Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω επιστρέψει μια χαλασμένη κάρτα γραφικών απο τις 17/1/2017... Είναι σε εγγύηση κανονικά, 14 Φεβρουαρίου τους ρώτησα τι γίνεται και η απάντηση ήταν:

Καλημέρα σας!
Όχι δεν έχουμε ακόμα κάτι νεότερο. Είμαστε σε αναμονή.
Γενικά τα rma στις κάρτες γραφικών έχουμε μεγάλη καθυστέρηση και ότι εκτίμηση και να κάνουμε σίγουρα θα πέσουμε έξω. 

Πιάσαμε Μάρτιο και ακόμα περιμένω... τι μπορώ να κάνω ?? 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, leros2004 είπε

Έχω επιστρέψει μια χαλασμένη κάρτα γραφικών απο τις 17/1/2017... Είναι σε εγγύηση κανονικά,

Πες μας και ποιά είναι η κάρτα γραφικών που χάλασε εντός εγγυήσεως. Για τις προσωπικές μας στατιστικές και για να επαληθεύσει ή να ... ανατρέψει  {?) τυχόν προκαταλήψεις μας !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Gigabyte r9 380, δεν ήταν δική μου, απλά εγω έτρεξα το όλο θέμα της επιστροφής κτλ κτλ εκ μέρους φίλου, ο οποίος ήδη αγόρασε άλλη. Δεν μπορούσε να περιμένει ελέω COD WWII. Το μαγαζί για την ώρα δεν θέλω να το αναφέρω γιατί δεν φαίνεται να φταίει αυτό... 

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, leros2004 είπε

Gigabyte r9 380, δεν ήταν δική μου, απλά εγω έτρεξα το όλο θέμα της επιστροφής κτλ κτλ εκ μέρους φίλου, ο οποίος ήδη αγόρασε άλλη. Δεν μπορούσε να περιμένει ελέω COD WWII

Σοβαρη ασχολια :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Σοβαρη ασχολια :P

αν ήταν οτιδήποτε άλλο εκτός gaming θα την έβγαζε με την ενσωματωμένη του επεξεργαστή :P .... Παιδιά τι να πεις :P 

Επίσης σήμερα που μίλησα με το κατάστημα μου ανέφερε ότι σε αντίστοιχο rma (αλλα msi brand) πρότειναν στο πελάτη αντικατάσταση με nvidia 970.... χωρίς να ρωτήσω αν πρόκειται για καινούργια ή μτχ 

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.

κακιούλες... ο ίδιος μου είπε ότι περιμένει rma status για άλλες 4 κάρτες, οι 3 είναι 1050ti 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, leros2004 είπε

Gigabyte r9 380, δεν ήταν δική μου, απλά εγω έτρεξα το όλο θέμα της επιστροφής κτλ κτλ εκ μέρους φίλου, ο οποίος ήδη αγόρασε άλλη. Δεν μπορούσε να περιμένει ελέω COD WWII. Το μαγαζί για την ώρα δεν θέλω να το αναφέρω γιατί δεν φαίνεται να φταίει αυτό... 

Άσχετο αλλά αφού λες ήταν φίλου, σου ζήτησαν όνομα στην επιστροφή αν είναι Αγορασμένη από σένα και καλά; και τι εταιρία Ηταν η κάρτα; 

Δημοσ.

Με την απόδειξη πήγα, δεν μου ζήτησε ταυτοπροσωπια .... Η κάρτα είναι gigabyte το είπα ήδη

• Thanks 1
Δημοσ.

από γνωστή αλυσίδα ?  Να υποθεσω οτι εσυ  έτρεξες - τρεχεις - και θα τρεχεις το όλο θέμα της επιστροφής σα δικηγορος :P

Δημοσ.
7 ώρες πριν, leros2004 είπε

Το μαγαζί για την ώρα δεν θέλω να το αναφέρω γιατί δεν φαίνεται να φταίει αυτό... 

Ε πως δεν φαινεται να φταιει αυτο?

Αφου σου λεει ο συμφορουμιτης παραπανω οτι σε περιπτωση που το rma ξεπερασει τις 14μερες το καταστημα ειναι υποχρεωμενο να προσφερει μια προσωρινη καρτα για να μπορεις να κανεις την δουλεια σου(να μπορει να λειτουργει το pc που λεμε)και το καταστημα δεν εδωσε τιποτα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...