Προς το περιεχόμενο

Meizu Pro 6 Plus Global Version 5.7 Inch 2K AMOLED 4GB RAM 64GB @ 188€ Banggood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, flatwave είπε

Νομίζω ότι είναι καλή λύση για κάποιον που δεν θέλει και πάρα πολλά από το κινητό του. Να έχουμε πάντως υπόψην μας ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται να αναβαθμιστεί από την Meizu σε Nougat, πόσο μάλλον σε Oreo! Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, αλλά προσωπικά αυτό, καθώς και η απόλυτη έλλειψη custom ROMs είναι deal breaker.

ΥΓ. Σε απόλυτα νούμερα benchmark, το Meizu πιάνει τα ίδια με το Xiaomi Redmi Note 5 με τον snapdragon 636 το οποίο έχει σαφώς καλύτερη υποστήριξη σε software και updates συν την δυνατότητα custom ROMs

Κάνεις λάθος είναι λίγο χειρότερο στα benchmarks, επίσης έχει πολύ χειρότερη οθόνη, η κάμερα του δεν έχει οπτικό σταθεροποιητή, δεν έχει 4k video, είναι βαρύτερο και είναι και 20 ευρώ ακριβότερο.

• Like 1
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jeetkunedo είπε

Κάνεις λάθος είναι λίγο χειρότερο στα benchmarks, επίσης έχει πολύ χειρότερη οθόνη, η κάμερα του δεν έχει οπτικό σταθεροποιητή, δεν έχει 4k video, είναι βαρύτερο και είναι και 20 ευρώ ακριβότερο.

Νομίζω ότι η διαφορά στα benchmarks είναι ελάχιστη μεταξύ τους. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι ο 636 μάλλον είναι λιγότερο ενεργοβόρος σε σχέση με τον Exynos. Σε όλα τα άλλα θα συμφωνήσω μαζί σου. Απλά προσωπικά θεωρώ το ότι πλέον στα κινητά είναι το software που κάνει την διαφορά (ακόμη και στις κάμερες με τα διάφορα ports του GCam με το "θαυματουργό" του HDR+). Για εμένα το μεγαλύτερο μειονέκτημα του Redmi Note 5 είναι η έλλειψη OIS στην κάμερα. Τα γράφω όλα αυτά γιατί πριν αγοράσω το τωρινό μου κινητό την έψαχνα πολύ προς Meizu μεριά και είχα διαβάσει και αρκετά στα forums των Meizu fans και κατέληξα ότι το FlymeOS δεν είναι για μένα :-)

• Thanks 1
Δημοσ.

Σίγουρα το κινητό(meizu pro 6 plus) έχει ορισμένες ελλείψεις οι οποίες έχουν αναφερθεί και οι οποίες εμένα προσωπικά δεν με επηρεάζουν. Καλό είναι να τις γνωρίζουν όσοι ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο μοντέλο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NaGR είπε

το μαύρο στη τιμή του τίτλου, το λευκό ένα 10€ πιο κάτω με το κουπόνι

4MBGX6

Δεν έχει μαύρο, που το βρήκες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...