alexkola Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Καλημέρα παιδιά Έχω το έξεις build που το έφτιαξα χθες Ryzen 3 2200g ASrock AB350M Pro4 4gb hyperx fury ddr4 2133 4gb G.Skill ares 2133 Evga 600w 80plus Sapphire R9 280 Kingston ssd 300v 120gb WD blue 1 TB Πάω του κάνω update τα bios για να δεχτεί τον επεξεργαστή... Κάνω φόρματ βάζω τα Windows 10 πάω να κάνω το πρώτο μεγάλο update και στο 4% που βάζει κάτι drivers για την κάρτα γραφικών και αναβοσβήνει η οθόνη μένει εκεί παγώνει ούτε ποντίκι μπορώ να κουνήσω ούτε τίποτα ούτε πληκτρολόγιο.. Μπορείς να το αφήσεις ώρες εκεί πέρα δεν θα κουνηθεί... Κανείς ρεσταρτ και μπαίνεις μέσα μετα απο κάνα 2 λεπτό πάλι τα ίδια... Έκανα 4 φορές φόρματ και τις 4 με διαφορετικά downloads windows 10 Τιποτα το ίδιο κάθε φορά... Οι θερμοκρασίες μου καλές κανένα πρόβλημα... Δεν ξέρω τι συμβαίνει... Οποία βοήθεια θα την εκτιμούσα Ευχαριστώ πολύ!!
micos000 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Τρέξε το cd της μητρικής και στήσε τους drivers για την μητρική offline. Κατέβασε από εδώ το rollup για την έκδοση των windows που έχεις και στήστην offline, δλδ χωρίς να είσαι συνδεμένος στο internet. Κατέβασε και τους drivers για την amd από εδώ και στήστους και αυτούς offline. Ακολούθησε αυτόν τον οδηγό και κάνε το patch για το meltdown. Μπορείς να κατεβάσεις το reg από τα συννημένα αυτού του μηνύματος. meltdown.zip Δες τώρα τι θα κάνει.
alexkola Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Ωραια το έκανα έβαλα οφλινε με το CD τι μητρικής έβαλα και τα drivers για τα γραφικά... Λες να δοκιμάσω να κάνω update τώρα?
alexkola Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Τίποτα ούτε με την ενσωμάτομενη κάρτα του cpu δεν έχω εικόνα
micos000 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δηλαδή; Πήρε πάλι update και φρίζαρε; Μετά το bios update έκανες reset τις ρυθμίσεις του bios; Βγάλε την vga και άστο με την ενσωματωμένη μόνο να δούμε τι θα κάνει. Μην πετάς ακόμα τις αποδείξεις αγοράς μήπως και το γυρίσεις στην εγγύηση.
alexkola Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Ναι τα έχω όλα... Μετά το update στα bios δεν έχω κάνει reset όχι... Λες να φταίει αυτό?
micos000 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Το bios reset είναι κάτι που πρέπει να γίνεται μετά από firmware update.
alexkola Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Ααα δεν ξέρω αν το είχανε κάνει στο μαγαζί που το πήγα Το ρεσετ γίνετε βγάζοντας την μπαταρία της μητρικής?
micos000 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Και μέσα από το bios γίνεται. Το έχει κάτι σαν reset to defaults ή load optimized defaults ή κάπως έτσι.
alexkola Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 κανω και αυτο και βλεπουμε...παντως με προβληματιζει που δεν εχω εικονα απο ονη μου την εναωμΤΟΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ γραφικων....dvi δεν εχει η οθονη μου ενω η υποδοχη για την ενσωματομενη ειναι dvi...εχει σχεση?
micos000 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Αν δεν έχει dvi η οθόνη σου πως την σύνδεσες για να δεις αν έχει εικόνα; Με αντάπτορα; Το dvi της onboard έχει στην μια μεριά μια παύλα ή μια παύλα και τέσσερις τρυπίτσες; Το monitor σου είναι αναλογικό και έχει μόνο d-sub. Αν η ενσωματωμένη έχει dvi-d δεν μπορείς να την συνδέσεις στο monitor με απλό αντάπτορα και θέλει μετατροπέα diigital-to-analog. Αν η onboard έχει dvi-i, μπορείς με αντάπτορα να την συνδέσεις, αφαίρεσε όμως πρώτα την vga για να μην μπλέκει. 4 ώρες πριν, alexkola είπε Καμμια λύση ακόμα... Και χειροτερεύει... Τι εννοείς ότι χειροτερεύει; Όταν μπουτάρει δείχνει καθόλου εικόνα ή τίποτα; Αν δε γίνεται τίποτα θα έλεγα να το φορτώσεις και να το πας στο μαγαζί που το πήρες.
alexkola Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Ότι θέλει κάνει... Bootarei μια την άλλη δεν Bootarei... Bootarei αλλά δεν δείχνει εικόνα όλα τα άλλα δουλεύουν... Ότι να ναι κάτι... Διάβασα λίγο για τις μνήμες... Θέλει μεγαλύτερης συχνότητας μνήμες... Και αυτες που έχω δεν τις supportarei και καλά η μητρική
micos000 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν είναι θέμα συχνότητας. Τις υποστηρίζει τις 2133 η asrock. Βλέπω όμως στο memory suppport ότι θέλει f4-2133c15d chip, δηλαδή από gskil τις σειρές aegis, ripjaws 4 και V, flare x και fortis. Οι ares είναι f3-2133c9 και c11 και δεν τις βλεπω στη λίστα με τις μνήμες που υποστηρίζει η μητρική. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα