pink_glitter Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Γειά σας. Έχω κάνει αίτηση φορητοτητας από Cyta σε ΟΤΕ. Τους πήγε (στη Cyta) η αίτηση λέει σήμερα, και από τότε με έχουν ταράξει στα τηλέφωνα. Μου έκαναν τελευταία μια προσφορά, VDSL 35 Mbps με 21€ και μου άφησαν μισή ώρα να το σκεφτώ. Από την Cyta δεν ήμουν και πολύ ικανοποιημενη, γιατί είχα βάλει 24 Mbps και έπιανα με το ζόρι 4, και από την τεχνική υποστηριξη μου έλεγαν ότι τόσο πιάνει η περιοχή. Τώρα μου λένε ότι θα πιάνω σίγουρα 30 Mbps. Τι με συμφέρει? Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από pink_glitter
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Αν δεν ησουν ικανοποιημενη μονο λογω της ταχυτητας αυτο λυνεται βαζοντας το VDSL γιατι λογικα θα ειναι 30Mbps ακατεβατα,ρωτα ποσο κοντα ειναι το ΚΑΦΑΟ στο σπιτι σου.Και αν ειναι μικρη αποσταση τυπου 200μ-400μ βαλε ειναι καλη τιμουλα αν δεν εχεις ξαναλεω αλλα παραπονα οπως τεχνικες βλαβες κακη υποστηριξη κτλπ.
pink_glitter Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μου είχαν αφήσει λίγη ώρα να το σκεφτώ γιατί είχα κάνει αίτηση φορητότητας και σήμερα βρήκαν να μου πουν την προσφορά που θα έπαιρνε την γραμμή ο ΟΤΕ. Ήμουν απογοητευμένη και από άλλα προβλήματα, όπως το ότι εδώ και δυο χρόνια τους παραπονιέμαι για την κατάσταση, και το μόνο που έλεγαν ήταν ότι "φταίει η περιοχή" και σήμερα προσφέρθηκαν να μου αλλάξουν ρούτερ κλπ (το έχω από το 2012). Τελικά το άφησα ως έχει.
heavyrain Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 κατσε οπως εισαι οτε, αλλου δεν θα ειναι καλυτερα... ολοι κοιταμε το φθηνοτερο αλλα δεν κοιταμε και λιγο παραπερα, τι παροχες στην πραγματικοτητα θα εχουμε με το φθηνοτερο
bill2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Επίσης σκέψου ότι η cyta έχει αγοραστεί απο τη vodafone
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα