Hal9000 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μετά από τη θερμή υποδοχή που επιφυλάξατε στην πρώτη προσπάθεια του Insomnia για τη δημιουργία ενός Podcast , το δεύτερο επεισόδιο είναι ήδη live αν και λίγο αργότερα απ' ότι είχαμε υποσχεθεί. Η δεύτερη εκπομπή "3 στον αέρα", μεταδίδεται από τη Βαρκελώνη και κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress, όπου υπήρξαν σημαντικές ανακοινώσεις συσκευών και όχι μόνο. Συγκεκριμένα στο νέο Podcast συζητάμε για: 02.15 - 5G 06.15 - Folli Follie 09.12 - Tesla 10.38 - MWC 2018 14.38 - Galaxy S9 17.20 - MateBook X Pro 20.15 - Nokia 27.14 - Alcatel 28.00 - Sony 32.35 - Barcelona Εκτός από το Soundcloud, το podcast του Insomnia είναι διαθέσιμο στο iTunes και σε άλλες υπηρεσίες. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markos9 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Τέλεια! Πάω να σας ακούσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 32.35 κατευθειαν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas314p Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Νομίζω πρέπει να φτιάξει λίγο ο ήχος !!! Δεν ξέρω τι απλά κάτι παίζει περίεργο. Σαν να μιλάω με κάποιον στο wc . Κατά τα άλλα είναι μια χαρά . Υγ κάντε και καμιά αντιδικία σε στυλ A VS B με επιχειρήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mants118 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 εννοείται θα το ακούσουμε κι αυτό το επεισόδιο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Mπραβο παιδιά. Το ακούω και εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim5 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Κάποια πρόταση για podcast app? Μετά από ψάξιμο βρήκα το CastBox, έχει μοντέρνα εμφάνιση, free και no ads, η search engine του είναι καλή, σαν app είναι βαρύ, τρώει 200-250 MB ram όταν τρέχει. Άκουσα το πρώτο podcast των παιδιών και μου άρεσε, πολύ χιούμορ, και δεν μιλούσαν όλοι μαζί πολύ σημαντικό, μου θύμισε το verge cast. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Πολύ καλό συνεχίστε έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα