Atropos28 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Γεια σας, Έχω πληρώσει για 200GB cloud, για να αποθηκεύω κυρίως τις φωτογραφίες από το pc μου σαν την πιο φθηνή υπηρεσία. Κάποτε είχα και iphone και με βόλευε. Συγχονίζοντας όμως τον φάκελο που θελω με τις φωτογραφίες, βλέπω οτι σε ένα σημείο σταματάει και δεν ανεβάζει άλλες. Είχα πχ 10.000 περίπου αρχεία και έχει κολλήσει στα 3000 κάτι. Το κλείνω το ανοίγω τίποτα. Ο σκληρός δενέχει πρόβλημα να πεις δε διαβάζει κάτι. Έχει κάποιο θέμα το Icloud σε πισι ή μήπως δεν ανεβάζει κάποια συγκεκριμένα αρχεια; Ευχαριστώ
kormos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Στις 3/1/2018 στις 9:02 ΠΜ, Atropos28 είπε Γεια σας, Έχω πληρώσει για 200GB cloud, για να αποθηκεύω κυρίως τις φωτογραφίες από το pc μου σαν την πιο φθηνή υπηρεσία. Κάποτε είχα και iphone και με βόλευε. Συγχονίζοντας όμως τον φάκελο που θελω με τις φωτογραφίες, βλέπω οτι σε ένα σημείο σταματάει και δεν ανεβάζει άλλες. Είχα πχ 10.000 περίπου αρχεία και έχει κολλήσει στα 3000 κάτι. Το κλείνω το ανοίγω τίποτα. Ο σκληρός δενέχει πρόβλημα να πεις δε διαβάζει κάτι. Έχει κάποιο θέμα το Icloud σε πισι ή μήπως δεν ανεβάζει κάποια συγκεκριμένα αρχεια; Ευχαριστώ Έχεις δοκιμάσει Sign out/Sign in?
Atropos28 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Το δοκίμασα. Πήγα να συγχρονίσω πάλι τον φάκελο αλλά επειδή είχα ήδη ανεβάσει αρκετά τώρα πλέον δε χωράει όλος ο φάκελος στα Mb ελεύθερα που απομένουν. Διπλότυπα βεβαίως αλλά δε χωράνε. Θα αδειάσω τον φάκελο που συγχρονίζει για να δω αν θα τα ανεβάσει αυτά ου χωράνε πλέον μετά το sign out. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το παλιό μου σύστημα; επεξεργαστής κτλ; Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από Atropos28
kormos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 30 λεπτά πριν, Atropos28 είπε Το δοκίμασα. Πήγα να συγχρονίσω πάλι τον φάκελο αλλά επειδή είχα ήδη ανεβάσει αρκετά τώρα πλέον δε χωράει όλος ο φάκελος στα Mb ελεύθερα που απομένουν. Διπλότυπα βεβαίως αλλά δε χωράνε. Θα αδειάσω τον φάκελο που συγχρονίζει για να δω αν θα τα ανεβάσει αυτά ου χωράνε πλέον μετά το sign out. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το παλιό μου σύστημα; επεξεργαστής κτλ; Όχι δεν έχει να κάνει αυτό, εκτός αν όντως έχεις εξαντλήσει το χώρο που έχεις...(μόνο τότε θεωρείται λογικό να κόψει το συγχρονισμό)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα