dancer Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 12 λεπτά πριν, mistr4l είπε Για εμένα το θέμα είναι σχετικά απλό. Παρήγγειλες καλώδιο lightning apple. Το εν λόγω κατάστημα είχε φωτογραφία του συγκεκριμένου προϊόντος αλλά τελικά σου έστειλε άλλο. Συνεπώς, δεν πήρες το προϊόν που ήθελες. Κι εγώ είμαι ψωνάρα και θέλω να λέει apple πάνω. Τί πάει να πει είναι του ίδιου προμηθευτή ? Συμπέρασμα: Επιστροφή προϊόντος κι αν αρχίσουν τα 'μα-μου', ενημερώνεις skroutz με ανάλογη κριτική ώστε να ξέρουν οι επόμενοι. Το κόστος μικρό είναι, ευτυχώς. Αγαπητέ φίλε dancer, η τοποθέτησή σου με βρίσκει αντίθετο. Τί πάει να πει δεν έχουμε κατάστημα? Ο OP περιγράφει μία κατάσταση. Πρέπει να έχουμε κατάστημα για να καταλάβουμε πως το εν λόγω eshop δεν έστειλε αυτό το προϊόν που απεικονίζεται στο skroutz και συνεπώς ο πελάτης δεν πήρε αυτό που ήθελε? Να συνέλθουμε λίγο και να σοβαρευτούν τα εν λόγω καταστήματα λέω εγώ. Όσο για εσένα προσωπικά που πουλάς το ίδιο καλώδιο της apple 15Ε, μπράβο σου κι ελπίζω να συνεχίσεις έτσι και να έχεις πάντα επιτυχίες στον κλάδο με τον οποίο ασχολείσαι (δεν το λέω ειρωνικά, γράφω ειλικρινά και με καλή διάθεση ). Φιλικά, φιλε μου το τι κανει το καθε καταστημα δεν το γνωριζω και δε με αφορα εγω μιλαω για το δικο μου, εξειγω και εγω μια κατασταση που την βλεπω απο τι μεσα πλευρα και οχι ως πελατης λιανικης. φιλε εσυ που βλεπεις youtube μπορεις να κανεις και μια εγχειρηση ανοιχτης καρδιας, υπαρχουν βιντεακια μπορεις να τα δεις να κανεις ακριβως τα ιδια και να ζησει ο ασθενης. οσοι δεν εχετε μαγαζι ή δεν εχετε εργαστει σε καταστημα λιανικης δε μπορειτε να καταλαβετε αυτο που λεω. κλεινω με αυτο γιατι προσπαθω να ανοιξω τα ματια σε μερικους αλλα δυστυχως η μεγαλοεγκυκλοπαιδεια youtube τα λεει καλυτερα οπως και αν παρεις κατι απο ενα μεγαλο καταστημα και το χρυσοπληρωσεις εισαι σιγουρος οτι δε σε πιασανε, θα πω το εξης, η γυναικα μου δουλευε σε μεγαλη αλυσιδα καταστηματων με ειδη ενδυσης και υποδησης, οι γνωστες μαρκες ερχονταν σε κατι κουτια ξεσκισμενα μεσα στη σκονη με υγρασια με διαλυμενες συσκευασιες και μια φορα βγηκε και ποντικι απο μεσα, αλλα εσυ πληρωνες 200 ευρω γιατι ηταν gant, οποιος καταλαβε καταλαβε. οταν μιλαμε με αποδειξεις και εσεις θελετε να εθελοτυφλειτε κακο σε εσας κανετε οχι σε μενα.
mistr4l Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 16 λεπτά πριν, dancer είπε φιλε μου το τι κανει το καθε καταστημα δεν το γνωριζω και δε με αφορα εγω μιλαω για το δικο μου, εξειγω και εγω μια κατασταση που την βλεπω απο τι μεσα πλευρα και οχι ως πελατης λιανικης. οταν μιλαμε με αποδειξεις και εσεις θελετε να εθελοτυφλειτε κακο σε εσας κανετε οχι σε μενα. Ναι αλλά εδώ συζητάμε για ένα συγκεκριμένο κατάστημα. Προφανώς εσύ στο δικό σου είσαι υπεύθυνος. Το συγκεκριμένο κατάστημα όμως, στην συγκεκριμένη περίπτωση που αναφέρει ο OP, δεν έχει συμπεριφερθεί με συνέπεια όπως αρμόζει. Το να συζητάμε για άλλα καταστήματα και να προσπαθείς να υπερασπιστείς μία λανθασμένη κατάσταση (γιατί αυτό κάνεις με το να μας λες δεν έχουμε κατάστημα και δεν γνωρίζουμε / εθελοτυφλούμε) είναι τουλάχιστον άτοπο. Και για να το κάνω ακόμα πιο λιανά. Αν παραγγείλω Gant πουλόβερ 200Ε, θέλω να δω αυτό συγκεκριμένα. Όχι ένα παρόμοιο πουλόβερ που απλά φτιάχνεται στο ίδιο εργοστάσιο αλλά δεν έχει την ετικέτα Gant. Σεβαστό κι αυτό, αρκεί ο πωλητής να το πει ξεκάθαρα κι όχι να δείχνει στην φωτογραφία το GANT. Έλεος δηλαδή. Για μία ακόμη φορά λοιπόν. Άλλη μάρκα προϊόντος παρήγγειλε ο OP, άλλη μάρκα του έστειλε το κατάστημα = Επιστροφή προϊόντος και χρημάτων
beriberi Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Κάπου διάβασα ότι η Apple έχει ένα ειδικό τμήμα που σχεδιάζει το πως πακετάρεται το κάθε προϊόν στο κουτί του. Είναι η ίδια Apple που εισπράττει από όλους τους άλλους σοβαρούς κατασκευαστές αξεσουάρ ένα Made For Iphone χαράτσι για κάθε καλώδιο που πουλάνε. Είναι η ίδια Apple που δεν έχει πρόβλημα να κυνηγήσει με αγωγές και μηνύσεις όποιον θεωρεί ότι παραβιάζει τις πατέντες της. Αυτή η Apple λοιπόν πουλάει bulk προϊόντα για να είναι πιο φτηνά, ή κάνει τα στραβά μάτια στους Κινέζους που τα κατασκευάζουν σύμφωνα με την πνευματική της ιδιοκτησία; Για ποιό λόγο ακριβώς να το κάνει; Μάλλον θα πρέπει να κάνεις μια συζήτηση με τον προμηθευτή σου για τον προμηθευτή του….
Sheogorath Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, dancer είπε φιλε μου το τι κανει το καθε καταστημα δεν το γνωριζω και δε με αφορα εγω μιλαω για το δικο μου, εξειγω και εγω μια κατασταση που την βλεπω απο τι μεσα πλευρα και οχι ως πελατης λιανικης. φιλε εσυ που βλεπεις youtube μπορεις να κανεις και μια εγχειρηση ανοιχτης καρδιας, υπαρχουν βιντεακια μπορεις να τα δεις να κανεις ακριβως τα ιδια και να ζησει ο ασθενης. οσοι δεν εχετε μαγαζι ή δεν εχετε εργαστει σε καταστημα λιανικης δε μπορειτε να καταλαβετε αυτο που λεω. κλεινω με αυτο γιατι προσπαθω να ανοιξω τα ματια σε μερικους αλλα δυστυχως η μεγαλοεγκυκλοπαιδεια youtube τα λεει καλυτερα οπως και αν παρεις κατι απο ενα μεγαλο καταστημα και το χρυσοπληρωσεις εισαι σιγουρος οτι δε σε πιασανε, θα πω το εξης, η γυναικα μου δουλευε σε μεγαλη αλυσιδα καταστηματων με ειδη ενδυσης και υποδησης, οι γνωστες μαρκες ερχονταν σε κατι κουτια ξεσκισμενα μεσα στη σκονη με υγρασια με διαλυμενες συσκευασιες και μια φορα βγηκε και ποντικι απο μεσα, αλλα εσυ πληρωνες 200 ευρω γιατι ηταν gant, οποιος καταλαβε καταλαβε. οταν μιλαμε με αποδειξεις και εσεις θελετε να εθελοτυφλειτε κακο σε εσας κανετε οχι σε μενα. Φίλε μου (αφού με αποκαλείς και εσύ "φίλε"), Αν συγκρίνεις την μέτρηση ρεύματος φόρτισης με αμπερόμετρο, με εγχείρηση ανοικτής καρδιάς, ενώ διατηρείς μαγαζί με προιόντα τεχνολογίας, ή πρέπει να αλλάξεις καριέρα ή να μάθεις το αντικείμενό σου. Χωρίς ίχνος κακίας. Κυκλοφορούν πολλά καλώδια lightning, και μόνο το αυθεντικό έχω δει να επιτρέπει πάνω απο 2Α (2.25 για την ακρίβεια). Αν βρεις εσύ καλώδιο που δεν έχει αγωγούς στο πάχος (&^$*)τριχας και επιτρέπει να περάσει σοβαρό ρεύμα, ειλικρινά, το θέλω. Και όχι μόνο εγώ, εκατομμύρια κόσμος. Και ένα philips δουλεύει, αλλά δεν γνωρίζω τιμή. Και ένα με μήκος μόλις 10 πόντους (λογικό να επιτρέπει 1.7Α). Για τον λόγο του αληθές, αυτό είναι το βίντεο. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από Sheogorath 1
kriosgr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Στις 2/3/2018 στις 1:32 ΜΜ, dancer είπε φιλε εσυ που βλεπεις youtube μπορεις να κανεις και μια εγχειρηση ανοιχτης καρδιας, υπαρχουν βιντεακια μπορεις να τα δεις να κανεις ακριβως τα ιδια και να ζησει ο ασθενης. οσοι δεν εχετε μαγαζι ή δεν εχετε εργαστει σε καταστημα λιανικης δε μπορειτε να καταλαβετε αυτο που λεω. κλαίω
simon2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Ρε παιδιά πραγματικά δλδ ας είμαστε σοβαροί τώρα γιατί διαβάζω όλα αυτά και πεθαίνω στα γέλια και πραγματικά απορώ...δλδ ας τα πάρουμε με την σειρά.. τα μαγαζιά του Σκρουτζ έχουν βρει από τα βάθη της Κίνας το παραγωγό καλωδίων της Apple και το βρήκαν και το έφεραν στην Ελλάδα για να πουλάνε το καλώδιο το γνήσιο με 8€. Και εννοείτε είναι γνήσιο λέει δλδ εγώ αν σου έδινα ένα καλώδιο και έβαζα επάνω ένα λογότυπο και ένα barcode θα ήταν γνήσιο;;;;εννοείτε ότι μόνο από official reseller αγοράζεις γνήσιο καλώδιο και δεν το συζητάμε.Με την λογική αυτή ας πάνε τα μαγαζιά του Σκρουτζ να πουλήσουν στα μεγάλα καταστήματα γιατί δεν πάνε;;; Αλλά αυτό είναι φαινόμενο του έλληνα που πάει και δίνει 1000€ για iPhoneX και στο καλώδιο θέλει να δώσει 5€ και να είναι και γνήσιο. Και όσο αναφορά τον dancer και εγώ έχω μαγαζί αλλά αυτό δεν λέει κάτι ...
stathisgs800 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Για να διευκρινήσω το πρόβλημα στο simon2006 Το θέμα είναι ότι όπως το skroutz δίνει π.χ το iPhone 8 Plus 750 ευρώ και είναι γνήσιο αλλά από Ευρώπη ενώ στο public π.χ έχει 1000 έτσι μπαίνεις και στο skroutz και θες να βρεις το καλώδιο από 29 σε μια καλύτερη τιμή αλλά στο iPhone δε σε κοροϊδεύουν πουλάνε τη γνήσια συσκευή στο καλώδιο γιατί να σε κοροϊδεύουν; Επισης πιο πολύ νευριάζω γιατι γράφουν ότι πουλάνε το γνήσιο και στέλνουν μούφες. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από stathisgs800
simon2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Έχεις απόλυτο δίκαιο ετσι πως το διατυπώνεις αλλά δυστυχώς αυτό που λες ισχύει μόνο για τα κινητά, τα υπόλοιπα αξεσουάρ δεν είναι το ίδιο.συτο που γράφουν από πάνω για κάτι 2.25Α μην τρελαθούμε αν είδε Iphone η Ipad να φορτίζει τόσο σίγουρα κάτι δεν πάει καλά εκτός αν κατάφερε να φορτίσει μπαταρία αυτοκινήτου με αυτό. Πράγματι το αυθεντικό είναι το καλύτερο ποιοτικά και θα σου κρατήσει αρκετό καιρό, με τα υπόλοιπα δεν θα έχεις ιδιαίτερο θέμα στην φόρτιση το πολύ να σου αργούν λίγο παραπάνω.σημαντικο είναι το πριζακι να είναι το γνήσιο αν θα έχεις θέμα με τα after market θα είναι πιο πολύ σε συγχρονισμό και σε επαναφορά.το τι γράφουν και τι στέλνουν αστα να πάνε.
gto234 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Αγόρασα "γνήσιο" lightning καλώδιο με 6€ απο ενα skroutzομάγαζο. Ήρθε σε κουτάκι retail, είχε ολα τα logo πανω made for apple κλπ. Ειλικρινα δεν μπορεσα να βρω διαφορες σε σχέση με αυτά που λέει στο επίσημο site της Apple. Χάλασε την ίδια μέρα, συγκεκριμένα έβαλα το ipad να φορτίσει και στάματησε στο 70%. Βάζω το original καλώδιο φορτίζει μια χαρά. Βάζω το αγοραστό στο pc για να συνδεθώ με itunes, τα ίδια χάλια, συνδέσεις, αποσυνδέσεις. Τελικά το γυρισα πίσω και μου έστειλαν καινούργιο. Δεν κράτησε πάνω απο μήνα. Τα ίδια αποτελέσματα, σταμάτησε να φορτίζει. Το δεύτερο πήγε στα σκουπίδια και δεν μπαίνω καν στον κόπο να το γυρίσω για άλλο ένα ψευτο-γνήσιο καλώδιο. Δεν έχω πρόβλημα να δώσω 20-30€ για το καλώδιο αλλά το θέμα είναι πως είμαι σίγουρος ότι είναι γνήσιο; Π.χ. απο Πλαίσιο ή e-shop είναι γνήσια; Θελω να ειμαι σιγουρος γιατι πεταω drone (με το γνήσιο καλωδιο ευτυχώς δεν έβαλα το αγοραστό) και φαντάζεστε τι έχει να γίνει αν εν μέσω πτήσης χαλάσει το καλώδιο σύνδεσης ipad-με controller...
enlightened Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Στις 11/6/2018 στις 7:11 ΠΜ, gto234 είπε Αγόρασα "γνήσιο" lightning καλώδιο με 6€ απο ενα skroutzομάγαζο. Ήρθε σε κουτάκι retail, είχε ολα τα logo πανω made for apple κλπ. Ειλικρινα δεν μπορεσα να βρω διαφορες σε σχέση με αυτά που λέει στο επίσημο site της Apple. Χάλασε την ίδια μέρα, συγκεκριμένα έβαλα το ipad να φορτίσει και στάματησε στο 70%. Βάζω το original καλώδιο φορτίζει μια χαρά. Βάζω το αγοραστό στο pc για να συνδεθώ με itunes, τα ίδια χάλια, συνδέσεις, αποσυνδέσεις. Τελικά το γυρισα πίσω και μου έστειλαν καινούργιο. Δεν κράτησε πάνω απο μήνα. Τα ίδια αποτελέσματα, σταμάτησε να φορτίζει. Το δεύτερο πήγε στα σκουπίδια και δεν μπαίνω καν στον κόπο να το γυρίσω για άλλο ένα ψευτο-γνήσιο καλώδιο. Δεν έχω πρόβλημα να δώσω 20-30€ για το καλώδιο αλλά το θέμα είναι πως είμαι σίγουρος ότι είναι γνήσιο; Π.χ. απο Πλαίσιο ή e-shop είναι γνήσια; Θελω να ειμαι σιγουρος γιατι πεταω drone (με το γνήσιο καλωδιο ευτυχώς δεν έβαλα το αγοραστό) και φαντάζεστε τι έχει να γίνει αν εν μέσω πτήσης χαλάσει το καλώδιο σύνδεσης ipad-με controller... Καταστήματα όπως το Πλαίσιο, Κωτσόβολος, Public, iStorm κλπ είναι όλα γνήσια μιας και αποτελούν επίσημους μεταπωλητές. Εκεί ψωνίζεις άφοβα.
Haldol Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δεν υπάρχει λόγος να πάρεις το γνήσιο (άσε που δε το βρίσκεις ΠΟΥΘΕΝΑ με κάτω από 30€ -- άσε τι λένε τα μαγαζιά). Υπάρχουν aftermarket καλώδια πολύ πιο ποιοτικά και βολικά. Δες π.χ. BlitzWolf, ZUS, κλπ. Φυσικά αυτά δεν είναι του 5-ευρου...
gto234 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 To e-shop το έχει με 19,90 λέτε να είναι μούφα; Γενικά απ' ότι κατάλαβα το πρόβλημα μάλλον είναι με το ρεύμα. Ο φορτιστής του ipad mini 4 που έχω είναι 2.4A οπότε ίσως τα χαμηλής ποιότητας καλώδια δεν αντέχουν το ρεύμα για πολύ. Λέω εγω τωρα...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 On 02/03/2018 at 08:09, dancer said: εχεις μηπως καποιο καταστημα και γνωριζεις τιμες προμηθευτων? το οτι κατι επειδη ειναι γνησιο πρεπει να το πουλησω 39 που το δινει το public δε το κανει γνησιο αντε ξυπνα λιγο, επισης για να περασει το 2.1 που λες θελει και τον αναλογο φορτιστη γτ ολοι εχουν τον κινεζικο του 1Α. Τα original καλώδια από την Apple περιέχουν μέσα τους και ένα security chip το οποίο τα κάνει να διαφέρουν από τα μη original. Για αυτό το chip προφανώς η apple ζητάει και τα αντίστοιχα ποσοστά από τους τρίτους κατασκευαστές. Φυσικά υπάρχουν και αντιγραφές του chip κλπ αλλά μετά από κάποιο update μπορείς εύκολα να δεις στην οθόνη του κινητού το μήνυμα πως το αξεσουάρ δεν είναι συμβατό... Το ότι κάτι φορτίζει τη συσκευή δεν σημαίνει ταυτόχρονα πως είναι και σωστό ή ασφαλές...
dancer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 13 λεπτά πριν, billdanos είπε Τα original καλώδια από την Apple περιέχουν μέσα τους και ένα security chip το οποίο τα κάνει να διαφέρουν από τα μη original. Για αυτό το chip προφανώς η apple ζητάει και τα αντίστοιχα ποσοστά από τους τρίτους κατασκευαστές. Φυσικά υπάρχουν και αντιγραφές του chip κλπ αλλά μετά από κάποιο update μπορείς εύκολα να δεις στην οθόνη του κινητού το μήνυμα πως το αξεσουάρ δεν είναι συμβατό... Το ότι κάτι φορτίζει τη συσκευή δεν σημαίνει ταυτόχρονα πως είναι και σωστό ή ασφαλές... το αν κατι ειναι σωστο η ασφαλες ευτυχως δε το κρινω ουτε εγω ουτε εσυ ουτε καποιος youtuber υπαρχουν οργανισμοι που δινουν πιστοποιησεις και προτυπα ασφαλειας, επομενως οταν αγοραζω ενα τετοιο καλωδιο η φορτιστη ειμαι σιγουρος και δε χρειαζεται να πληρωσω 40ευρω απο το public μη τρελαθουμε κιολας. ως τωρα δεν μ εχει τυχει ασυμβατοτητα που λες.
stathisgs800 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Καλημέρα παιδιά επειδή το άνοιξα εγώ το θέμα και είδα πάνω κάτω τι συμβαίνει Γερμανός cosmote και Vodafone το έχουν 20 ευρώ το γνήσιο με ένα χρόνο εγγύηση και σφραγίδα πάνω ότι είναι επίσημοι εισαγωγείς του προϊόντος μη τα λυπάστε τα 10 ευρώ παραπάνω γιατί δε θα βρείτε προκοπή από τα skroutzμπαγάσα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα