apostolispk Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Κάποιος γνώστης αν μπορεί να με βοηθήσει!!! Είμαι ανάμεσα στην LG 55SJ850V από Κωτσο στα 966€ και στην Samsung QE55Q6F από Κώτσο στα 999€.
sarksoul Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 διαλεξα sammy παρολιγο να την πατησω πολλα προβληματα στο gaming με μπλε κιτρινες γραμμες στις lg μαυρο κλαμα μονο το τηλεχειρηστηριο λεει για μενα και αν κ λενε οτι στο IPS βλεπεις απο πλαγια καλυτερα εγω στην samsung εβλεπα καλυτερα στο kotsovolo πολλα θεματα βαλτο αναζητηση το μοντελο εχουν γραφτει πολλα φιλε μου εδω περα!! απλα κ στην qled π βλεπεις βγαζει bleeding πολυ κ εχουν θεματα τα qled εγω πηρα την 55 mu7000 σταθερη αξια γενικα καλη tv για ολα το tizen φοβαμαι λιγο αλλα κλαιν δε θα το χρησιμοποιησω λογικα και πολυ εχω κ chromecast ισως κουμπωσω κ tvbox βλεπουμε.... πολλα review για τις lg π ειναι χρηματοδοτημενα λογικα γιανα πουλησουν φωτινα χρωματα σπερνει αλλα στα μαυρα ευλογησον θ δεις ταινια κ θα κλαψεις service lg κλαμα δε θελω να μπλεξω κ απορω πως τις κοιταξα αφου ουτε τα κινητα τους δεν εμπιστευομαι samsung service ισως ναναι καλυτερο δε ξερω λογικα πιστευω θ ναι πιο καλο παιζει βιντεο στο youtube mu7000 με qled q7f και παιζουν ιδια τα qled βγαζουν bleeding αρκετο μετα απο καιρο fail και οι oled βγαζουν μλκιες επισης ο αλλος στο skroutz εγραφε 2 πανελ καμενα σε lg oled κ θα τηn πουλησει γτ μετα την εγγυηση θα πρεπει ν το πληρωσει αχαχαχ καηκα 2-3μερες εκαψα κ τα ματακια μου για μια τηλεοραση! το θεμα ειναι οτι παρεις ν βγει καλο ειναι μεγαλο θεμα στην σημερον ημερα
pcos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 απο ghosting τι λενε? διοτι τα demo που παιζουν εχουν ή πολυ γρηγορες ή αργες σκηνες και δεν μπορεις να καταλαβεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα