d4mage Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Έχετε κάποια πρόταση για ένα αερόμετρο ελαστικών που να είναι αξιόπιστο, πριν πάρω κάνα Michelin μήπως υπάρχει κάτι οικονομικότερο. 1
gdriver Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) έχω ένα της michelin, δυστυχώς το αναλογικό δεν το βρήκα , το οποίο θεωρείται απλω΄ς κορυφή και με κορυφή όμως τιμή. τελικώς πήρα το ψηφιακό με βαλβίδα εκτόνωσης και αυτόματο σταμάτημα στην προρυθμισμένη πίεση. το είχα πάρει κοντά στα 17 ευρώ. είχα πάρει ένα παλιά από τα lidl και μία φορά έκανα τη σύγκριση να δω αποκλίσεις. για μεγάλη μου απογοήτευση είδα ακριβώς τις ίδιες μετρήσεις και στα δύο. Μόνο μία φορά είχαν απόκλιση μόνον κατά 0,1 bar. Επομένως πλέον , νομίζω πως ό,τι και να αγοράσεις μία χαρά θα κάνει τη δουλειά του και θα έχεις αρκετά αξιόπιστες μετρήσεις. πάρα πολύ χρήσιμο ειδικώς αν πηγαίνεις σε βενζινάδικα για αέρα στα λάστιχα. τα περισσότερα μηχανήματα που έχουν είναι χρέπια. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από gdriver
d4mage Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 27 λεπτά πριν, gdriver είπε έχω ένα της michelin, δυστυχώς το αναλογικό δεν το βρήκα , το οποίο θεωρείται απλω΄ς κορυφή και με κορυφή όμως τιμή. τελικώς πήρα το ψηφιακό με βαλβίδα εκτόνωσης και αυτόματο σταμάτημα στην προρυθμισμένη πίεση. το είχα πάρει κοντά στα 17 ευρώ. είχα πάρει ένα παλιά από τα lidl και μία φορά έκανα τη σύγκριση να δω αποκλίσεις. για μεγάλη μου απογοήτευση είδα ακριβώς τις ίδιες μετρήσεις και στα δύο. Μόνο μία φορά είχαν απόκλιση μόνον κατά 0,1 bar. Επομένως πλέον , νομίζω πως ό,τι και να αγοράσεις μία χαρά θα κάνει τη δουλειά του και θα έχεις αρκετά αξιόπιστες μετρήσεις. πάρα πολύ χρήσιμο ειδικώς αν πηγαίνεις σε βενζινάδικα για αέρα στα λάστιχα. τα περισσότερα μηχανήματα που έχουν είναι χρέπια. 17 ευρώ; Τι ακριβώς πήρες; Εγώ ας πούμε λέω για κάτι τέτοιο https://www.kentrovidas.gr/showprod_sm.php?id=2538 σε μια μεσαία τιμή ( δεν ξέρω τι παίζει από αξιοπιστία ) και κάτι τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/7296476/Michelin-42216.html για 100% αξιοπιστία με βάση τα όσα ακούω. Τα ψηφιακά θεωρώ πως δεν παρέχουν την ίδια αξιοπιστία με τα αναλογικά.
AristidisZ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Άλλο πράγμα δείχνεις εσύ Αυτό το μανόμετρο που παρέθεσες είναι για κομπρεσέρ, αυτό που μάλλον ψάχνει ο φίλος είναι απλά μετρητής πίεσης ελαστικών
gdriver Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 ο φίλος aristidisz σωστά παρατήρησε. φίλε d4mage για απλό πιεσόμετρο ελαστικό έλεγα. Άλλο πράγμα θέλεις εσύ. Λάθος κατάλαβα. https://www.skroutz.gr/c/2302/Aerometra.html
d4mage Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, gdriver είπε ο φίλος aristidisz σωστά παρατήρησε. φίλε d4mage για απλό πιεσόμετρο ελαστικό έλεγα. Άλλο πράγμα θέλεις εσύ. Λάθος κατάλαβα. https://www.skroutz.gr/c/2302/Aerometra.html Κανένα θέμα, εδώ που τα λέμε κι από μεριάς μου δεν ήμουν και πολύ διευκρινιστικός.
papoys1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Από την άλλη ένα κινέζικο των 10-15 ευρώ αποκλείεται να είναι πιο αξιόπιστο και από το χειρότερο ενός βενζινάδικου.
AristidisZ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Αν πέφτει κάτω (του βενζινάδικου) 50 φορές τη μέρα, μην ορκίζεσαι ότι θα είναι απαραίτητα καλύτερο... 1
d4mage Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Η διαφορά στα 2 είναι στα 30 ευρώ. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κάνει σωστά την δουλειά του.
DYEL Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, gdriver είπε πάρα πολύ χρήσιμο ειδικώς αν πηγαίνεις σε βενζινάδικα για αέρα στα λάστιχα. τα περισσότερα μηχανήματα που έχουν είναι χρέπια. για αυτο ρωτησα τι το θελει. γιατι να μην παρεις ενα κομπρεσερ με 20 ευρω να τελειωνεις?
d4mage Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, DYEL είπε για αυτο ρωτησα τι το θελει. γιατι να μην παρεις ενα κομπρεσερ με 20 ευρω να τελειωνεις? Έχω κοφλέρ και μάλιστα μεγάλο. Το αερόμετρο μου χάλασε. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από d4mage
d4mage Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 update: τελικά πήρα αυτόhttps://www.kentrovidas.gr/showprod_sm.php?id=2538 πριν μερικές ημέρες, ήθελα να το δοκιμάσω λίγες ημέρες πρώτα και μετά να στείλω. Άψογη ποιότητα κατασκευής, στιβαρό με πολύ καλή ακρίβεια στις μετρήσεις. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 50 ευρώ για να μετράς την πίεση των ελαστικών;;; Υπερβολικό για μένα, άλλωστε δεν χρειαζόμαστε και ακρίβεις χιλιοστών, ούτε είναι και πυρηνική φυσική το φούσκωμα ελαστικών. Με τα ίδια χρήματα αγοράζεις ολόκληρο και επώνυμο κομπρεσερ αέρος .
toyo73 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Απο τα πιο σημαντικα ειναι η σωστη πιεση ελαστικων.Απο πολλες πλευρες.Συμπεριφορα αυτοκινητου-κρατημα-αισθηση-οικονομια-μακροζωια ελαστικων. Εσκασα πριν χρονια πολλα ευρα για ψηφιακο αυτοματο κομπρεσερ Michelin, που δουλευει με ρευμα 12V απο τον αναπτηρα.Για 2 λογους. 1) Για να μετραω σωστη πιεση με κρυα ελαστικα στο γκαραζ. 2)Να το εχω παντα μαζι μου για καθε ενδεχομενο. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2018 από toyo73
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα