tasos_94p Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα στην παρέα. Έχω το iPhone SE 32GB δεν έχω θέμα με το κινητό αλλά δεν μπορώ άλλο με την μπαταρία και σκέφτομαι να πάρω άλλο. Δεν απαιτώ πολλά. Απλά κάπως ισάξια κάμερα. Είμαι ανάμεσα σε Xiaomi mia1, Xiaomi resin note 5 pro και Nokia 6 2018.
Acrobatis7 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Απο οτι καταλβαινω φιλε μου, το υψος χρηματων σου ειναι στα 200 Ευρω + - (μιλωντας για καινουρια) Εαν ενδιαφερεσαι για τη καμερα περισσοτερο και τη μπαταρια να ακολουθει, θα πρεπει να κοιταξεις, οχι τα ΜΡ της καμερας τοσο, οσο το f που θα εχει ο φακος. Οι περισσοτερες φακοι στα κινητα που εχουν χαμηλο f βγαζουν πιο καλες φωτο απο εκεινες που εχουν περισσοτερα ΜΡ και μεγαλυτερο f. Τον συνδυασμο που ψαχνεις πιστευω οτι θα τον βρεις στο xiaomi note 4x. (4/64) Εχει μεγαλη μπαταρια (4100) απο το μεσο κινητο (3000). Εχει τον Snap 625 που ειναι mid-range αλλα αρκετα δυνατος για καθε χρηση και ειναι power consumption oriented. Και η καμερα του ειναι σχετικα καλη. Προτεινω πριν προβεις σε καποια αγορα, να περνουσες απο κανα μεγαλο καταστημα τυπου Πλαισιο, Κωτσοβολο κτλ και να το τεσταρεις απο κοντα. Το συγκεκριμενο εχει και υπερυθρες, που λιγα κινητα εχουν πλεον, που το θεωρω απο τα καλυτερα features του.
dimips Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Κάμερα ισάξια με του iPhone SE Θα βρεις αν δώσεις 500 ευρώ σε καινούργιο. Όλα τα νέα low και mid range android έχουν κατώτερη ή κατά πολύ κατώτερη κάμερα απ' του SE.
ziaba Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, dimips είπε Κάμερα ισάξια με του iPhone SE Θα βρεις αν δώσεις 500 ευρώ σε καινούργιο. Όλα τα νέα low και mid range android έχουν κατώτερη ή κατά πολύ κατώτερη κάμερα απ' του SE. Σιγά την κάμερα στο αυτόματο κυρίως δεν κάνει τπτ ένα s7 ή HTC 10 έιναι ανώτερα σε κάμερα
Fulgore Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, dimips είπε Κάμερα ισάξια με του iPhone SE Θα βρεις αν δώσεις 500 ευρώ σε καινούργιο. Όλα τα νέα low και mid range android έχουν κατώτερη ή κατά πολύ κατώτερη κάμερα απ' του SE. 500ευρω καινουργια κινητα(βλεπε galaxy s8/htc u11)εχουν καλυτερη καμερα και απο iphone 7 plus,τι λες τωρα? Φανταζομαι το γνωριζει και ο ιδιος οτι απο την στιγμη που πεφτει τοσο χαμηλα σε χρηματα δεν θα εχει τεραστιες απαιτησεις στην καμερα. Για το redmi note 5 pro που αναφερθηκε παραπανω δεν εχει κυκλοφορησει ακομα παγκοσμιως αρα δεν μπορουμε να το προτεινουμε ακομα.
tasos_94p Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Σαφώς κινητό με τόσα λεφτά δεν θα φτάσει το iPhone στην κάμερα. Αν ήθελα τρελές απαιτήσεις παίρνω μια φωτογραφική μηχανή. Είπαμε κινητό είναι απλά να βγάζει αξιόλογες φωτογραφίες. Στην ουσία να βλέπονται. Αν πάρω Xiaomi από πιο μαγαζί να πάρω από Κίνα ώστε να γλιτώσω τελωνείο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα