zevage Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μπορω να κανω μεταφορά ΜΒ (όχι χρήματα) απο συνδεση COSMOTE σε καρτοκινητό COSMOTE και πώς? Επίσης μπορεί κάποιος να περιγραψει αναλυτικά τις διαδικασιες reload και αλλες ομοιες με τις οποίες μπορεί κάποιος να κερδισει εξτρα ΜΒ ή άλλες παροχές? Θα ηταν χρησιμο για πολλούς να συγκεντρωναμε τις διαδικασίες
kormos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, zevage είπε Μπορω να κανω μεταφορά ΜΒ (όχι χρήματα) απο συνδεση COSMOTE σε καρτοκινητό COSMOTE και πώς? Επίσης μπορεί κάποιος να περιγραψει αναλυτικά τις διαδικασιες reload και αλλες ομοιες με τις οποίες μπορεί κάποιος να κερδισει εξτρα ΜΒ ή άλλες παροχές? Θα ηταν χρησιμο για πολλούς να συγκεντρωναμε τις διαδικασίες Για το πρώτο σου ερώτημα άμεση απάντηση και έγκυρη καλώντας στο 13888 ή σε κάποιο κατάστημα... Δεν είναι ίδια τα δώρα για όλες τις γραμμές... https://www.whatsup.gr/reloadit/ Πόσο ποιό αναλυτικά; Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από kormos
panos- Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, kormos είπε Για το πρώτο σου ερώτημα άμεση απάντηση και έγκυρη καλώντας στο 13888 ή σε κάποιο κατάστημα... Δεν είναι ίδια τα δώρα για όλες τις γραμμές... https://www.whatsup.gr/reloadit/ Πόσο ποιό αναλυτικά; Ίδια είναι τα δώρα του Reload It. 600MB για 30 μέρες (από 26/03 το χρονικό όριο πάει στις 15 μέρες), 1GB για μια εβδομαδα η 240 λεπτά προς whatsup. Αν κάνεις ανανέωση τα δώρα διπλασιάζονται, όχι όμως η διάρκεια τους. Μεταφορά από συμβόλαιο σε καρτοκινητο γίνεται μόνο με το Easy Transfer όπου ο 1ος μπορεί να χρεωθεί ένα ποσό στον λογαριασμό του που θα μπει σε € στον λογαριασμό του άλλου. Αν θες τα ΜΒ του συμβολαίου σε άλλη συσκευή τσεκαρε τις extra sim, για να χρησιμοποιείς τα ΜΒ από περισσότερες συσκευες.
kormos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, panos- είπε Ίδια είναι τα δώρα του Reload It. 600MB για 30 μέρες (από 26/03 το χρονικό όριο πάει στις 15 μέρες), 1GB για μια εβδομαδα η 240 λεπτά προς whatsup. Αν κάνεις ανανέωση τα δώρα διπλασιάζονται, όχι όμως η διάρκεια τους. Μεταφορά από συμβόλαιο σε καρτοκινητο γίνεται μόνο με το Easy Transfer όπου ο 1ος μπορεί να χρεωθεί ένα ποσό στον λογαριασμό του που θα μπει σε € στον λογαριασμό του άλλου. Αν θες τα ΜΒ του συμβολαίου σε άλλη συσκευή τσεκαρε τις extra sim, για να χρησιμοποιείς τα ΜΒ από περισσότερες συσκευες. Έχω 3 γραμμές και εμφανίζει διαφορετικά αποτελέσματα, πέρα απο το δικό μου που λαμβάνω 1200ΜΒ για 1 μήνα.
panos- Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, kormos είπε Έχω 3 γραμμές και εμφανίζει διαφορετικά αποτελέσματα, πέρα απο το δικό μου που λαμβάνω 1200ΜΒ για 1 μήνα. Το Reload It από πέρυσι έχει αλλαξει, παλιά είχε πολλά δώρα όντως και ήταν τυχαία, πλέον δεν ξέρω τι γίνεται αλλά νομίζω ότι υπάρχει μόνο το νεο Reload it.
kormos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 40 λεπτά πριν, panos- είπε Το Reload It από πέρυσι έχει αλλαξει, παλιά είχε πολλά δώρα όντως και ήταν τυχαία, πλέον δεν ξέρω τι γίνεται αλλά νομίζω ότι υπάρχει μόνο το νεο Reload it. Μόνο οι ίδιοι ξέρουν
zevage Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 18 ώρες πριν, panos- είπε Το Reload It από πέρυσι έχει αλλαξει, παλιά είχε πολλά δώρα όντως και ήταν τυχαία, πλέον δεν ξέρω τι γίνεται αλλά νομίζω ότι υπάρχει μόνο το νεο Reload it. Τελικα καταφερα να κατανοησω πως γινεται. Κατ' αρχή η ανανέωση πρεπει να γίνει on-line και οχι σε μαγαζί (COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, περιπτερο κλπ) γιατι αλλιως δεν παιρνεις κωδικό. Επίσης on-line μπορεις να βάλεις ελάχιστο 5 ευρω, (οποτε αν εχει και τιποτα υπολοιπα βαζεις καποιο πακετο) ενω σε μαγαζι τουλάχιστο 10 ευρώ. Επίσης δεν εχω ξεκαθαρίσει ακόμη αν ανανεωση εννοείται η μεταφορα ποσού μόνο ή η ενεργοποίηση πακετου. Παντως αν ειναι σωστή η σειρά των SMS που έλαβα μάλλον πρεπει να βαλεις πακετο για να θεωρηθει ανανεωση. Μετα την on-line διαδικασία σου στελνουν SMS και κωδικο reload it. Στο WU εχει αναλυτικα τι μπορείς να επιλέξεις. Εγω πηρα 1200ΜΒ για ενα μηνα κατ' επιλογή. Εγω εχω δικαρτο κινητο (XIAOMI redmi 4x) και δεν ξερω οταν ενεργοποιώ τα δεδομενα απο ποια καρτα τραβάει. Μπορώ να επιλέξω και πώς?
panos- Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, zevage είπε Εγω εχω δικαρτο κινητο (XIAOMI redmi 4x) και δεν ξερω οταν ενεργοποιώ τα δεδομενα απο ποια καρτα τραβάει. Μπορώ να επιλέξω και πώς? Ρυθμίσεις > Κάρτες SIM > Κάτω κάτω "Δεδομένα" και διαλεγεις SIM. Για να δεις ποια SIM εχεις, οταν κατεβαζεις την μπαρα των ειδοποιησεων και εχεις ανοιχτα δεδομενα, πανω αριστερα στα ονοματα των παροχων εμφανιζονται βελακια αριστερα απο την ενδειξη του σηματος, αναλογα με την SIM που χρησιμοποιειται, και το ονομα του παροχου λεει απο διπλα του 4G,H,H+,E κ.λ.π.
zevage Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 50 λεπτά πριν, panos- είπε Ρυθμίσεις > Κάρτες SIM > Κάτω κάτω "Δεδομένα" και διαλεγεις SIM. Για να δεις ποια SIM εχεις, οταν κατεβαζεις την μπαρα των ειδοποιησεων και εχεις ανοιχτα δεδομενα, πανω αριστερα στα ονοματα των παροχων εμφανιζονται βελακια αριστερα απο την ενδειξη του σηματος, αναλογα με την SIM που χρησιμοποιειται, και το ονομα του παροχου λεει απο διπλα του 4G,H,H+,E κ.λ.π. OK. Ευχαριστώ πολύ. Ξερει κανεις στο easy transfer απο WU σε WU αν παει ολο το ποσό ή κανουν καμια κρατηση (τελη κλπ)?
panos- Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, zevage είπε OK. Ευχαριστώ πολύ. Ξερει κανεις στο easy transfer απο WU σε WU αν παει ολο το ποσό ή κανουν καμια κρατηση (τελη κλπ)? Αν έχεις πχ 10,52 και μεταφέρεις 10€ πάνε 10€, υπάρχει και 0,20 εξτρα χρεωση του αποστολέα άρα θα χρεωθεις πχ 10,20 για 10€ μεταφοράς. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από panos-
victoriaka Δημοσ. 13 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2024 Μήπως θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος να μου πει πως θα μπορούσα να δώσω mb από το κινητό μου που είναι καρτοκινητο σε κινητό με σύνδεση; έχουμε και οι δύο comsote.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα