Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα γίνουν αρκετά τέτοια ξεστοκαρίσματα πλέον στα μοντέλα που έχουν απόθεμα σειράς 2017. Αν κάποιος θέλει τη συγκεκριμένη ειδικά, είναι προσφορά. Αλλιώς θα υπάρξουν αρκετές παρόμοιες περιπτώσεις. Αν το πάρεις τις μετρητής, πριν ένα μήνα θα ήταν προσφορά, τώρα είναι αναλόγως οπτικής, διότι είναι περσινή.

Εγώ πάντως το είπα για πλάκα παραπάνω, δεν ήταν κυριολεκτικό.

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, cineaste είπε

Δηλαδή αν τελειώσει το απόθεμα ξαφνικά ή αν η τιμή διαρκούσε μόνο μια μέρα, τότε θα ήταν προσφορά? Δεν μπορούμε να το ξέρουμε εξαρχής,  μέχρι πριν δυο εβδομάδες η συγκεκριμένη δεν την έβρισκες πουθενά κάτω από 1499 ευρώ και ασχέτως αν η προσφορά υπάρχει σε πολλά καταστήματα προς το παρόν, καλό είναι ο κόσμος να ενημερώνεται.

Tεσπα νομίζω έχω γίνει κατανοητός αλλά επιμένεις και δεν υπάρχει λόγος να χαλάμε τις καρδιές μας. 

Φιλικά πάντα :) 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sedo είπε

Μια ερώτηση για τους φίλους που γνωρίζουν.

Samsung QE55Q7F ή Sony KD55XE9005, εγω δεν είχα το χρόνο τις δω απο κοντά (ελπίζω αύριο να τα καταφέρω). Εσείς φίλοι μου ποιά απο τις δύο θα επιλέγατε?

Σας ευχαριστώ,

Εξαιρετικές και οι δύο οπότε ότι και να επιλέξεις δεν πρόκειται να βγεις χαμένος. 

Από εκεί και πέρα η q7 είναι  καλύτερη τηλεόραση. Καλύτερο πάνελ με πολύ μεγαλύτερη φωτεινότητα. Καλύτερη γωνία θέασης. Πολύ καλύτερο hdr σε φωτεινές σκηνές αλλά υστερεί ελαφρά στην λεπτομέρεια σε hdr με πολύ σκοτεινές σκηνές έναντι του Basic αλλά fald dimming της xe900(το οποίο δεν γλιτώνει τελείως το blooming λόγο μεγάλων σχετικά ζωνών) . Παρόλα αυτά όπως και πέρσι το edge dimming της samsung και ο αλγόριθμος που χρησιμοποιεί παραμένουν εξαιρετικά στο μεγαλύτερο ποσοστό σκηνών διατηρώντας παράλληλα την πολύ μεγάλη διαφορά στο peak brightess έναντι του ανταγωνισμού. 

Το tizen αν και δεν έχει τις δυνατότητες του Android παρόλα αυτά κάνει τις βασικές λειτουργίες youtube, browser, netflix, media player  κλπ άψογα καθώς η σειρά q φοράει πολύ δυνατότερα socs από τα mediatek της Sony. 

Τέλος και οι δύο διαθέτουν πολύ καλούς επεξεργαστές εικόνας με την sony να είναι ελαφρώς καλύτερος. 

• Like 1
Δημοσ.

Το Android παρόλο που αρκετοί το θεωρούν ως συν, πάσχει. Ναι μεν έχεις επιλογές σε εφαρμογές αλλά dts pass-through δεν παίζει σε 3rd party εφαρμογές όπως το kodi, γενικά αργεί και το χειρότερο είναι ότι οι επανεκκίνησεις εστω και σπάνιες, είναι ένα ενοχλητικό φαινόμενο. 

Οποία από τις δύο πάρεις, θα μείνεις ικανοποιημένος 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...