Προς το περιεχόμενο

Δίπλωμα οδηγησης (απορια )

G.L.2018

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά και χαρά σας. Γραφτηκα σε σχολη οδηγων αρχες Δεκέμβρη...Την Παρασκευή (μετά την Τσικνοπέμπτη) έδωσα επιτυχως εξετασεις στα σηματα οδηγησης. Αμέσως πήγα το χαρτί στην σχολή οδηγών και ρωτησα πότε θα ξεκινησουμε τα πρακτικά μαθηματα. Μου είπε η "γραμματέας" μετα τις απόκριες να ξαναπεράσω από την σχολή για να συννενοηθώ, όπως και έκανα. Πήγα για 2η φορά από την σχολή, ξαναματαείπα ότι θέλω να ξεκινησω τα πρακτικά μαθηματα και μου είπε "αααα ! δυσκολο".....! Εκεινη την ώρα μπήκε ο δάσκαλος και μου λέει "Σε σημειώνω για Παρασκευή ή Δευτερα....θα σε πάρω τηλ" . Κοντεύει να κλέισει εβδομάδα από τη μερα που "συννενοήθηκα" με τον δάσκαλο και φυσικά δεν εχει επικοινωνησει μαζί μου...Εγω δεν θέλω να ξαναπάω από την σχολή γιατι έχω ψιλοστραβώσει..δηλαδή έλεος! Κοντευει μήνας απο της θεωρητικές εξετάσεις κι ακομα δεν εχω δει το χρωμα του αυτοκινητου! Τι κανω; Περιμενω κι άλλο (δηλ ειναι νορμαλ τοση αναμονη;); Ή ζηταω καρτέλα και πάμε γι άλλα; ΥΓ δεν τους χρωσταω χρηματα από το θεωρητικα. Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηγαίνεις και ζητάς ευγενικά την καρτέλα και ως δια μαγείας θα αρχίσουν να βρίσκουν χρόνο ...

Αν είσαι και μικρός/η , σε ηλικία, πάρε μαζί σου και κανέναν μεγαλύτερο πχ πατέρα - θείο

Επεξ/σία από nik0laus
  • Like 4

2 λεπτά πριν, nik0laus είπε

Πηγαίνεις και ζητάς την καρτέλα και ως δια μαγείας θα αρχίσουν να βρίσκουν χρόνο ...

Ξέρεις αν πληρώνω κάτι για να παρω την καρτελα; Μη μου βγαλουν κανενα νταβατζιλίκι και καλα για να την πάρω....

Η καρτελα ειναι ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ..δεν εχει δικαιωμα να στην κρατησει

Ουτως η αλλως. Εγω θα πηγαινα στην σχολη και θα ελεγα "δασκαλε εχουμε σκοπο να ξεκινησουμε? να παρω την καρτελα και να παω αλλου αν ειναι να αργουμε τοσο".

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Alex-V είπε

Η καρτελα ειναι ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ..δεν εχει δικαιωμα να στην κρατησει

Ουτως η αλλως. Εγω θα πηγαινα στην σχολη και θα ελεγα "δασκαλε εχουμε σκοπο να ξεκινησουμε? να παρω την καρτελα και να παω αλλου αν ειναι να αργουμε τοσο".

Το θέμα ειναι οτι δεν βρισκω τον δάσκαλο στην σχολη, μονη την κλώσσα την γραμματεα βρισκω... Και τη μια φορα που τον πέτυχα κατα τυχη ηταν.... Τελος πάντων, θα πάω Δευτερα πρωι πρωι και θα απαιτησω ή μαθημα ή καρτελα .

Επεξ/σία από G.L.2018

54 λεπτά πριν, G.L.2018 είπε

Ξέρεις αν πληρώνω κάτι για να παρω την καρτελα; Μη μου βγαλουν κανενα νταβατζιλίκι και καλα για να την πάρω....

Την εχεις πληρωσει την καρτελλα ηδη στα αρχικα παραβολα.Αν δεν δεχεται ευγενικα να στην δωσει υπαρχει και αλλος τροπος ...Η συνοδεια ενος μεγαλυτερου θα βοηθησει  αν εισαι μικρος .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...