα σλοτ Α2 και Β2 όπως γράφει το manual σελ. 24 http://asrock.nl/downloadsite/Manual/AB350M Pro4.pdf

Επεξ/σία από BlueBlood7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...