Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, greed είπε

Ναι σορρυ το διαβασα λιγο γρηγορα το ποστ σου νομιζα πως ρωταγες. 
Πιστευω πως αξιζει αφου δινει 3ετη εγγυηση.
Περα απο μια φορητη f&u που εχει ο πατερας μου δεν ξερω καποιον που να εχει f&u..
Αν θες κατι οικονομικο ριξτους μια ματια απο κοντα. Αν πας σε ενα καταστημα του κοτσου πιστευω πως θα σου φυγουν ολες οι αποριες. 
Σκεφτεσαι καποια συγκεκριμενα; Ιντσες κλπ; 

Ναι για μια 32αρα δεύτερη συσκευή fhd, πολύ φτηνή και αξιοπρεπή. Αλλά σπαμαρω το φόρουμ μου φαίνεται, είναι για αλλο υποφορουμ το ερώτημα.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
7 ώρες πριν, alexxkidd31 είπε

Γιατί;

της είδα από κοντά ..εν σύγγκριση με τον ανταγωνισμό είναι ένα κλικ ποιο κάτω απόδοση χρωμάτων ζωντάνια ktlp ...πήγαινε σε ένα mediamarkt και θα το διαπιστωσης

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, timo63 είπε

της είδα από κοντά ..εν σύγγκριση με τον ανταγωνισμό είναι ένα κλικ ποιο κάτω απόδοση χρωμάτων ζωντάνια ktlp ...πήγαινε σε ένα mediamarkt και θα το διαπιστωσης

Μιλας για συγκεκριμένο μοντέλο ή γενικά για την μάρκα; αυτό δεν κατάλαβα.η απορία μου είναι γενικά για την εταιρία, και κυρίως για low end 40-" συσκευές. Το ένα κλικ πιο κάτω δεν φαντάζει τόσο τραγικό . Δεν ξέρω αν οι ρυθμίσεις εικόνας τους είναι λεπτομερείς και αν μπορούν να κάνουν διαφορά προς το καλύτερο, καθώς επίσης και του ήχου. 

Αν γνωρίζει κανείς..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...