Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα.Προσφατα αποφασισα να κανω την πρωτη μου πωληση με αγγελια στο site αυτο. Επειδη ομως οπως ειπα ειναι η πρωτη μου φορα,δεν γνωριζω τιποτα. Μπορει καποιος να μου απαντησει στις ερωτησεις μου;(Εκανα αναρτηση σε αυτον τον τομεα γιατι δεν βρηκα καποιον αρκετα καταλληλο) -Επειδη το προιον που αγορασα πριν Χ καιρο επελεξα να ερθει με ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ,στην πωληση τι θα δωσω ως αποδειξη αγορας; -Γινετε να βγαλω το τιμολογιο μια φωτοτυπια και να στειλω την φωτοτυπια,γιατι δεν γινετε να το δωσω ετσι;(Ειναι μερος προγραμματας και επιχορηγησης ΕΣΠΑ) -Ειναι δυσκολο καποιος να πουλησει κατι;(Χρονοβορο,περιπλοκο) -Πως ξερω αν καποιος ειναι εμπιστος ωστε να του πουλησω το προιον μου; -Στο ταχυδρομιο τι θα χρειαστω για να στειλω τελικα το πακετο; -Πως θα παρω τελικα τα λεφτα απο την πωληση εγω; Ευχαριστω για τον χρονο σας.
Qless Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δηλαδή είσαι μεγάλος σε ηλικία, επιχειρηματίας ή επιστήμονας (ΕΣΠΑ κλπ)και κάνεις ερωτήσεις παιδικές???? Προφανώς αν πουλήσεις το οτιδήποτε θα το συνοδεύει (αν είναι σε εγγύηση το νόμιμο παραστατικό είτε είναι απόδειξη είτε είναι τιμολόγιο) Αν εμπειστεύεσαι κάποιον για να του πουλήσεις κάτι??? WTF ??? προχώρα σε συναλλαγή χέρι με χέρι και δοκιμή αν συμφωνεί ο άλλος.... Συναλλαγή με ταχυδρομίο???? Δεν έχει ξανακούσει την αντικαταβολή?, Εσυ δεν θες να πουλήσεις, ε αν δεν πληρώσει ο παραλήπτης κατα την παράδοση το δέμα γυρνάει σε σένα και πληρώνεις τα μεταφορικά. Αν δεν θές ούτε αυτό και φοβάσαι, και θές και 100% ασφάλεια εχεμύθεια και ξέρω γω τι άλλο, απλά μην πωλείς και μην αγοράζεις από αγγελείες
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Qless είπε Δηλαδή είσαι μεγάλος σε ηλικία, επιχειρηματίας ή επιστήμονας (ΕΣΠΑ κλπ)και κάνεις ερωτήσεις παιδικές???? Προφανώς αν πουλήσεις το οτιδήποτε θα το συνοδεύει (αν είναι σε εγγύηση το νόμιμο παραστατικό είτε είναι απόδειξη είτε είναι τιμολόγιο) Αν εμπειστεύεσαι κάποιον για να του πουλήσεις κάτι??? WTF ??? προχώρα σε συναλλαγή χέρι με χέρι και δοκιμή αν συμφωνεί ο άλλος.... Συναλλαγή με ταχυδρομίο???? Δεν έχει ξανακούσει την αντικαταβολή?, Εσυ δεν θες να πουλήσεις, ε αν δεν πληρώσει ο παραλήπτης κατα την παράδοση το δέμα γυρνάει σε σένα και πληρώνεις τα μεταφορικά. Αν δεν θές ούτε αυτό και φοβάσαι, και θές και 100% ασφάλεια εχεμύθεια και ξέρω γω τι άλλο, απλά μην πωλείς και μην αγοράζεις από αγγελείες Οχι εγω,ο πατερας μου.Αυτος εκανε την αγορα,σε αυτου το ονομα κοπηκε το τιμολογιο. Ελπιζω να διαβασες τον τιτλο,Newbie
Sheogorath Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 15 λεπτά πριν, SenPaiLeader είπε Οχι εγω,ο πατερας μου.Αυτος εκανε την αγορα,σε αυτου το ονομα κοπηκε το τιμολογιο. Ελπιζω να διαβασες τον τιτλο,Newbie Μην δίνεις σημασία στον αποπάνω, πολύ salty χωρίς λόγο. Λοιπόν, θα βάλεις αγγελία εδώ μέσα, με πολλές φωτογραφίες, καλό είναι και απο το προιόν σε λειτουργία. Θα βάλεις μια τιμή σωστή, αν θες ρώτα εδώ Τον αγοραστή πως θα τον εμπιστευτείς τώρα. Θα καταλάβεις λίγο απο τηλέφωνο τι άνθρωπος είναι, αν κάτι δεν σου αρέσει, το κόβεις. Ποτέ μην το στείλεις χωρίς να έχεις δει λεφτά και σίγουρα αν σου έστειλε φωτογραφία κατάθεσης (αλλά εσύ λεφτά δεν είδες). Μπορείς αντικαταβολή ελτά ή ελτά κούριερ (με γενική είχα ζημιές και με ACS σου χρεώνουν νεφρό). Ή σου κάνει κατάθεση και το στέλνεις απλό δέμα. Για εγγύηση, βγάλε φωτοτυπία ότι χαρτί έχεις. Καλή τύχη.
panossar95 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Όσο αφορά και την εμπιστοσύνη μπορείς να δεις και τις αξιολογήσεις που έχει στο προφίλ του. Εκεί γίνονται σχόλια για όλες τις συναλλαγές που έχει κάνει. Αν σου τύχει κάποιος χωρίς αξιολογήσεις, μέσα από τη συνομιλία λογικά θα καταλάβεις τι παίζει
ziaba Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Επειδή δεν έχεις αξιολογήσεις οι πρώτες συναλλαγές θα ναι ρίσκο... Μόνο με αντικαταβολή ή χέρι με χέρι ... κανένας νοήμον ον δεν θα σου κάνει κατάθεση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα