Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-qe55q7famtxxh-1195605.html

Την έχει και το Πλαίσιο στην ιδια τιμή και ο Κωτσόβολος με 10 ευρώ παραπάνω, στο Public δυστυχώς έχει εξαντληθεί.

Περιμένω σχόλια ότι δεν είναι προσφορά επειδή την έχουν αρκετά μαγαζιά σε αυτή την τιμή! :D

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν το λες και προσφορά... Το έχουν πολλά αρκετά μαγαζιά στην ίδια τιμή.

Επεξ/σία από Konstantin77
Δημοσ.

Όπως έγραψα και στο άλλο thread δεν είναι προσφορά όπως σωστά λέτε ΑΛΛΑ έχεις την δυνατότητα άτοκων δόσεων απο τους μεγάλους και γλυτώνεις τα μεταφορικά στις περισσότερες των περιπτώσεων (καθώς δεν ξέρω τι παίζει επαρχία). ;) 

Άρα μπορεί να θεωρηθεί προσφορά. 

Δημοσ.

Σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ σωστά σου λένε ότι δεν είναι προσφορά καθώς δεν υπάρχει τουλάχιστον το 10% διαφορά απο την αμέσως επόμενη τιμή. 

Όμως για το γεγονός των άτοκων και τα Free μεταφορικά για τους περισσότερους μπορούμε να το δεχτούμε σαν προσφορά. 

Βέβαια όλες οι μεγάλες έχουν πτωτική τάση η οποία μειώνεται όσο μικραίνουν τα Panels, μην είσαι λοιπόν σίγουρος ότι δεν θα μείνει σε αυτή την τιμή ή δεν θα την ξαναβάλουν στο άμεσο μέλλον. ;) 

• Like 1
Δημοσ.

Μια ερώτηση για τους φίλους που γνωρίζουν.

Samsung QE55Q7F ή Sony KD55XE9005, εγω δεν είχα το χρόνο τις δω απο κοντά (ελπίζω αύριο να τα καταφέρω). Εσείς φίλοι μου ποιά απο τις δύο θα επιλέγατε?

Σας ευχαριστώ,

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ σωστά σου λένε ότι δεν είναι προσφορά καθώς δεν υπάρχει τουλάχιστον το 10% διαφορά απο την αμέσως επόμενη τιμή. 

Όμως για το γεγονός των άτοκων και τα Free μεταφορικά για τους περισσότερους μπορούμε να το δεχτούμε σαν προσφορά. 

Βέβαια όλες οι μεγάλες έχουν πτωτική τάση η οποία μειώνεται όσο μικραίνουν τα Panels, μην είσαι λοιπόν σίγουρος ότι δεν θα μείνει σε αυτή την τιμή ή δεν θα την ξαναβάλουν στο άμεσο μέλλον. ;) 

Άρα αν κάτι κάνει ας πούμε 1000€ και μια μέρα 2 μαγαζιά το βάλουν 100€ δεν είναι προσφορά έτσι?

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Themos3 είπε

Άρα αν κάτι κάνει ας πούμε 1000€ και μια μέρα 2 μαγαζιά το βάλουν 100€ δεν είναι προσφορά έτσι?

Φίλε μου διάβασε καλύτερα αυτά που έγραψα.

Την τηλεόραση δεν την έχουν μόνο οι τρεις μεγάλοι σε παραπλήσια τιμή, την έχουν και άλλα 3-4 καταστήματα μικρότερα στην ίδια τιμή. 

Αυτό δεν είναι προσφορά σύμφωνα με τους κανόνες, διαφωνείς; ;) 

https://www.skroutz.gr/s/10837536/Samsung-55Q7F.html

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή όλοι είναι με F5 και στο σκρουτζ κάθε μέρα? Αν ήταν έτσι δε θα ποστάραμε ποτέ deals για προιόντα όπως τηλεοράσεις!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κουβέντα να γίνεται τώρα δεν έχω σκοπό να είμαι εριστικός.
Είναι σχετικό καμιά φορα τι είναι προσφορά και κανονικά θα ήθελε αλγόριθμο για να καθοριστεί και όχι κανόνας.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση όταν η Tv παίζει μόνιμα στα 1400€ απο Σκρουτζομάγαζα και στην Ευρώπη δε νομίζω να παίζει πουθενά κάτω απο 1300€, εγώ προσωπικά το θεωρώ προσφορά.
Εσύ πες οτι δεν είναι επειδή την έβαλαν την ίδια μέρα οι μεγάλοι +3-4 Σκρουτζομάγαζα.
Άσχετα που δεν είδα καν τα χαρακτηριστικά του μοντέλου και μπορεί να μην αξίζει ούτε τα 1200€ από την στιγμή που υπάρχουν καλύτερα VFM κει όξω.

Επεξ/σία από Themos3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Themos3 είπε

Κουβέντα να γίνεται τώρα δεν έχω σκοπό να είμαι εριστικός.
Είναι σχετικό καμιά φορα τι είναι προσφορά και κανονικά θα ήθελε αλγόριθμο για να καθοριστεί και όχι κανόνας.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση όταν η Tv παίζει μόνιμα στα 1400€ απο Σκρουτζομάγαζα, στην Ευρώπη δε νομίζω να παίζει πουθενά κάτω απο 1300€, εγώ προσωπικά το θεωρώ προσφορά....
Εσύ πες οτι δεν είναι...

Eντάξει άλλα λόγια.... ότι να ναι. Στο εξήγησα δεν λές να το καταλάβεις όμως.

Δεν είχα σκοπό να κάνω αναφορά, άλλωστε έγραψα για ποιό λόγο θα μπορούσαμε να το δούμε σαν προσφορά αλλά δεν θέλετε να το καταλάβετε.

Οι κανόνες είναι απλοί και ισχύουν για όλους και όλα ακόμα και αν κάποιες φορές δεν μας αρέσουν. 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ.

Καταλαβάινω πολύ καλά τι θες να πεις είσαι ξεκάθαρος.
Υπάρχει και η ερμηνεία των κανόνων όμως, άλλωστε δε θα μπορούσαμε να το δούμε σαν προσφορά λόγω των μεταφορικών και τον δόσεων σύμφωνα με τους κανόνες...
Θα μας λυθεί η απορία απο κάποιον admin, θα φανεί αν θα κλειδωθεί.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Themos3 είπε

Καταλαβάινω πολύ καλά τι θες να πεις είσαι ξεκάθαρος.
Υπάρχει και η ερμηνεία των κανόνων όμως, άλλωστε δε θα μπορούσαμε να το δούμε σαν προσφορά λόγω των μεταφορικών και τον δόσεων σύμφωνα με τους κανόνες...
Θα μας λυθεί η απορία απο κάποιον admin, θα φανεί αν θα κλειδωθεί.

Θα με τρελάνεις έτσι! :P 

Αυτά δεν έχω ήδη γράψει απο την αρχή; γιατί κάνουμε την ζωή μας δύσκολη; 

Tέσπα δεν σκόπευα εξαρχής για αναφορά και μακάρι να μην κλειδωθεί καθώς δεν μου αρέσει να γίνεται αυτό.

Δεν θα το κρίνω εγώ όμως. Πάντως γενικά αγορές απο τα μεγάλα καταστήματα βολεύουν για αυτούς ακριβώς τους λόγους. 

Δημοσ.

Δηλαδή αν τελειώσει το απόθεμα ξαφνικά ή αν η τιμή διαρκούσε μόνο μια μέρα, τότε θα ήταν προσφορά? Δεν μπορούμε να το ξέρουμε εξαρχής,  μέχρι πριν δυο εβδομάδες η συγκεκριμένη δεν την έβρισκες πουθενά κάτω από 1499 ευρώ και ασχέτως αν η προσφορά υπάρχει σε πολλά καταστήματα προς το παρόν, καλό είναι ο κόσμος να ενημερώνεται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...