Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, alexzzz είπε

όχι 19, ούτε 9 δεν αξίζει να δώσετε. Πρόβλημα στο μικρόφωνο σε 2-3 που έχω πάρει και γενικά περίεργος τρόπος λειτουργίας. 

επειδή το θέλω για τον πατέρα μου,  και στα 3 που πήρες στο έβγαλε το πρόβλημα στο μικρόφωνο ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, anonik είπε

Δεν το έγραψα το 3g για την ταχύτητα στα data , το θεωρώ απλά καλύτερο από άποψη κάλυψης και ποιότητας κλήσεων, μπορεί  και να κάνω λάθος...

Εγω νομίζω οτι ειναι χειρότερο!

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Silenzio είπε

επειδή το θέλω για τον πατέρα μου,  και στα 3 που πήρες στο έβγαλε το πρόβλημα στο μικρόφωνο ?

Ναι, ως που στο τέλος βαρέθηκα και το παράτησα. το έχω εδώ και το κοιτάω. Σαν να είχαν σε λάθος σημείο την τρύπα σε σχέση με το που είναι το μικρόφωνο εσωτερικά 

edit: μη γελάτε ρε... σοβαρά το άνοιξα και χωρίς το κουφάρι του δουλευει κανονικά. Αν φυσήξεις με το κουφάρι πάλι δουλεύει 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, alexzzz είπε

Ναι, ως που στο τέλος βαρέθηκα και το παράτησα. το έχω εδώ και το κοιτάω. Σαν να είχαν σε λάθος σημείο την τρύπα σε σχέση με το που είναι το μικρόφωνο εσωτερικά 

edit: μη γελάτε ρε... σοβαρά το άνοιξα και χωρίς το κουφάρι του δουλευει κανονικά. Αν φυσήξεις με το κουφάρι πάλι δουλεύει 

Προφανώς και οι ίδιοι το ξέρουν αυτό!  ο σκοπός τους είναι μάλιστα πονηρός γιατί σε τέτοια τιμή, το χτυπάς αν είσαι εκεί και το αφήνεις σε ένα ντουλάπι, απλά να υπάρχει . Μετά από καιρό που θα έχει λήξη η εγγύηση του  ή θα έχεις χάσει το χαρτί ή ότι άλλο τες.πα γιατί αποδείξεις 19€ δεν τις κρατάς κι όλας  , θα δεις ότι έχεις αποθηκεύσει όλο αυτόν τον καιρό ένα σκουπίδι. 

Μου έχει τύχη με bluetooth τουβλο Χ σε εξευτελιστική τιμή παλιότερα! Στα οποία 5 και 5 που είχα πάρει για δωράκια και για εμένα φυσικά   '' Δεν δούλευε κανένα! ''  ευτηχώς που δεν τα πήγα πουθενά  να γελάνε κι όλας με το δώρο μου.  (και τότε ο σκοπός ήταν να φύγει ένα προϊόν σκουπίδι στο οποίο η τιμή ήταν τέτοια που αν αγόραζες 1-2 δεν σε σύμφερε να το πας πίσω επειδή τα μεταφορικά ήταν πολλαπλάσιο κόστος )  

Τέτοιες πολιτικές θα έπρεπε να είχαν μεγάλο πρόστιμο από πίσω , γιατί είναι καθαρή εξαπάτηση καταναλωτή ( δεν τίθεται το θέμα αν το προϊόν είναι ανάλογο απλά της αξίας του , γιατί πολύ απλά είναι ένα άχρηστο προϊόν )  οπότε αισχροκερδή το κατάστημα εις βάρος του Καταναλωτή πουλώντας ελαττωματική παρτίδα συσκευών .  

Αυτά για να μην  λέμε έλα μωρέ 19€ είναι!  Γιατί κάποια εταιρία απάτης πλουτίζει από τέτοιες περιπτώσεις .

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, maxdore217 είπε

Τέτοιες πολιτικές θα έπρεπε να είχαν μεγάλο πρόστιμο από πίσω , γιατί είναι καθαρή εξαπάτηση καταναλωτή ( δεν τίθεται το θέμα αν το προϊόν είναι ανάλογο απλά της αξίας του , γιατί πολύ απλά είναι ένα άχρηστο προϊόν )  οπότε αισχροκερδή το κατάστημα εις βάρος του Καταναλωτή πουλώντας ελαττωματική παρτίδα συσκευών .  

Αυτά για να μην  λέμε έλα μωρέ 19€ είναι!  Γιατί κάποια εταιρία απάτης πλουτίζει από τέτοιες περιπτώσεις .

δυστυχως ετσι ειναι, οι προσφορες που στην ουσια δεν ειναι προσφορες και ψαχνεις εμτα να βρεις το δικιο σου, παντως εφοσον με 20 ευρω μπορω να παρω αλκατελ δεν προκειτε να παρω ουτε τουρμποχ ουτε εσταρ ουτε καμια αλλη εταιρεια που δεν εχει καλο ονομα στη πιατσα.

Δημοσ.

Επειδή και εγώ ψάχνω για κάτι παρόμοιο. Αξίζουν τα Nokia 105 και 130; μιλάω μόνο για ποιότητα κλήσης τα έξτρα μου είναι αδιάφορα.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, BuckRodgers είπε

Επειδή και εγώ ψάχνω για κάτι παρόμοιο. Αξίζουν τα Nokia 105 και 130; μιλάω μόνο για ποιότητα κλήσης τα έξτρα μου είναι αδιάφορα.

Έχω το νοκια 130 και του πινω το αιμα στην δουλεια και δε καταλαβαίνει τίποτα. Πολλή καλή ποιότητα κλίσης και φόρτιση κάθε βδομάδα...

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, zacharis1955 είπε

:DOMG, το διαβάσαμε και αυτό, δεν πάμε καθόλου καλά, emergency τηλέφωνο των 19 € είναι, τι 3G και...φούτσες μπλού, έλεος!:D  

Σωστός αλλά πες αλήθεια.. Ποιος από μας δεν έχει κάποιο παλαιότερο κινητό για backup σε ένα συρτάρι; Λίγο πολύ όλοι έχουμε ένα παλιό σε συρτάτι ή στη χειρότερη μπορούμε να βρούμε σε ΔΤ. :) 

Αν τώρα κάποιος δεν έχει (τι να πω γίνεται) εντάξει ας πάρει αυτό αλλά θα μπορούσε πάντα να έχει (υπάρχει alcatel με πάντα αυτή την τιμή και έχει και βτ κάμερα φμ νομίζω απλά χειρότερη/μικρότερη οθόνη νταξ λίγο χειρότερο αλλά είναι πάντα εκεί από Ελλάδα). 

20 ώρες πριν, anonik είπε

Δεν το έγραψα το 3g για την ταχύτητα στα data , το θεωρώ απλά καλύτερο από άποψη κάλυψης και ποιότητας κλήσεων, μπορεί  και να κάνω λάθος...

από κάληψη θα συμβαίνει το ανάποδο και εξηγούμε. Το 3γ είναι μικρότερη κάλυψης από το παλαιότερο 2γ. Αν ένα κινητό έχει 3γ προσπαθεί να συνδεθεί σε αυτό και ας έχει ας πούμε 1 κεραία αντί σε 2γ που στο ίδιο σημείο μπορεί να έχει 5 κεραίες (φουλ σήμα). Ως εκ τουτου έχεις ασταθείς κλείσεις και κακή ποιότητα φωνής και καλύτερα θα ήταν να εξαναγκάσεις το κινητό να έμπενε 2γ που θα είχε δυνατότερο σήμα στο ίδιο σημείο. Το κάνω και με σύγχρονα κινητά στην πολικατοικία μου που έχει ελάχιστο 3γ 4γ ενώ 2γ είναι μια χαρά. Βάζω το κινητό μου 2γ και δεν χάνω ποτέ κλείσεις και μιλάω καλά. Εχουν σωθεί και άλλοι πολλοί με αυτό το κόλπο. Συν ότι τρως λιγότερη ακτινοβολία όταν συνδέεσαι σε δίκτυο με καλύτερη κάλυψη (απαιτείται μικρότερη ισχύ εκπομπής). 

• Like 2
Δημοσ.

μακρια απο την συσκευη ειναι της πλακας, μετρια κληση μετρια μπαταρια για τετοια κατηγορια  και εχει σοβαροτατο προβλημα με τον τηλεφωνικο καταλογο εχει ελαχιστες θεσεις, το ειχε παρει ενας φιλος και το γυρναγε και πισω και δεν του το αλλαζαν και του ελεγαν οτι εννοει η συσκευη θεσεις τηλεφωνων τις θεσεις που εχει η sim

Δημοσ.

παιδια γιατι ειστε προκατειλημμένοι, το κινητο ειναι μεγαλη ευκαιρια, οπως αλλωστε ολα τα προιοντα που προτεινει ο zacharis1955 που τον εμπιστευομαι πλεον τυφλα, κι ας υπαρχουν εναλακτικες οπως,

Nokia 105 (2017) Dual Οθόνη: 1.8" από 19,69 € η Alcatel OneTouch 1052G Οθόνη: 1.8", Κάμερα: 0.3MP από 18,90 €

Δημοσ.
20 ώρες πριν, dimigar είπε

Πάρτε αυτό καλύτερα.

https://www.gearbest.com/couponsfromchina-org/pp_660275.html?wid=21&lkid=10106512

Μπαταρία ατελείωτη. Ραδιόφωνο που σε ξεκουφαίνει..

το πήρα αυτό και δυστυχώς δεν παίρνει τα ελληνικά οπότε μου ειναι άχρηστο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...