razorblade334 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 καμμιά gt 710...no offence. παντως η r9 380 ηταν το πιο αποτυχημενο μοντελο των τελευταιων ετων κι απ τις 2 εταιρειες. μια ματια στο forum της amd (support) αρκει για να πειστει κανεις. βγηκε με τρομερα προβληματα ειδικα οι nitro (κρασαρε σε dx9 και open gl, black screens κ.τ.λ.) προβληματα που δεν λυθηκαν ποτε. βασικα λυθηκαν οταν οσοι την ειχαν αγορασαν αλλη καρτα.
leros2004 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Στις 3/6/2018 στις 12:59 ΜΜ, razorblade334 είπε καμμιά gt 710...no offence. παντως η r9 380 ηταν το πιο αποτυχημενο μοντελο των τελευταιων ετων κι απ τις 2 εταιρειες. μια ματια στο forum της amd (support) αρκει για να πειστει κανεις. βγηκε με τρομερα προβληματα ειδικα οι nitro (κρασαρε σε dx9 και open gl, black screens κ.τ.λ.) προβληματα που δεν λυθηκαν ποτε. βασικα λυθηκαν οταν οσοι την ειχαν αγορασαν αλλη καρτα. Επειδή είχα και εγώ r9 380, αυτά που γράφεις πρώτη φορά τα βλέπω.. ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τη κάρτα μου, ούτε και ο φίλος μου (που του χάλασε η συγκεκριμένη του θέματος)...
razorblade334 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, leros2004 είπε Επειδή είχα και εγώ r9 380, αυτά που γράφεις πρώτη φορά τα βλέπω.. ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τη κάρτα μου, ούτε και ο φίλος μου (που του χάλασε η συγκεκριμένη του θέματος)... το οτι δεν ειχες εσυ δεν σημαινει τιποτε αφου το προβλημα το ειχαν οι r9 380 με συγκεκριμενες μνημες, το thread στο φορουμ της ιδιας της amd μιλαμε ηταν ανοικτο για χρονια με τον τιτλο r9 380 black screen, πιθανον υπαρχει ακομα και μιλαμε οτι ειχαν γραψει παραπονα πανω απο 1000 χρηστες της συγκεκριμενης καρτας. η συγκεκριμενη εβγαινε με 2 τυπου μνημες και ειχαν σχεδον ΟΛΕΣ οι sapphire προβλημα. ειδικα οι nitro.μιλαμε για πολλες σελιδες thread, ειχα βαρεθει να διαβαζω.
leros2004 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Ίσως γιαυτό.. η δική μου αλλά και του παιδιού που έχω στείλει για εγγύηση δεν ήταν sapphire, Gigabyte G1 Gaming 4gb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα