adtakhs Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Dantε είπε Και ο οικιακος χρηστης γιατι να παρει κατι για επαγγελματικη χρηση? Δηλαδη η κοπελια που κανει τα μαλλια στο σπιτι,γιατι να σκασει 100Ε για το επαγγελματικο σεσουαρ? Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι τον ορισμο επαγγελματικού vs οικιακού. Τα chip είναι τα ίδια. Οι μητρικές κατασκευάζονται με τα ίδια πρότυπα. Δεν έχουν δηλαδή κάποια έξτρα επεξεργασία για αντοχή σε υγρασιες κ.λ.π. Μπορώ να δεχτώ πως το σασί στα επαγγελματικά είναι πιο στιβαρό και έως εκεί. 19 λεπτά πριν, Minitab είπε Εσείς από το τεχνικό τμήμα πάντα υπερβολικοί, μη σας φωνάξει κανένας όλο δεν προλαβαίνετε Δεν κατάλαβες. Είχα 80% εργασία στην παραγωγή και συσκευασία και είχα 20% του χρόνου στην συντήρηση μηχανών . Η ενοποίηση δύο διαφορετικών αρμοδιοτήτων σε εμένα είχε το καλό ότι μπορούσα να καθετοποιήσω, παραμετροποιήσω την παραγωγή περνώντας τις γνώσεις μου (τεχνικές) σε επίπεδο παραγωγής όντας εντός του προβλήματος (παραγωγός) . Είχα στην ευθύνη μου όλο το προσωπικό, τις παραγωγές, την διακίνηση , την ισχνηλασιμοτητα, το στησιμο της εταιρίας σε πλαίσια αυξημένης παραγωγικότητας. Το σύστημα με τα φορητά το έστησαν μόνο μου εκτός εταιρίας κιόλας μόνο και μόνο για να μπορέσω να αυξήσω την παραγωγικότητα, να βάλω τους εργαζόμενους να δουλέψουν σε κοινό πλαίσιο με περιορισμους, να μειώσω τα peak των παραγωγών σταθμίζοντας με προγνώσεις ανά πελάτη την ανάγκη παραγωγής ανά ημέρα. Το τι δουλειά έριξα μόνο εγώ το γνωρίζω φίλε. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από adtakhs 1
Minitab Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 19 λεπτά πριν, adtakhs είπε Δεν κατάλαβες. Είχα 80% εργασία στην παραγωγή και συσκευασία και είχα 20% του χρόνου στην συντήρηση μηχανών . Η ενοποίηση δύο διαφορετικών αρμοδιοτήτων σε εμένα είχε το καλό ότι μπορούσα να καθετοποιήσω, παραμετροποιήσω την παραγωγή περνώντας τις γνώσεις μου (τεχνικές) σε επίπεδο παραγωγής όντας εντός του προβλήματος (παραγωγός) . Είχα στην ευθύνη μου όλο το προσωπικό, τις παραγωγές, την διακίνηση , την ισχνηλασιμοτητα, το στησιμο της εταιρίας σε πλαίσια αυξημένης παραγωγικότητας. Το σύστημα με τα φορητά το έστησαν μόνο μου εκτός εταιρίας κιόλας μόνο και μόνο για να μπορέσω να αυξήσω την παραγωγικότητα, να βάλω τους εργαζόμενους να δουλέψουν σε κοινό πλαίσιο με περιορισμους, να μειώσω τα peak των παραγωγών σταθμίζοντας με προγνώσεις ανά πελάτη την ανάγκη παραγωγής ανά ημέρα. Το τι δουλειά έριξα μόνο εγώ το γνωρίζω φίλε. Τι να καταλάβω; Το σχόλιο ήταν για να σπάσω τον πάγο, και να κλείσω ευχάριστα τον διάλογο. Όσο για τις ευθύνες και την πίεση στην παραγωγή όσο πιο ψηλά τόσο χειρότερα, υπάρχουν άτομα που τους δίνουν προαγωγή με +200€ και δεν την παίρνουν γιατί θέλουν το κεφάλι τους ήσυχο. 1
Sheogorath Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 36 λεπτά πριν, adtakhs είπε Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι τον ορισμο επαγγελματικού vs οικιακού. Τα chip είναι τα ίδια. Οι μητρικές κατασκευάζονται με τα ίδια πρότυπα. Δεν έχουν δηλαδή κάποια έξτρα επεξεργασία για αντοχή σε υγρασιες κ.λ.π. Μπορώ να δεχτώ πως το σασί στα επαγγελματικά είναι πιο στιβαρό και έως εκεί. Ευχαριστώ. Να τα βλέπει και αυτός που έχει μαγαζί. 1
adtakhs Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, Minitab είπε Τι να καταλάβω; Το σχόλιο ήταν για να σπάσω τον πάγο, και να κλείσω ευχάριστα τον διάλογο. Όσο για τις ευθύνες και την πίεση στην παραγωγή όσο πιο ψηλά τόσο χειρότερα, υπάρχουν άτομα που τους δίνουν προαγωγή με +200€ και δεν την παίρνουν γιατί θέλουν το κεφάλι τους ήσυχο. Το ξερω από την στιγμή που δήλωσα παραίτηση .... Οι ευθύνες είναι πάμπολλες, οι ελεγκτές σου πολλές φορές ανίδεοι και η ζωή σου μια εταιρία. Δεν έχεις κρεβάτι να κοιμηθείς. Δεν σε βλέπει γκόμενα , γυναίκα. Πας διακοπές και μέχρι να καταλάβεις που είσαι έχει γυρίσει πίσω. Γενικά είσαι χαμένος απ' όλους και απ' όλα .. Τεσπα δεν έγινε κάτι. Συζήτηση κάνουμε . Όλα καλά φίλε . Sorry κιόλας αν φάνηκε άσχημα κάτι που είπα.
dancer Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 οι διαφορες δεν ειναι μονο στα σασι, το οτι μπορει να εχουν ιδιο επεξεργαστη και μνημη δεν το κανει ιδιο, και με την ευκαιρια λαπτοπ με αναλυση οθονης full hd και i5 σε καινουριο παντα μιλαμε kostizei 600ευρω το φθηνοτερο οταν εγω το πουλαω με 300 εμταχειρο με την ιδια ακριβως εγγυηση δεν ειναι λιγα λεφτα παραπανω ειναι τα διπλασια. ρε παιδια κανεις δεν ειπε να παρεις το επαγγελματικο σεσουαρ ειπαμε οτι τα refurbished ειναι επαγγελματικα με ανωτερες προδιαγραφες απο τα οικιακα και οτι ειναι πολυ καλυτερα απο ενα καινουριο οικιακο λαπτοπ.
Minitab Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 10 λεπτά πριν, adtakhs είπε Το ξερω από την στιγμή που δήλωσα παραίτηση .... Οι ευθύνες είναι πάμπολλες, οι ελεγκτές σου πολλές φορές ανίδεοι και η ζωή σου μια εταιρία. Δεν έχεις κρεβάτι να κοιμηθείς. Δεν σε βλέπει γκόμενα , γυναίκα. Πας διακοπές και μέχρι να καταλάβεις που είσαι έχει γυρίσει πίσω. Γενικά είσαι χαμένος απ' όλους και απ' όλα .. Τεσπα δεν έγινε κάτι. Συζήτηση κάνουμε . Όλα καλά φίλε . Sorry κιόλας αν φάνηκε άσχημα κάτι που είπα. τι είπες τώρα... άφησες τα καλύτερα για το τέλος, δεν είσαι ο μόνος με αυτές τις "ευχάριστες" εμπειρίες. Σε φιλώ 1
countass Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 18 λεπτά πριν, dancer είπε οι διαφορες δεν ειναι μονο στα σασι, το οτι μπορει να εχουν ιδιο επεξεργαστη και μνημη δεν το κανει ιδιο, και με την ευκαιρια λαπτοπ με αναλυση οθονης full hd και i5 σε καινουριο παντα μιλαμε kostizei 600ευρω το φθηνοτερο οταν εγω το πουλαω με 300 εμταχειρο με την ιδια ακριβως εγγυηση δεν ειναι λιγα λεφτα παραπανω ειναι τα διπλασια. ρε παιδια κανεις δεν ειπε να παρεις το επαγγελματικο σεσουαρ ειπαμε οτι τα refurbished ειναι επαγγελματικα με ανωτερες προδιαγραφες απο τα οικιακα και οτι ειναι πολυ καλυτερα απο ενα καινουριο οικιακο λαπτοπ. 19 λεπτά πριν, dancer είπε οι διαφορες δεν ειναι μονο στα σασι, το οτι μπορει να εχουν ιδιο επεξεργαστη και μνημη δεν το κανει ιδιο, και με την ευκαιρια λαπτοπ με αναλυση οθονης full hd και i5 σε καινουριο παντα μιλαμε kostizei 600ευρω το φθηνοτερο οταν εγω το πουλαω με 300 εμταχειρο με την ιδια ακριβως εγγυηση δεν ειναι λιγα λεφτα παραπανω ειναι τα διπλασια. ρε παιδια κανεις δεν ειπε να παρεις το επαγγελματικο σεσουαρ ειπαμε οτι τα refurbished ειναι επαγγελματικα με ανωτερες προδιαγραφες απο τα οικιακα και οτι ειναι πολυ καλυτερα απο ενα καινουριο οικιακο λαπτοπ. https://www.skroutz.gr/c/25/laptop/f/342278_363862/toulachiston-1920x1080-Intel-Core-i5.html?order_by=pricevat&order_dir=asc από 466 ξεκινάνε,επίσης τι i5 συγκεκριμένα,πιθανότατα υποδεέστερο,και φυσικά laptop με χρόνια λειτουργίας.Δε λέω ότι ποτέ δε συμφέρει,αλλά πολλούς που δεν ξέρουν τους πιάνουν κότσο με τα specs των refurbished. 1
dancer Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, countass είπε https://www.skroutz.gr/c/25/laptop/f/342278_363862/toulachiston-1920x1080-Intel-Core-i5.html?order_by=pricevat&order_dir=asc από 466 ξεκινάνε,επίσης τι i5 συγκεκριμένα,πιθανότατα υποδεέστερο,και φυσικά laptop με χρόνια λειτουργίας.Δε λέω ότι ποτέ δε συμφέρει,αλλά πολλούς που δεν ξέρουν τους πιάνουν κότσο με τα specs των refurbished. ο ανθρωπος στο αρχικο ποστ ρωτησε κατι συγκεκριμενο, το αν καποιο καταστημα πιανει κοστο η κοροιδευει ειναι κατι διαφορετικο επισης μου εδειξες με ενσωματωμενη καρτα και οχι εξωτερικη.
countass Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 15 ώρες πριν, papresa είπε Τι γνώμη έχετε για έτοιμα συστήματα ή laptops και γενικά προϊόντα refurbished (ανακατασκευασμένα); Τα εμπιστεύεστε; Το αν εμπιστεύεσαι ένα μεταχειρισμένο προιόν έχει να κάνει και με το ποιος σου το πουλάει.Για να ρωτάει λογικά δεν ξέρει,οπότε οφείλουμε να του πούμε όλες τις μεταβλητές.Μίλησες για 1080-i5 και σε αυτό απάντησα.πες αν θες πες ποιο έχεις 300 να δούμε αν συμφέρει.Όπως και κάποιο desktop,γιατί και για αυτό ρώτησε.Τα περισσότερα refurbished δε συμφέρουν. 1
vngls7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Εξαρτάται το λόγο κυρίως που θες το κάθε μηχάνημα. Κάναμε πρόσφατα αλλαγή σε 40 sff τα οποία πήραμε refurbished. Ο λόγος ήταν καθαρά οικονομικός γιατί έβγαιναν περίπου στο 1/2 της τιμής που είχαν καινούρια στο Σκρουτζ και με 3 χρόνια εγγύηση. Και η εταιρία έδωσε και τα παλιά στην ίδια refurbished εταιρία για κάποιο ποσό. Τα laptop τα πήραμε καινούρια πάντως δεν νομίζω να αξίζει και πολύ το ρίσκο στα μεταχειρισμένα. Τώρα αν το θες για προσωπική προφανώς και δεν θα είναι η πρώτη σου επιλογή τέτοιου είδους μηχανήματα ειδικά αν σε ενδιαφέρει το editing/gaming/οτιδήποτε μπορεί να φθείρει τα κυρία μέρη του υπολογιστή(gpu,psu,hdd κυρίως) γιατί αυτά που θα βρεις refurbished στην καλύτερη των περιπτώσεων θα έχουν παρά πολλές ώρες πάνω τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα