Giannis132 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα σας Πρόσφατα έκωψα και έβαλα στο κουτι μου ενα plexiglass.Το θεμα ειναι οτι δεν με τρελένει το εντελώς διαφανή.Πως μπορώ να το σκουρίνω λιγο.Πχ σαν φιμε παράθυρο αμαξιου.Γίνεται να το πετυχω με σπρέι για φαναρι αυτοκινητου ? Ακουω τις γνώμες σας.Ευχαριστω!!!!!
bafiaris13 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Πάρε μια φιμέ μεμβράνη όπως αυτές για τα αυτοκίνητα ή κόψε ένα καινούργιο φιμέ πλεξιγκλας..
Giannis132 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Αντηλιακή μενβράνη?? Που μπορώ να τη βρω?
isay Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Σε μαγαζί με ειδη καμπινγκ! Σε καταστήματα που εχουν αξεσουαρ αυτοκινητου. Φθηνό δεν ειναι, γιατί προσφατα ήθελα να κανω πατέντα σε παράθυρο σπιτιου και το κοστος της μεμβράνης ήταν εξωφρενικο για τα γουστα μου. Αρχικά βρήκα σε βιβλιοπωλειο ζελατίνα ημιδιαφανη και μετα απο λιγες μερες αυτοκολλητη ζελατινα σε διαφορα χρώματα (οπως το πλαστικο που ντυνουν βιβλια). Μου κοστισε κάτω απο τα μισα λεφτα σε σχεση με τις μεμβρανες. ΒΕΒΑΙΑ οι μεμβρανες ειναι και ακριβες γιατί εχουν αλλες αναγκες αλλα για το project που θες εσυ μια χαρα θα βολευτείς και με ζελατίνες. Το σπρει δε στο προτείνω γιατί ευκολα μπορει να κάνεις σκιες και μετα θα φαινεται σαν να εχει μπιχλα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Αν θες αντιηλιακη μεβρανη μπορείς να περιμένεις να βγάλει το Λιντλ με πολύ μικρό κόστος ούτε 10ε. Αν θες με βάψιμο μπορείς να το πετύχεις αγοράζοντας βερνίκι αυτοκινήτου κι απλά να προσθέσεις μερικές σταγόνες μαύρο χρώμα αλλά αυτό θα σου κοστίσει πολύ περισσότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα