Προς το περιεχόμενο

Meizu Pro 6 Plus Global Version 5.7 Inch 2K AMOLED 4GB RAM 64GB @ 188€ Banggood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, CaMp3on είπε

Το ότι δεν έχει την B20 επηρεάζει εμένα που έχω κοσμοτε ;

όλους επηρεάζει

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο κινητό, δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλές, αλλιώς πιστεύω ότι η προσαρμογή του λογισμικού της Samsung , σ' αυτό , θα ήταν πολύ πιθανή. Παρ' όλα αυτά , καλή επιλογή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, CaMp3on είπε

Το ότι δεν έχει την B20 επηρεάζει εμένα που έχω κοσμοτε ;

Αν μένεις κοντά σε αστικό κέντρο και δεν εισαι φαν των επισκεψεων σε χωρια κλπ ουτε που θα το καταλάβεις. Αν μένεις σε χωριό ή κωμόπολη καλο θα ηταν να μη ρισκαρεις. 

Επεξ/σία από Μακιαβέλλι
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν έχει SD και έχει μόνο 64gb χωρου. Δεν έχει b20 οπότε ίντερνετ σε δύσκολες περιοχές δύσκολα τα πράγματα. Τίμιο κινητό για την τιμη του αλλα με 2 3 αρνητικά που είναι deal breaker. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Heybro είπε

Δεν έχει SD και έχει μόνο 64gb χωρου. Δεν έχει b20 οπότε ίντερνετ σε δύσκολες περιοχές δύσκολα τα πράγματα. Τίμιο κινητό για την τιμη του αλλα με 2 3 αρνητικά που είναι deal breaker. 

Τι τίμιο κινητό. Μη λέμε και ότι θέμε. Flagship με 187 ευρώ παίρνεις!!!!!! 5.7" 2Κ QHD super amoled οθόνη, exynos 8890 επεξεργαστή, nfc, ota, ois sony αισθητήρας κάμερας,κλπ,κλπ,κλπ https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-meizu-pro-6-plus

Άμα μου βρείτε άλλο κινητό με παρόμοια χαρακτηριστικά σε αυτή την τιμή θα το χτυπήσω και εκείνο στο φτερό. Αυτό πάντως το τίμησα ιδιαιτέρως. Τώρα αν δεν μπορώ να πιάσω 4G σε καμία ρεματιά, λόγω ελειψης b20 μικρό το κακό.:P:P

Επεξ/σία από black66.gr
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, black66.gr είπε

Τι τίμιο κινητό. Μη λέμε και ότι θέμε. Flagship με 187 ευρώ παίρνεις!!!!!! 5.5" 2Κ QHD super amoled οθόνη, exynos 8890 επεξεργαστή, nfc, ota, ois sony αισθητήρας κάμερας,κλπ,κλπ,κλπ https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-meizu-pro-6-plus

Άμα μου βρείτε άλλο κινητό με παρόμοια χαρακτηριστικά θα το χτυπήσω και εκείνο στο φτερό. Αυτό πάντως το τίμησα. 

Δεν είπα ότι δεν είναι τόπ μίλησα απλά ότι με 2 3 πραγματάκια παραπάνω θα το τσίμπαγα άνετα και εγώ. Μια SD αν επερνε και είχε 800ara θα ήταν ότι πιο vfm υπάρχει αυτή τη στιγμή. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, black66.gr είπε

Άμα μου βρείτε άλλο κινητό με παρόμοια χαρακτηριστικά σε αυτή την τιμή θα το χτυπήσω και εκείνο στο φτερό.

Το Moto Z  στα 203€ είναι προτιμότερο. Πολύ καλύτερη κάμερα και stock Android 8. Οχι καρακινεζιά σαν το Meizu. Μόνο μείον η μπαταρία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμβουλή. Τσίμπησε το τωρα που υπάρχει. Η b20 είναι μόνο χρήσιμη για να πιάνεις 4G σε δυσπρόσιτες περιοχές. Το τηλέφωνο είναι ένα S7 με διαφορετικό κέλυφος και λιιιιγο πιο υποχρονισμένο επεξεργαστή στη μισή τιμή.

11 λεπτά πριν, mpokwsths είπε

Το Moto Z  στα 203€ είναι προτιμότερο. Πολύ καλύτερη κάμερα και stock Android 8. Οχι καρακινεζιά σαν το Meizu. Μόνο μείον η μπαταρία.

Το είδα και εγώ αλλά πλεον δεν υπάρχει. Έβγαλαν ορισμένα κομμάτια και μετά πάπαλα. Άσε που η μπαταρία δεν κρατάει ούτε μιση μέρα. Και το στο meizu το flyme os,  stock android είναι χωρίς κινεζιές.

Επεξ/σία από black66.gr
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Επειδή πραγματικά με ενδιαφέρει το Meizu Pro 6 Plus, αλλά δεν έχω καμία εμπειρία από αγορές από έξω, αν είναι να παραγγείλει κανένας από Αθήνα

και μπορεί να βάλει και ένα δικό μου, να βρεθούμε για τα χρήματα, θα του ήμουν ευγνώμον!

Ας μου στείλει ΠΜ.

Στράτος.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, black66.gr είπε

Το τηλέφωνο είναι ένα S7 με διαφορετικό κέλυφος και λιιιιγο πιο υποχρονισμένο επεξεργαστή στη μισή τιμή.

Είναι τόσο καλή η κάμερά του meizu?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Heybro είπε

Δεν είπα ότι δεν είναι τόπ μίλησα απλά ότι με 2 3 πραγματάκια παραπάνω θα το τσίμπαγα άνετα και εγώ. Μια SD αν επερνε και είχε 800ara θα ήταν ότι πιο vfm υπάρχει αυτή τη στιγμή. 

Τα 64γίγα επαρκούν, άμα θες να κατεβάζεις παίρνεις ένα otg.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...