Προς το περιεχόμενο

Galaxy s6 edge roms

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια rom προτεινετε για το s6 edge για την καλυτερη δυνατη διαχειριση μπαταριας και ταχυτητα; Δεν με νοιαζουν τα features καθως τα βαρεθηκα.. Σκεφτομαι κατι σε aosp αλλα θελω να εχω την stock camera.

Δημοσ.
Στις 1/3/2018 στις 1:08 ΠΜ, GiwrgosP- είπε

Ποια rom προτεινετε για το s6 edge για την καλυτερη δυνατη διαχειριση μπαταριας και ταχυτητα; Δεν με νοιαζουν τα features καθως τα βαρεθηκα.. Σκεφτομαι κατι σε aosp αλλα θελω να εχω την stock camera.

Ποιες έχεις διαθέσιμες;

Με την τελευταία stock είναι μια χαρά, χωρίς θεματάκια :)

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, kormos είπε

Ποιες έχεις διαθέσιμες;

Με την τελευταία stock είναι μια χαρά, χωρίς θεματάκια :)

Βλέπω έχω carhd, nemesis, από ότι κατάλαβα πάνε να κάνουν port (η έχει γίνει ήδη δεν είμαι σίγουρος) την lineage και έχω και μια nexify που πρέπει να είναι stock Android. (αυτές είναι οσες μου μοιάζουν γενικά πιο σοβαρές).. Στοκ τώρα πρόσφατα έβαλα της Cosmote γιατί νόμιζα ότι θα είχα volte και vowifi αλλά τίποτα και έχω μείνει πλήρως δυσαρεστημένος από την διαχείριση μπαταρίας. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, GiwrgosP- είπε

Βλέπω έχω carhd, nemesis, από ότι κατάλαβα πάνε να κάνουν port (η έχει γίνει ήδη δεν είμαι σίγουρος) την lineage και έχω και μια nexify που πρέπει να είναι stock Android. (αυτές είναι οσες μου μοιάζουν γενικά πιο σοβαρές).. Στοκ τώρα πρόσφατα έβαλα της Cosmote γιατί νόμιζα ότι θα είχα volte και vowifi αλλά τίποτα και έχω μείνει πλήρως δυσαρεστημένος από την διαχείριση μπαταρίας. 

Της Cosmote δεν είναι stock αλλά custom :rolleyes:

Εγώ έχω περασμένη stock πλέον (και όλα καλά είναι) :)

Τι διάρκεια έχει η μπαταρία σου;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kormos είπε

Της Cosmote δεν είναι stock αλλά custom :rolleyes:

Εγώ έχω περασμένη stock πλέον (και όλα καλά είναι) :)

Τι διάρκεια έχει η μπαταρία σου;

Γύρω στην μια μισή ώρα sot max.. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GiwrgosP- είπε

Γύρω στην μια μισή ώρα sot max.. 

Ορίστε;;; μισή ώρα;;;

Σίγουρα η μπαταρία ήταν καινούργια; έχεις βάλει αυθεντική ή τυχαία μπαταρία...;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kormos είπε

Ορίστε;;; μισή ώρα;;;

Σίγουρα η μπαταρία ήταν καινούργια; έχεις βάλει αυθεντική ή τυχαία μπαταρία...;

1μιση ωρα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GiwrgosP- είπε

1μιση ωρα

Εκ παραδρομής... σόρρυ :rolleyes:

Ενδεικτικά με μόνιμο 4g, λίγο game, πολύ σερφάρισμα 1 1/2 ημέρα (αν θυμάμαι καλά) :unsure:

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kormos είπε

Εκ παραδρομής... σόρρυ :rolleyes:

Ενδεικτικά με μόνιμο 4g, λίγο game, πολύ σερφάρισμα 1 1/2 ημέρα (αν θυμάμαι καλά) :unsure:

Οντως; Εγω ζηταω απο το κινητο τωρα γυρω στα 6000mah την μερα.. Θα την δοκιμασω την stock και αν μεινω ικανοποιημενος θα την κρατησω.. Αλλιως μαλλον με βλεπω για nexify μηπως γινεται καλυτερη διαχειριση.. Ευχαριστω :)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GiwrgosP- είπε

Οντως; Εγω ζηταω απο το κινητο τωρα γυρω στα 6000mah την μερα.. Θα την δοκιμασω την stock και αν μεινω ικανοποιημενος θα την κρατησω.. Αλλιως μαλλον με βλεπω για nexify μηπως γινεται καλυτερη διαχειριση.. Ευχαριστω :)

Οκ, εν αναμονή :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...