Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 1 hour ago, dancer said: το αν κατι ειναι σωστο η ασφαλες ευτυχως δε το κρινω ουτε εγω ουτε εσυ ουτε καποιος youtuber υπαρχουν οργανισμοι που δινουν πιστοποιησεις και προτυπα ασφαλειας, επομενως οταν αγοραζω ενα τετοιο καλωδιο η φορτιστη ειμαι σιγουρος και δε χρειαζεται να πληρωσω 40ευρω απο το public μη τρελαθουμε κιολας. ως τωρα δεν μ εχει τυχει ασυμβατοτητα που λες. Ξαναλέω: το ότι φορτίζει η συσκευή με ένα καλώδιο δεν το κάνει ταυτόχρονα και γνήσιο ή ασφαλές (για τη συσκευή ή τον κάτοχο). Αν δεις τις τιμές των καλωδίων που δεν είναι της Apple αλλά έχουν το σχετικό chip και την άδεια (πχ Belkin κλπ), θα παρατηρήσεις πως δεν διαφέρουν και πολύ από τις τιμές της Apple.
Sheogorath Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Στις 19/6/2018 στις 10:58 ΠΜ, dancer είπε το αν κατι ειναι σωστο η ασφαλες ευτυχως δε το κρινω ουτε εγω ουτε εσυ ουτε καποιος youtuber υπαρχουν οργανισμοι που δινουν πιστοποιησεις και προτυπα ασφαλειας, επομενως οταν αγοραζω ενα τετοιο καλωδιο η φορτιστη ειμαι σιγουρος και δε χρειαζεται να πληρωσω 40ευρω απο το public μη τρελαθουμε κιολας. ως τωρα δεν μ εχει τυχει ασυμβατοτητα που λες. Νομίζεις τα κινεζοτετοια παίρνανε από ελέγχους και εταιρίες πιστοποίησης; Αν περνούσαν δεν θα γράφανε Apple πάνω. Όλα τα μαϊμού στην ζούλα γίνονται. Τωρα για ακριβά επώνυμα αλλα, ε, όπως ειπωθηκε, είναι αρκετά ακριβά.
gto234 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Επανέρχομαι και ενημερώνω ότι γνήσιο καλώδιο αγορασμένο από τον Γερμανό τα φτυσε και αυτό ξαφνικά στο 2μηνο. Τελικά τι να πει κανείς, και απο εκεί μούφα είναι; Θα το γυρίσω πισω για αλλάγή εντός εγγύησης και βλέπουμε..
alexakos89 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Τα anker είναι πολύ καλα με πιστοποίηση και οικονομικά.
gto234 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δοκίμασα το "χαλασμένο" καλώδιο σε iphone 5 και ipad mini2 σε φορτιστές 5w και 10w και δουλεύει κανονικά. Ξαναδοκιμάζω στο δικό μου ipad mini4 σε φορτιστή 12w και πάλι δεν φορτίζει. Βάζω το καλώδιο που ήρθε με το ipad φορτίζει κανονικά. Πείτε μου τι συμπέρασμα βγάζετε...εγώ το μόνο που μπορώ να καταλήξω είναι ότι το καλώδιο που αγόρασα απο Γερμανό πιθανόν να είναι παλιά παρτίδα που είχε κατασκευαστεί για τους πιο μικρούς φορτιστές. Στέκει αυτό που λέω;
atheatos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 19 ώρες πριν, gto234 είπε Δοκίμασα το "χαλασμένο" καλώδιο σε iphone 5 και ipad mini2 σε φορτιστές 5w και 10w και δουλεύει κανονικά. Ξαναδοκιμάζω στο δικό μου ipad mini4 σε φορτιστή 12w και πάλι δεν φορτίζει. Βάζω το καλώδιο που ήρθε με το ipad φορτίζει κανονικά. Πείτε μου τι συμπέρασμα βγάζετε...εγώ το μόνο που μπορώ να καταλήξω είναι ότι το καλώδιο που αγόρασα απο Γερμανό πιθανόν να είναι παλιά παρτίδα που είχε κατασκευαστεί για τους πιο μικρούς φορτιστές. Στέκει αυτό που λέω; Μπορεί να έχει πρόβλημα το κύκλωμα φόρτισης στο iPad. Εγώ και χιλιάδες άλλοι στο Amazon είμαστε ικανοποιημένοι από αυτό https://www.amazon.de/gp/product/B010S9M3L6/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
gto234 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, atheatos είπε Μπορεί να έχει πρόβλημα το κύκλωμα φόρτισης στο iPad. Εγώ και χιλιάδες άλλοι στο Amazon είμαστε ικανοποιημένοι από αυτό https://www.amazon.de/gp/product/B010S9M3L6/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Και τότε πως φορτίζει κανονικά με το δικό του καλώδιο; Αν είχε πρόβλημα το ipad τα ίδια θα έκανε και με το δικό του καλώδιο. Τέσπα, ευχαριστώ για την απάντηση, δεν έχω άλλη επιλογή από το να επιστρέφω το καλώδιο μέχρι να μου κάτσει κάποιο καλό.
atheatos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 44 λεπτά πριν, gto234 είπε Και τότε πως φορτίζει κανονικά με το δικό του καλώδιο; Αν είχε πρόβλημα το ipad τα ίδια θα έκανε και με το δικό του καλώδιο. Τέσπα, ευχαριστώ για την απάντηση, δεν έχω άλλη επιλογή από το να επιστρέφω το καλώδιο μέχρι να μου κάτσει κάποιο καλό. Το κύκλωμα φόρτισης ενός iPad είναι αρκετά πολύπλοκο. Είχα παρόμοιο πρόβλημα με air 2 που φόρτιζε με ιμιτασιόν καλώδια και δεν μπορούσε να φορτίσει με τα γνήσια. Τελικά όπως αποδεικτικά είχα καταστρέψει το κύκλωμα φόρτισης από την χρήση μη κατάλληλου φορτιστή και καλωδίου κάποιες φορές στο αυτοκίνητο. Το iPad πήγε για ανταλακτικα.... Τωρα έχω το iPad Pro και χρησιμοποιώ μόνο certified καλώδια και φορτιστές , που όμως δεν είναι απαραίτητα ακριβά αν το ψάξεις, όπως σου έδειξα αυτό του Amazon και επίσης η Apple βελτίωσε την αντοχή του κυκλώματος φόρτισης στα καινούργια μοντέλα. Ευχομαι να μην έχεις το ίδιο πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα