georgeγ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ποσο γυρω στα 300-400 ευρω (δεν εχω ιδεα απλα συγκρινω το ποσο με ενα αντιστοιχο nuc αν επαιρνα,το οποιο ομως δεν το παιρνω γιατι δεν ειναι αναβαθμισιμο) Χρηση σερφαρισμα και αναπαραγωγη ταινιων απο usb Λειτουργικο Windows 10 (θα το κατεβασω δωρεαν απο microsoft) Οθονη εχω οι απαιτησεις μου ειναι το κουτι να ειναι οσο πιο μικρο γινεται το σημερινο κοστος να κρατηθει χαμηλα αλλα να εχω δυνατοτητα να αναβαθμισω το συστημα αργοτερα να εχει usb 3 Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από georgeγ
jeandoumpier Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Σε mini-tower από priveshop.gr, κάνουν δωρεάν συναρμολόγηση και σου στέλνουν με δωρεάν μεταφορικά. 2
BlueBlood7 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στο linustechtips τα TR2 είναι στην λίστα των worst. Στα ίδια χρήματα μπορεί να πάρει καλύτερο. https://linustechtips.com/main/topic/631048-psu-tier-list-updated/ Από διαφορετικό κατάστημα αλλά αλλά δεν είναι κάτι δύσκολο στην εγκατάστασή του. Επίσης αφού δεν προορίζεται για gaming αλλά για πολύ απλή χρήση μπορεί να πάρει μνήμες με μικρότερη συχνότητα με σαφώς μικρότερο κόστος. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από BlueBlood7
georgeγ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 ευχαριστω για τις απαντησεις προτεινετε κουτι mini tower αν παω σε κουτι μικροτερο κατι τετοιο https://www.skroutz.gr/c/28/cases-koutia/f/101244/Home-Theater.html?order_by=pricevat&order_dir=asc θα εχω λιγοτερες επιλογες για να επιλεξω hardware ? (τωρα ή και στο μελλον αν θελησω αναβαθμιση)
BlueBlood7 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα παραπάνω κουτιά δέχονται μόνο mini itx μητρική. Η σύνθεση που προτάθηκε έχει micro atx η οποία είναι μεγαλύτερη και δεν χωράει στα κουτιά αυτά. Ρίξε μια ματιά στα μεγέθη των μητρικών και αποφάσισε τι θες. Λιγότερες επιλογές σε τι? Οι mini μητρικές έχουν μόνο μία θέση pci-e. Αν χρειαστεί αργότερα π΄χ. να βάλεις κάρτα γραφικών και ταυτόχρονα μια κάρτα δικτύου γιατί τα έπαιξε η ενσωματωμένη της μητρικής δεν θα μπορείς. Οι micro μητρικές έχουν τουλάχιστον 3 θέσεις. Επίσης τα πολύ μικρά κουτιά σε περιορίζουν στο θέμα ψύξης και χώρου γενικότερα. Με ένα micro ATX κουτί θα είσαι οκ. Είναι και αυτά μικρά(όχι όσο τα mini) και βολικότατα. Δες τα λίγο και εσύ. Ψάξε λίγο τα κουτιά και τις μητρικές. Τις διαστάσεις των κουτιών για να μπορούμε να έχουμε μια εικόνα. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από BlueBlood7 1
jeandoumpier Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Στο linustechtips τα TR2 είναι στην λίστα των worst. Στα ίδια χρήματα μπορεί να πάρει καλύτερο. https://linustechtips.com/main/topic/631048-psu-tier-list-updated/ Από διαφορετικό κατάστημα αλλά αλλά δεν είναι κάτι δύσκολο στην εγκατάστασή του. Επίσης αφού δεν προορίζεται για gaming αλλά για πολύ απλή χρήση μπορεί να πάρει μνήμες με μικρότερη συχνότητα με σαφώς μικρότερο κόστος. Για τις μνήμες ok, αν δεν τον παίρνει (αν και η σύνθεση είναι οριακά εντός budget) ας πάει και σε χαμηλότερα χρονισμένες. Όσον αφορά στο τροφοδοτικό, η λίστα νομίζω πως αναφέρεται στα προηγούμενα tr2 και όχι στα updated rgb smart tr2, που-χωρίς να αναγράφεται κάτι περί ποιοτικότερων πυκνωτών κτλ-ή τουλάχιστον δεν βρήκα κάτι τέτοιο, φέρουν 5 χρόνια εγγύηση σε αντίθεση με τα tr2 (τα οποία μάλλον εννοεί η λίστα) που έδιναν 3 χρόνια. Όπως και να ΄χει, για ένα τέτοιο σύστημα νομίζω θα τον καλύψει το συγκεκριμένο τροφοδοτικό δεδομένου του διαθέσιμου budget και της χρήσης που προορίζεται. Στην ίδια κατηγορία τιμής αν είναι να επιλέξει άλλο, πάει με κλειστά μάτια στο cx450 της corsair, επίσης τη νέα έκδοση που είναι στην 3η κατηγορία tier στη λίστα που μου παρέθεσες εν αντιθέση με την αντίστοιχη παλαιότερη (με την πράσινη γραμμή) που είναι σε 4η - 5η. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από jeandoumpier 1
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Ναι στο cx450 αναφέρομαι και εγώ απλά έκανα λάθος και έβαλα το ίδιο λινκ δύο φορές. Καλά η παραπάνω λίστα δεν είναι πανάκια. Π.χ. στις αξιολογήσεις στο amazon το rmx έχει αρκετά προβληματικά κομμάτια που θα έπρεπε μιας και υποτίθεται ότι είναι το κορυφαίο της σειράς. Ναι όντως αυτό που έβαλες δεν είναι το TR2. Με μπέρδεψε το κατάστημα που κακώς γράφει TR2.
georgeγ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 23 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Τα παραπάνω κουτιά δέχονται μόνο mini itx μητρική. Η σύνθεση που προτάθηκε έχει micro atx η οποία είναι μεγαλύτερη και δεν χωράει στα κουτιά αυτά. Ρίξε μια ματιά στα μεγέθη των μητρικών και αποφάσισε τι θες. Λιγότερες επιλογές σε τι? Οι mini μητρικές έχουν μόνο μία θέση pci-e. Αν χρειαστεί αργότερα π΄χ. να βάλεις κάρτα γραφικών και ταυτόχρονα μια κάρτα δικτύου γιατί τα έπαιξε η ενσωματωμένη της μητρικής δεν θα μπορείς. Οι micro μητρικές έχουν τουλάχιστον 3 θέσεις. Επίσης τα πολύ μικρά κουτιά σε περιορίζουν στο θέμα ψύξης και χώρου γενικότερα. Με ένα micro ATX κουτί θα είσαι οκ. Είναι και αυτά μικρά(όχι όσο τα mini) και βολικότατα. Δες τα λίγο και εσύ. Ψάξε λίγο τα κουτιά και τις μητρικές. Τις διαστάσεις των κουτιών για να μπορούμε να έχουμε μια εικόνα. ευχαριστω για την κατατοπιστικη απαντηση,γκουγκλαρισα και mini itx vs micro atx οποτε καταλαβα τις διαφορες τους ...αρα μαλλον σε micro τεινω και σε κουτι λιγο πιο μεγαλο για τα γουστα μου.θα κανω ενα συμβιβασμο εκει Στις 1/3/2018 στις 10:34 ΠΜ, jeandoumpier είπε Σε mini-tower από priveshop.gr, κάνουν δωρεάν συναρμολόγηση και σου στέλνουν με δωρεάν μεταφορικά. thanks 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα